Yrittäjä läppärin kanssa

OP Rahoituslimiitti

Nopea ja joustava rahoitusratkaisu yrityksesi toistuviin rahoitustarpeisiin.

-

 • Nopeutta, reagointikykyä ja joustoa yrityksellesi

  Rahoituslimiitti tuo yrityksellesi kykyä reagoida nopeasti rahoitusta vaativiin tilanteisiin. Luottojen nostopyynnöt voit tehdä vaivattomasti verkkopalvelussa. Sopii hyvin toistuviin lyhytaikaisiin rahoitustarpeisiin, kuten kausivaihtelujen tasaamiseen.

 • Puskuri yllättäviin tilanteisiin

  Pystyt varmistamaan maksukykysi yllättävissä tilanteisiin tekemällä rahoituslimiitistä sopimuksen. Sopimus ei silti sido luoton nostamiseen.

 • Maksat vain nostetuista luotoista

  Limiittisopimuksen jälkeen voit nostaa rahaa tarpeisiisi ilman velkakirjojen allekirjoittamista. Rahoituslimiitissä maksat vain nostetuista luotoista.

Hae rahoituslimiittiä

 

Näin rahoituslimiitti toimii

 1. Hae rahoituslimiittiä

  Täytä ja lähetä rahoituslimiittihakemus verkossa. Olemme sinuun yhteydessä seuraavan kahden pankkipäivän sisällä ja käymme kanssasi läpi sopivan ratkaisun. Teet sopimuksen rahoituslimiitistä. Sopimus ei sido luoton nostamiseen. 

 2. Nosta rahoitusta, kun tarvitset

  Voit tehdä op.fi-palvelussa nostopyynnön tarvitsemallesi summalle. Rahat ovat tililläsi käytettävissä kolmen pankkipäivän kuluessa. Op-palvelussa voit muutenkin hallinnoida rahoituslimiittiä puhelinsoittoa ja konttorikäyntiä edullisemmin.

 3. Maksa nostamasi luotto

  Kun maksat sopimuksesi mukaisesti luoton takaisin, limiittiä vapautuu käytettäväksi saman verran.

Mihin rahoituslimiitti sopii?

Rahoituslimiitti sopii hyvin yrityksen hetkellisen kassavajeen paikkaamiseen. Rahoituslimiitillä voi rahoittaa tilannetta, jossa esimerkiksi lomakausina laskutus on normaalia pienempää.

Rahoituslimiitti sopii muun muassa kausivaihtelun tasaamiseen, projektien rahoitukseen ja muihin lyhytaikaisiin investointeihin. Perinteiseen yrityslainaan verrattuna rahoituslimiitin nostaminen on helpompaa ja suoraviivaisempaa. Kun teet sopimuksen rahoituslimiitistä, pystyt tekemään nostopyynnöt suoraan verkossa. Maksaessasi nostamasi summan takaisin limiittiä vapautuu saman verran käytettäväksi uudelleen.

Laina-aika ja vakuudet

Rahoituslimiittinä nostettujen luottojen laina-aika on 1-12 kuukautta. Nostettu luotto maksetaan kerralla pois.

Myönteisen rahoituspäätöksen tärkein kriteeri on yrityksesi maksukyky. Rahoituksen takaisinsaannin turvaamiseksi pankki vaatii myös yleensä vakuuksia. Näillä turvataan lainan takaisinmaksu tilanteissa, joissa yrityksen kassavirta ei riitä lyhennyksiin.

Autamme tarvittaessa järjestelemään yrityksellesi Rahoituslimiitin vaatimat vakuudet. Tarjoamme apua myös Finnveran takauksen hankkimiseen. Finnveran myöntämällä takauksella voidaan kattaa merkittävä osa luoton vakuuksista. Finnveran takauksen lisäksi rahoituksen vakuutena voi käyttää reaalivakuuksia, kuten kiinteistökiinnityksiä, asunto-osakkeita ja yrityskiinnityksiä. Yrittäjä voi antaa myös lisävakuudeksi henkilötakauksen, jossa takaaja vastaa lainasta tai sovitusta osasta lainaa henkilökohtaisella omaisuudellaan.

Lue lisää vakuuksista >

Hae rahoituslimiittiä


Rahoituslimiitin myöntää osuuspankki.