Iloinen yrittäjä

Kattava turva yrittäjälle

Säästä aikaa ja rahaa kattavalla turvalla

Yrittäjän täysturva tarjoaa sinulle turvaa työhön ja vapaa-aikaan sekä varmistaa nopean ja laadukkaan terveydenhoidon. Samalla varmistat itsellesi toimeentulo- ja ansioturvan, ja täydennät eläketurvaasi työkyvyttömyyden sattuessa.

Mitä kattava yrittäjän turva sisältää?

Vakuutukset työ- ja vapaa-ajalle:

Vakuutukset toimeentulon ja talouden turvaamiseen:

Yrittäjän tapaturmavakuutus tuo sinulle toimeentuloturvaa ja antaa mahdollisuuden nopeaan toipumiseen tapaturman tai ammattitaudin yllättäessä.

Muista turvata myös vapaa-aikasi! Tapaturmia sattuu enemmän vapaa-ajalla kuin työssä. Varmista mahdollisuutesi hyvään hoitoon. Saat pikaisesti apua loukkaannuttuasi vapaa-ajalla ja toivut nopeasti työkuntoon.

Tapaturma ja sairaus voi yllättää matkalla, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Yrityksen Matkaturvan avulla saat nopean avun erilaisiin matkalla tapahtuviin vahinkoihin, esimerkiksi sairastumistapauksiin. Matkaturva turvaa myös yrityksesi taloutta vahingon sattuessa.

Terveysturvalla varmistat, että saat nopeasti apua ja palaat mahdollisimman pian takaisin töihin. Suosittelemme, että valitset Terveysturvasi laajuudeksi Ekstra Terveysturvan, joka sopii yrittäjien, avainhenkilöiden ja mikroyritysten hoitokuluvakuutukseksi. Se kattaa yleis- ja erikoislääkäritasoisen sairaanhoidon hoitokuluja. 

Työterveyshuollon järjestäminen ei ole yrittäjälle itselleen lakisääteistä, mutta suositeltavaa. Myös sinä hyödyt säännöllisestä terveyden seurannasta ja työskentelyolosuhteiden arvioinnista.

Työkyvyttömyysvakuutus antaa sinulle turvaa ohimenevän tai pysyvän työkyvyttömyyden varalta. Lisäksi se pienentää yrittäjän taloudellisia riskejä ja turvaa yritystoimintasi jatkuvuutta.

Henkivakuutus auttaa omaisiasi ja yritystäsi selviytymään kriisitilanteessa, jos jotain tapahtuu. Henkivakuutus turvaa myös yrityslainojen vakuutena olevaa henkilökohtaista omaisuuttasi.

Yrittäjän sairausvakuutus
Turvaa yrittäjän sairastumisen ja loukkaantumisen varalle
Yrittäjän vakuutukset yleinen
Yrittäjän vakuutukset
Yrittäjänä tarvitset tietyt pakolliset vakuutukset ja vapaaehtoisia vakuutuksia. Tutustu!
Yrittäjän tapaturmavakuutus kuva
Yrittäjän tapaturmavakuutus
Pääset nopeasti hyvään hoitoon ja voit keskittyä paranemiseen ilman huolta lääkärikuluista.