Tarkkaavainen yrittäjä

Yrityksen pankkiyhteyskanava (Web Services)

Yhteys pankin palveluihin yrityksen omasta ohjelmistosta käsin

Yrityksen pankkiyhteyskanava (Web Services) on turvallinen, luotettava ja standardoitu kanava, joka toimii eri pankkiyhteys- ja reskontraohjelmien kanssa. Kanavan kautta voit lähettää ja vastaanottaa yrityksesi maksuliikeaineistoja pankin ja oman ohjelmistosi välillä. Se on joustavasti liitettävissä yrityksesi järjestelmiin, kuten taloushallinnon ohjelmistoihin ja toiminnonohjausjärjestelmiin.

Yrityksen pankkiyhteyskanavaa käyttämällä yrityksesi toimintojen automatisointi helpottuu ja taloushallinnon prosessit tehostuvat. Kanavan avulla voit hyödyntää taloudenhallintaan liittyvää informaatiota koko yrityksesi toimitusketjussa.

Saat pankkiyhteyskanavan yrityksesi käyttöön tekemällä sopimuksen omassa tai lähimmässä osuuspankissa. Sieltä saat myös palvelun käyttöön tarkoitetut tunnukset. Tee samalla sopimukset muista palveluista, joita tarvitset yrityksesi maksuliikkeen hoitamiseen.

Lue lisää rahaliikenteen palveluista

Jos muodostat maksuaineistosi taloushallinnan järjestelmästä, olemme keränneet kaikki tarpeelliset asiakirjat ja ohjeet yhteen paikkaan.

Tutustu muutoksiin ja kanavien teknisiin ominaisuuksiin, jotta konekielinen maksuliike OPn ja yrityksen välillä onnistuu.

OP:n varmennepalvelu myöntää PKI-varmenteita OP:n asiakkaille ja yhteistyökumppaneille nimettyjen palvelujen käyttämiseksi.