Pääomamarkkinaehtoinen rahoitus

Pääomamarkkinaehtoinen rahoitus

Oman ja vieraan pääoman ehtoisen rahoituksen tarpeisiin

Onko yritykselläsi tarvetta tai halua markkinaehtoiselle rahoitukselle? Tarjoamme yrityksellesi laajan kirjon sekä vieraan että oman pääoman ehtoisia rahoituspalveluita.

Markkinaehtoinen rahoitus tarkoittaa käytännössä sitä, että järjestämme rahoitusta suoraan pääomamarkkinoilta myymällä yrityksesi liikkeeseen laskemia velka- tai osakesitoumuksia. Asiantuntijamme ottavat aina huomioon yrityksesi rahoitustilanteen ja tarpeet, jolloin pystymme räätälöimään ratkaisun yrityksellesi parhaiten sopivaksi.

Ota yhteyttä osakepääomarahoituksen (ECM) ja markkinaehtoisen velkarahoituksen (DCM) yhteyshenkilöihimme, niin katsotaan yhdessä millainen ratkaisu sopii juuri sinun yrityksellesi parhaiten!

Equity Capital Markets (ECM) -yksikkömme tarjoaa yrityksellesi oman pääoman ehtoista rahoitusta. Järjestämme yrityksellesi osakepääomaa ja ratkaisu sopii yrityksellesi erityisesti silloin, jos tarvitset lisää osakepääomaa kasvun turvaamiseksi.

Oman pääoman ehtoiset rahoituspalvelut sopivat esimerkiksi kasvuyritykselle, joka haluaa listautua pörssiin. Listautumisannissa yrityksesi myy osakkeita yleisölle, ja saa siten uusia osakkaita ja pääomaa. Projektimme pitävät sisällään osakeannit, listautumiset, private placementit, osto- ja lunastustarjoukset sekä jakautumiset.

Debt Capital Markets (DCM) -yksikkömme järjestää markkinaehtoista velkarahoitusta yritys- ja instituutioasiakkaille. Yksikkö hoitaa joukkovelkakirjojen järjestämisen koordinoinnin ja myynnin organisoimisen. Ratkaisu antaa yrityksellesi mahdollisuuden laajentaa ja hajauttaa rahoituspohjaa ja -lähteitä tehokkaasti.

Joukkovelkakirjarahoitus on tyypillisesti vakuudetonta senior-ehtoista vierasta pääomaa, joka tarjoaa liikkumavaraa yrityksesi muuhun rahoitukseen.