Nainen istuu sohvalla tabletin kanssa

Huolehdi toimeentulostasi

Turvaa toimeentulosi ja tasapainota taloutta.

Henkilöriskeillä on suuri taloudellinen merkitys sinun ja perheesi toimeentulon kannalta. Varsinkin yrittäjätoiminnan alussa taloudelliset vastuut ovat suuret ja toimeentulo voi huolettaa. Yrittäjän toimeentuloturva tarjoaa sinulle valikoidun turvan, joka varmistaa nopean hoidon ja töihin paluun sekä ansionmenetyskorvaukset työ- ja vapaa-ajan tapaturmista. Lisäksi voit varmistaa ratkaisulla lainanmaksukykysi ja perheesi toimeentulon yllättävissä tilanteissa.

Mitä ratkaisu sisältää?

Työ- ja vapaa-ajan vakuutukset:

Toimeentulon ja talouden turvaamisen vakuutukset:

Yrittäjän tapaturmavakuutus tuo sinulle toimeentuloturvaa ja antaa mahdollisuuden nopeaan toipumiseen tapaturman tai ammattitaudin yllättäessä.

Muista turvata myös vapaa-aikasi! Tapaturmia sattuu enemmän vapaa-ajalla kuin työssä. Varmista mahdollisuutesi hyvään hoitoon. Saat pikaisesti apua loukkaannuttuasi vapaa-ajalla ja toivut nopeasti työkuntoon.

Työkyvyttömyysvakuutus antaa sinulle turvaa ohimenevän tai pysyvän työkyvyttömyyden varalta. Lisäksi se pienentää yrittäjän taloudellisia riskejä ja turvaa yritystoimintasi jatkuvuutta.

Henkivakuutus auttaa omaisiasi ja yritystäsi selviytymään kriisitilanteessa, jos jotain tapahtuu. Henkivakuutus turvaa myös yrityslainojen vakuutena olevaa henkilökohtaista omaisuuttasi.

Yrittäjän eläkevakuutus kuva_
Yrittäjän eläkevakuutus
Yksilöllisen lisäeläkkeen avulla täydennät lakisääteistä YEL-vakuutusta.
Yrittäjän vakuutukset yleinen
Yrittäjän vakuutukset
Yrittäjänä tarvitset tietyt pakolliset vakuutukset ja vapaaehtoisia vakuutuksia. Tutustu!
Yrittäjän sairausvakuutus
Turvaa yrittäjän sairastumisen ja loukkaantumisen varalle