Sähköinen valuuttakauppa

Sähköiset valuuttakauppapalvelut yrityksesi tarpeiden mukaan

Tee valuuttakauppaa verkossa OP:n fiksuilla valuuttakaupankäynnin työkaluilla

Juuri oikeat työkalut yrityksesi valuuttakauppatarpeisiin

Sähköiset valuuttakauppapalvelumme helpottavat ja nopeuttavat yrityksesi ulkomaankauppaa. 

Voit siirtää yrityksesi valuuttakaupankäynnin reaaliaikaiseen valuuttakaupankäyntipalveluun, jonka avulla teet yrityksesi valuuttakaupat ja valuuttasuojaukset verkossa kaikilla keskeisillä valuutoilla ajasta ja paikasta riippumatta.

Helppokäyttöiset ja joustavat järjestelmät ovat räätälöitävissä yrityksesi tarpeiden mukaan.

OP FX Manager jatkuvaan valuuttakaupankäyntiin

OP FX Manager on moderni valuuttakauppapalvelu jatkuvaa valuuttakauppaa käyville yrityksille. Kun kauppojen määrä on suuri, voit siirtää oman aineistosi palveluun yhdellä kertaa. OP FX Managerin avulla voit myös optimoida valuuttakauppojasi ja suojautua valuuttakurssien muutoksilta yrityksesi suojauspolitiikan mukaisesti.

OP eFX säännöllisten, yksittäisten valuuttakauppojen tekemiseen

OP eFX -palvelussa voit tehdä yrityksesi tarvitsemat yksittäiset valuuttakaupat lähteviä ulkomaanmaksuja varten. Lisäksi voit tehdä kauppaa valuuttatilien välillä sekä suojata yrityksesi varoja valuuttariskien varalta.

Jokainen tekemäsi valuuttakauppa arkistoituu palveluun, ja voit selailla yrityksesi kaupankäyntihistoriaa milloin tahansa.

Kertaluontoinen valuutan vaihto

Jos yritykselläsi ei ole säännöllisiä ulkomaan maksuja, valuutan vaihto onnistuu helpoiten ja nopeiten omassa osuuspankissasi. Asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa ulkomaan maksuihin liittyvissä asioissa.

OP Konsernitili näyttää euromääräiset ja muiden valuuttojen tilit samassa näkymässä.
OP Konsernitili
OP Konsernitilin avulla yritys saa kokonaisratkaisun likviditeetinhallintaan ja selkeän näkymän euromääräisten ja muiden valuuttojen tilien helppoon tarkasteluun.
Palvelun tarjoaa OP Yrityspankki Oyj.