OP Kiinteistösijoitus Oy

OP Kiinteistösijoitus Oy tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja kiinteistösijoittamiseen. Olemme yksi Suomen suurimmista kiinteistövarallisuudenhoitoon erikoistuneista yrityksistä.

Rakennutamme monipuolisesti kiinteistökohteita palvelemaan asumista, yritystoimintaa sekä yhteiskunnan palveluita eri puolille Suomea. Vastuullisuudessa olemme yksi alan edelläkävijöistä. Hyödynnämme monipuolisesti rakennuttamisen eri toteutusmuotoja ja kehitämme koko ajan rakennuttamisen prosesseja.

Vuokraamme toimitiloja ja asuntoja, joissa vuokranantajana voi olla hallinnoimamme kiinteistösijoitusrahasto tai OP:n vakuutus- ja eläkeyhteisöt. 

Ostamme ja myymme toimitila- ja asuinkohteita sekä metsää.  

Hallinnoimme useita asuntoihin, toimitiloihin, tontteihin ja metsään sijoittavia kiinteistörahastoja. Lisäksi sijoitamme kansainvälisesti kiinteistöpääomarahastoihin, kiinteistövelkainstrumentteihin ja hallinnoimme asiakkaidemme suoria kiinteistösijoituksia.

Vuokrattavat toimitilat ja asunnot

Tarvitsetko yrityksellesi toimitilaa? Onko työntekijöilläsi tarvetta vuokra-asunnoille tai haluatko tarjota heille työsuhdeasuntoa? Löydät tiloja toimistotyön, kaupan, tuotannon kuin logistiikankin tarpeisiin. Olemme myös valmiita rakentamaan tarpeisiisi sopivat toimitilat. Lisäksi meillä on Suomen laajin valikoima vuokra-asuntoja eri puolilla Suomea.

Sijoittamiseen liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo voi nousta ja laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman osittain tai kokonaan. Myös odotettu tuotto voi jäädä saamatta. OP-rahastoja hallinnoi OP-Rahastoyhtiö Oy. Sijoittamisen palvelut tarjoaa osuuspankki.