Sijoitukset

Valittavanasi on monta eri tapaa aloittaa sijoittaminen yrityksellesi. Lue kuinka pääset alkuun, ja aloita jo tänään.

Näin aloitat sijoittamisen
Aloittaminen on helppoa, ja alkuun pääset jo 50 €/kk.
Sijoituspohjainen kassanhallinta
Parempaa tuottoa yrityksesi rahoille fiksulla kassanhallinnalla.

Yrityksen on mahdollista kasvattaa pääomaansa myös sijoitusten avulla. Laajasta valikoimastamme löydät yrityksellesi sopivat sijoituskohteet. Valitse sinulle sopivat rahastot vertailemalla säästämisen laskurin avulla eri rahastojen tuotto-odotuksia ja sijoitusaikoja.

Kuinka yritys voi aloittaa sijoittamisen rahastoihin tai osakkeisiin? 

Mietitkö voiko yritys sijoittaa? Yritys voi sijoittaa esimerkiksi osakkeisiin, rahastoihin, ETF:iin, strukturoituihin tuotteisiin ja joukkolainoihin. Rahastoissa rahat sijoitetaan korko- ja osakemarkkinoille. Löydät yli 60 rahaston valikoiman osakerahastoja, indeksirahastoja ja vastuullisen sijoittamisen rahastoja. Suunnitellaan yhdessä yrityksellesi sopiva tapa sijoittaa.

Sijoituspohjainen kassanhallinta yrityksille

Sijoituspohjainen kassanhallinta huolehtii yrityksesi maksuvalmiudesta ja antaa yrityksen rahoille mahdollisuuden tuottaa ja kasvaa. Palvelu sijoittaa varat tavoittelemaan tuottoa. Automatiikka huolehtii, että yrityksen tilillä on aina rahaa juoksevia kuluja varten.

Sijoituspohjainen kassanhallinta on maksuton palvelu. Sinun maksettavaksi jää vain rahastojen kulut. 

Pitkäjänteinen sijoittaja hyötyy korkoa korolle -ilmiöstä

Milloin yrityksen kannattaa aloittaa sijoittaminen? Markkinoiden arvo menee ylös ja alas. Yksi on kuitenkin varmaa: mitä aiemmin aloittaa sijoittamisen sitä paremman hyödyn saat ajasta. Nimittäin korkoa korolle -ilmiö on pitkäaikaisen sijoittamisen puolella. Kokeile korkoa korolle -laskuria: