Kuvassa yrittäjä kartoittaa rahoitusvaihtoehtoja.

Vertaa yrityslainoja ja löydä sopivin rahoitusratkaisu

OP tarjoaa laajan valikoiman erilaisia rahoitusvaihtoehtoja yrityksen elinkaaren eri vaiheisiin.

Sopivin rahoitusratkaisu yrityksesi tarpeisiin

Yritysrahoitus tarjotaan yrityksille aina tapauskohtaisesti ja yrityslainalaskurilla ei yleensä saada huomioitua asiakkaan tarpeita riittävän kattavasti. Näin ollen erilaisten yrityslainojen vertailu voi olla hankalaa. Yrityslainalaskurin sijasta kannattaa täyttää alustava rahoitushakemus ja kuvata yrityksen lainantarve mahdollisimman kattavasti. 

Yrityslainalaskuri antaa yleensä vain suuntaa antavan laskelman yrityslainan takaisinmaksueristä valituilla korko- ja takaisinmaksumuuttujilla. Mutta yrityslainalaskuri ei ota huomioon muun muassa yrityksen liiketoiminnan kausivaihteluita ja vaikutuksia kassavirtaan sekä lainan takaisinmaksukykyyn. Yleisen velkakirjalainan sijaan sopivampi rahoitusmuoto yritykselle voikin olla esimerkiksi luotollinen yritystili, rahoituslimiitti tai leasingrahoitus. 

Tutustu yleisimpiin yrityksen rahoitustuotteisiimme ja vertaile yrityslainaa sekä muita rahoitusratkaisuja. 

Yrityslainojen vertailu ja lopullinen ratkaisu tehdään yhdessä OP:n rahoitusasiantuntijan kanssa, jolloin voimme kattavasti ottaa huomioon yrittäjän ja yrityksen tarpeet. Täyttämällä rahoitushakemuksen ja keskustelemalla asiantuntijamme kanssa pyrimme löytämään juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan yritysrahoituskokonaisuuden ja lainavaihtoehdon. Erilaisten yrityslainalaskelmien avulla rahoitusvaihtoehtoja on helppo vertailla ja tehdä oikea valinta. 

Tee yritysrahoitushakemus tai jätä yhteydenottopyyntö

Tällä hetkellä emme valitettavasti tarjoa erillistä yritysrahoituslaskuria. Voit täyttää yritysrahoitushakemuksen, jonka jälkeen asiantuntijamme kartoittaa tilanteesi tarkemmin, ja voit tehdä yrityslainavertailun eri tuotteiden välillä. Teemme tarjouksen yrityksellesi sopivimmasta rahoitusratkaisusta.

Täytä yritysrahoitushakemus verkkopalvelussamme jo tänään tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Katsotaan yhdessä sopiva rahoitusratkaisu yrityksellesi.