Kiinteistösijoittaminen

Kiinteistösijoittaminen on hyvä tapa hajauttaa sijoitussalkkusi riskejä sekä saada korkosijoituksia korkeampaa ja osakesijoituksia vakaampaa tuottoa.

Tarjoamme yrityksellesi mahdollisuuden sijoittaa kiinteistöihin usealla eri tavalla. Voit sijoittaa joko erilaisiin kiinteistörahastoihin tai tehdä esimerkiksi kansainvälisiä kiinteistövelkasijoituksia kauttamme.

OP:lla on vuosikymmenten kokemus kiinteistösijoittamisesta, ja tarjoamme tätä osaamista yrityksesi sijoitustoiminnan tueksi. Räätälöimme kiinteistösijoittamisen ratkaisun juuri yrityksellesi sopivaksi.

Sijoitusratkaisuissa ja muissa käytännön asioissa saat tukea asiantuntijoiltamme. Alkuun pääset ottamalla yhteyttä yrityksesi OP:n yhteyshenkilöön tai lähimpään osuuspankkiin.

Kiinteistösijoitusratkaisut tarjoaa OP Kiinteistösijoitus Oy.

Tarvitseeko yrityksesi uudet toimitilat? OP:lla on tarjolla toimitiloja valtakunnallisesti eri kasvukeskusalueilla. Tiloja löytyy niin toimistotyön, kaupan, tuotannon kuin logistiikankin tarpeisiin. Olemme myös valmiita rakentamaan yrityksellesi sopivat uudet tilat tarpeidesi mukaan räätälöitynä.

Onko yrityksesi työntekijällä tarvetta vuokra-asunnolle tai haluatko tarjota hänelle työsuhdeasuntoa? Vuokraamme asuntoja työntekijöille hyvien liikenneyhteyksien varrella kasvukeskuksissa eri puolilla Suomea.

OP:n omistamien asuinhuoneistojen vuokrauksesta huolehtii Newsec Asset Management Oy:n Asuntopalvelut.

OP Kiinteistösijoitus on ollut asiakkaidensa kanssa aktiivinen kiinteistöjen velkarahoittamisessa jo pitkään. Velkasijoittaminen mahdollistaa yrityksellesi sijoittajana hyvän, vakaan ja riskikorjatun tuoton.

Kansainvälisen velkasijoittamisen vaihtoehdot:

  • Rahastojen rahasto -kanavan kautta tehtävä juniorirahoitus
  • Kiinteistövakuudellinen seniorivelkasijoittaminen, jota toteutetaan eri yhteistyökumppanien kanssa Euroopan laajuisesti.

Kiinteistörahastojen rahastot tarjoavat yrityksellesi mahdollisuuden sijoittaa ammattimaisesti kansainvälisille kiinteistömarkkinoille. Rahastojen kautta yrityksesi saa sijoituksilleen kattavan hajautuksen niin maantieteellisesti kuin kiinteistösijoitustyypeittäin.

Rahastojen rahastoja aloitetaan tasaisesti aina edellisen rahaston sijoitusperiodin loppuessa.

Reaaliomaisuuteen sijoittavat rahastot
Reaaliomaisuuteen sijoittavat rahastot
Rahastojen kautta yritys pääsee sijoittamaan asuntoihin, kiinteistöihin ja metsään helposti ja vaivattomasti ja ilman suurta alkupääomaa. Lue lisää!