Yrittäjä kannettavan äärellä

Kultalinkki-pankkiyhteysohjelma

Kattavaa taloudenhallintaa yhdellä työkalulla

Kultalinkki on yrittäjille ja pienyrityksille tarkoitettu pankkiyhteysohjelma päivittäisen maksuliikkeen hoitamiseen ja tilitietojen seurantaan.

Kultalinkkiä voi käyttää yrityksen ainoana maksuliike- ja laskutusohjelmistona, jolloin maksut tehdään suoraan Kultalinkillä ja laskuttaminen onnistuu e-laskujen lisäksi myös paperisena. Kultalinkillä voi lähettää joustavasti myös muiden ohjelmistojen muodostamaa maksu- ja laskutusaineistoa. Käyttäjäoikeushallinnan avulla yrityksesi hallinnoi palvelun käyttäjiä sekä käyttöoikeuksien tasoa. Kultalinkki on edullinen ja kustannustehokas ohjelma yrityksesi päivittäisen maksuliikkeen hoitamiseen.

Kultalinkin käyttö edellyttää osuuspankin Yrityksen pankkiyhteyskanavan (Web Services) ja muiden käytettävien maksuliikepalveluiden sopimusta. Pankkiyhteyskanava on turvallinen, luotettava ja standardoitu kanava, joka toimii eri pankkiyhteys- ja reskontraohjelmien kanssa. Kanavan kautta voit lähettää ja vastaanottaa yrityksesi maksuliikeaineistoja pankin ja oman ohjelmistosi välillä.

Ohjelman hyödyntäminen voi alkaa heti, kun yrityksesi on tehnyt sopimuksen Yrityksen pankkiyhteyskanavan käytöstä omassa tai lähimmässä osuuspankissa. 

Kultalinkki toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kultalinkillä voit

  • käsitellä kotimaan- ja ulkomaan maksut sekä palkka-aineiston.
  • noutaa tiliotteet ja viiteluettelot tilille saapuneista suorituksista.
  • lähettää ja vastaanottaa reskontra-aineistoja.
  • tulostaa tarvittavat raportit kirjanpitoon ja seurata ajantasaisesti saldo- ja tapahtumatietoja.
  • siirtää rahaa omien tiliesi välillä ja maksaa pikamaksuja muiden osuuspankkien tai rahalaitosten tileille.
  • laskuttaa asiakkaita e-laskuilla (Finvoice), sähköpostilaskuilla tai paperilaskuilla.
  • vastaanottaa ja maksaa e-laskuja (Finvoice).

Kopioi Kultalinkin uusimman version (7.14) asennusohjelma ohessa olevasta linkistä.

Ota yhteys myös omaan osuuspankkiisi, sillä yrityksesi tarvitsee voimassaolevan Yrityksen pankkiyhteyskanavan (Web Services) sopimuksen Kultalinkin käyttöön. Sovi samalla yrityksessäsi käytettävistä muista maksuliikepalveluista.

Yrityksen pankkiyhteyskanavan kautta voit lähettää ja vastaanottaa yrityksesi maksuliikeaineistoja pankin ja oman ohjelmistosi välillä.

Kultalinkillä voit helposti luoda e-laskuja. Lue lisää laskujen lähettämisestä sähköisesti.