Sähköinen valuuttakauppa

Tee valuuttakauppaa verkossa OP:n fiksuilla valuuttakaupankäynnin työkaluilla

Joustavuus päivittäisessä toiminnassa

OP:n sähköisten valuuttakauppapalveluiden takana ovat täysin automatisoidut prosessit. Tehdyt kaupat vahvistetaan heti ja saat tarvittavat viitteet maksuihin välittömästi. Myös muuttuviin tilanteisiin reagointi on helppoa. Olemassa olevia suojauksia voi muokata sujuvasti palveluiden avulla.

Tehokkuus

Säästät aikaa ja rahaa, kun voit seurata valuuttakursseja ajantasaisesti ja tehdä kaupat yrityksellesi sopivalla hetkellä. Voit myös halutessasi suojata yrityksesi myynnit, ostot ja ennusteet yhdellä kertaa manuaalisten yksittäisten kauppojen sijasta.

Parempi riskienhallinta

Yritykselläsi on ajantasainen näkymä valuuttariski- ja suojaustilanteeseen, mikä helpottaa maksuvalmiuden varmistamista eri valuutoissa. Voit myös tarvittaessa hyödyntää suojauspolitiikka automatisoidusti koko organisaation laajuisesti.

FX Manager on nyt myös saatavilla mobiiliversiona!

Ajantasaiset valuuttakurssit ja tämänhetkinen suojaustilanteesi kulkevat näin helposti mukanasi missä vain. Voit käyttää palvelua mobiilissa, kun olet ottanut sen ensin käyttöösi.

Lataa App Storesta
Lataa Google Play

Juuri oikeat työkalut yrityksesi valuuttakauppatarpeisiin

Sähköiset valuuttakauppapalvelumme helpottavat ja nopeuttavat yrityksesi valuuttakauppaa. Voit ostaa ja myydä valuuttoja, hallita valuuttariskejä ja tarkastella tehtyjen valuuttakauppojen kaupankäyntihistoriaa.

Valuuttakaupankäyntijärjestelmämme on OP FX Manager, josta löytyy eri yritysten tarpeisiin sopivat valuuttakaupankäynnin palvelut. OP FX Manager on nopea ja helppokäyttöinen järjestelmä säännöllisiin, yksittäisiin valuuttakauppoihin. Järjestelmän avulla voit tehdä yrityksen jatkuvasta kaupankäynnistä ja valuuttariskien hallinnasta vaivatonta. Me OP:lla autamme kaikkia asiakkaitamme löytämään heille parhaiten sopivat palvelut.

Yksittäiset valuuttakaupat helposti ja nopeasti

OP FX Manager on sähköinen valuuttakaupankäynnin sovellus, jolla asiakkaat voivat tehdä itse  tilien välisiä valuuttakauppoja sekä valuuttasuojauksia. Digitalisoimalla prosesseja vähennät manuaalisen työn määrää ja helpotat yrityksesi arkea. Jokainen tekemäsi valuuttakauppa arkistoituu palveluun, ja voit selailla yrityksesi kaupankäyntihistoriaa milloin tahansa. Kauppakohtainen infokenttä mahdollistaa sisäisen kontrollin.

Sähköinen valuuttakaupankäynti tekee yrityksen arjesta vaivatonta

OP FX Manager käsittelee yrityksesi valuuttamääräiset tapahtuma-aineistot (ostot ja myynnit) sekä tuottaa ehdotuksen oikein mitoitetusta valuuttasuojauksesta, joka huomioi yrityksesi suojauspolitiikan. Valuuttasuojaukset voivat perustua myös laatimaasi kassavirtaennusteeseen. Palvelu netottaa saatavat ja velat kussakin valuutassa halutulla tavalla ja niputtaa aineiston puolestasi. Voit hyväksyä palvelun antaman suojaussuosituksen tai tehdä siihen muutoksia, minkä jälkeen hyväksymäsi ratkaisu toteutetaan valuuttamarkkinoilla.

OP FX Managerin seuranta- ja raportointityökalut antavat selkeän näkymän yrityksesi valuuttakauppahistoriaan ja valuuttariskitilanteeseen. Tilanteen muuttuessa reagoiminen on helppoa ja joustavaa.

Näin saat sähköiset valuuttakaupankäynnin palvelut käyttöösi

1. Ota yhteyttä

Ota yhteyttä yrityksesi yhteyshenkilöön OP:lla tai suoraan OP Marketsiin.

2. Käy läpi valuuttakaupankäynnin tarpeet

Kerro yrityksesi valuuttakaupankäynnin tarpeista. Arvioimme tämän perusteella sopivat palvelut yrityksesi valuuttakaupan tarpeisiin. Me varmistamme, että saat yrityksellesi parhaiten soveltuvat palvelut käyttöön ja asetamme ne käyttövalmiiksi tarpeidenne mukaan.

3. Valtuuta henkilöt sähköiseen valuuttakaupankäyntiin

Valitse ja valtuuta henkilöt, joilla on oikeus käydä yrityksesi puolesta sähköistä valuuttakauppaa. Valtuutetut henkilöt saavat omat tunnukset ja salasanat palveluun.

4. Allekirjoita tarvittavat sopimukset

Saat allekirjoitettavaksi sähköisen valuuttakaupankäynnin verkkopalvelusopimuksen ja muun mahdollisesti tarvittavan valuuttasuojauksiin liittyvän dokumentaation. Voit allekirjoittaa sopimukset kätevästi sähköisesti.

5. Käyttöönotto ja sen tuki

Kaupankäyntiin valtuutetut henkilöt saavat palvelun kirjautumissivun osoitteen, käyttäjätunnuksen, salasanan ja käyttöohjeet sähköpostilla. Autamme mielellämme kirjautumisessa, kaupankäyntiasetusten määrittämisessä ja ensimmäisten kauppojen toteutuksessa. Tulemme paikan päälle tai otamme teihin etäyhteyden.

6. Aloita valuuttakaupankäynti

Nyt voit aloittaa sähköisen valuuttakaupankäynnin. Olemme apunasi arkisin klo 8.30–17.30.

 

OP FX Manager +358 10 252 4062

opfx.myynti@op.fi

Palvelun tarjoaa OP Yrityspankki Oyj.