Kiinteistösijoittaminen

Kiinteistösijoittaminen on hyvä tapa hajauttaa sijoitussalkkusi riskejä sekä saada korkosijoituksia korkeampaa ja osakesijoituksia vakaampaa tuottoa.

Tarjoamme yrityksellesi mahdollisuuden sijoittaa kiinteistöihin usealla eri tavalla. Voit sijoittaa joko erilaisiin kiinteistörahastoihin tai tehdä esimerkiksi kansainvälisiä kiinteistövelkasijoituksia kauttamme.

OPlla on vuosikymmenten kokemus kiinteistösijoittamisesta, ja tarjoamme tätä osaamista yrityksesi sijoitustoiminnan tueksi. Räätälöimme kiinteistösijoittamisen ratkaisun juuri yrityksellesi sopivaksi.

Sijoitusratkaisuissa ja muissa käytännön asioissa saat tukea asiantuntijoiltamme. Alkuun pääset ottamalla yhteyttä yrityksesi OPn yhteyshenkilöön tai lähimpään osuuspankkiin.

Kiinteistösijoitusratkaisut tarjoaa OP Kiinteistösijoitus Oy.

Tarvitseeko yrityksesi uudet toimitilat? OPlla on tarjolla toimitiloja valtakunnallisesti eri kasvukeskusalueilla. Tiloja löytyy niin toimistotyön, kaupan, tuotannon kuin logistiikankin tarpeisiin. Olemme myös valmiita rakentamaan yrityksellesi sopivat uudet tilat tarpeidesi mukaan räätälöitynä.

Onko yrityksesi työntekijällä tarvetta vuokra-asunnolle tai haluatko tarjota hänelle työsuhdeasuntoa? Vuokraamme asuntoja työntekijöille hyvien liikenneyhteyksien varrella kasvukeskuksissa eri puolilla Suomea.

OPn omistamien asuinhuoneistojen vuokrauksesta huolehtii Newsec Asset Management Oy:n Asuntopalvelut.