Nainen laittaa kalvosinnappeja miehelle

Turvaa työkykysi, yrittäjä!

Pidä yrityksesi pyörät pyörimässä omaan työkykyysi panostamalla

Olet oman yritystoimintasi tärkein voimavara. Työkykyä tukeva ratkaisu tarjoaa sinulle helpot työkalut terveydestäsi huolehtimiseen sekä työ- että vapaa-ajalla. Ratkaisu takaa myös nopean ja laadukkaan hoidon ja työhön paluun kaikissa tilanteissa.

Mitä työkykyä tukeva ratkaisu sisältää?

Työ- ja vapaa-ajan vakuutukset:

Terveyden ja työkyvyn palvelut ja vakuutukset:

Yrittäjän tapaturmavakuutus tuo sinulle toimeentuloturvaa ja antaa mahdollisuuden nopeaan toipumiseen tapaturman tai ammattitaudin yllättäessä.

Muista turvata myös vapaa-aikasi! Tapaturmia sattuu enemmän vapaa-ajalla kuin työssä. Varmista mahdollisuutesi hyvään hoitoon. Saat pikaisesti apua loukkaannuttuasi vapaa-ajalla ja toivut nopeasti työkuntoon.

Terveysturvalla varmistat, että saat nopeasti apua ja palaat mahdollisimman pian takaisin töihin. Suosittelemme, että valitset Terveysturvasi laajuudeksi Ekstra Terveysturvan, joka sopii yrittäjien, avainhenkilöiden ja mikroyritysten hoitokuluvakuutukseksi. Se kattaa yleis- ja erikoislääkäritasoisen sairaanhoidon hoitokuluja. 

Työterveyshuollon järjestäminen ei ole yrittäjälle itselleen lakisääteistä, mutta suositeltavaa. Myös sinä hyödyt säännöllisestä terveyden seurannasta ja työskentelyolosuhteiden arvioinnista.

Yrittäjän sairausvakuutus
Turvaa yrittäjän sairastumisen ja loukkaantumisen varalle
” ”
YEL-vakuutus
YEL-vakuutus on toimeentulosi perusta, kun siirryt eläkkeelle tai tarvitset sosiaaliturvaa.