Varasto

OP Private yrityksellesi

Kokonaisvaltaista varainhoitoa yrittäjän ja yrityksen parhaaksi
1

Suomen kattavin varainhoitopalvelu

OP Private tarjoaa kokonaisvaltaista varainhoitoa yrityksesi parhaaksi Suomen laajimman ja täysin kotimaisen Private Banking -verkoston kautta.

2

Kokonaisvaltainen varainhoitosuunnitelma

Yrityksesi saa käyttöönsä kaikki palvelut saman katon alta – niin varallisuudenhoidon, pankki- ja vakuutusasiat kuin monipuoliset terveyspalvelutkin.

3

Vapaat kädet vaurastua

Henkilökohtainen varainhoitaja huolehtii yrityksesi varallisuudesta kokonaisvaltaisesti tai tarjoaa yrityksellesi asiantuntija-apua sijoituspäätösten tekemiseen.

Kokonaisvaltainen varainhoito OP Private -palvelussa

OP Private -palvelukokonaisuuden ytimen muodostavat varainhoitopalvelumme. OP Private -asiakkaana saat yrityksellesi kaikki finanssipalvelut saman katon alta – niin varallisuudenhoidon kuin pankki- ja vakuutuspalvelut. Autamme yritystäsi myös verotukseen liittyvissä kysymyksissä ja lakiasioissa.

Me huolehdimme sekä henkilökohtaisesta omaisuudestasi että yrityksesi sijoituksista varmasti ja luotettavasti, jolloin sinä voit keskittyä yritystoimintasi pyörittämiseen. Valitsemme yrityksesi sijoitussalkkuusi parhaat vaihtoehdot OPn omia sekä tarkkaan valittujen kansainvälisten yhteistyökumppaniemme tuotteita. Sijoittamisemme on aktiivista ja näkemyksellistä - tuotamme jatkuvasti uutta tietoa päätöksenteon tueksi. Yrittäjähenkisyys ja eteenpäin katsova asenteemme ovat tehneet meistä useana vuonna palkitun Private Banking -palvelujen tarjoajan.

 

Mies ja puhelin

Mitä Private Banking tarjoaa yrityksellesi?

Tarjoamme sekä yrityksille että yrittäjille kokonaisvaltaisen ratkaisun yli 300 000 euron varallisuuden hoitamiseen. Sijoitustoimintamme on vastuullista, aktiivista ja eteenpäin katsovaa. Valitsemme yrityksesi sijoitussalkkuun parhaat vaihtoehdot OPn omista sekä valittujen kansainvälisten yhteistyökumppaneiden tuotteista.

Henkilökohtainen varainhoitaja huolehtii yrityksesi varallisuudesta kokonaisvaltaisesti tai tarjoaa yrityksellesi asiantuntija-apua sijoituspäätösten tekemiseen. Voit itse päättää, kuinka laajasti ja aktiivisesti osallistut yrityksesi varallisuuden hoitoon.

Sijoituskonsultoinnissa henkilökohtainen varainhoitajasi on yhteydessä sovitusti ja tekee muutosehdotuksia yrityksesi sijoitussalkun sisältöön. Aktiivisesti osakekauppaa käyvälle sijoittajalle henkilökohtainen varainhoitaja voi olla hyvä keskustelukumppani ja sparraaja.

Täyden valtakirjan omaisuudenhoito perustuu yhdessä sovittuun sijoitusstrategiaan, jonka puitteissa henkilökohtainen varainhoitaja tekee sijoituspäätöksiä. Sinä voit keskittyä huoletta liiketoiminnan pyörittämiseen, kun varainhoitaja hoitaa sijoitussalkkua itsenäisesti ja tekee sijoituspäätökset yhdessä sovittuja periaatteita noudattaen.

OP Private -palvelut yrityksellesi

Sinä yrittäjänä ja henkilöstösi ovat voimavara, joista kannattaa pitää hyvää huolta. OP Private -asiakkaanamme yrityksesi saa käyttöönsä kaikki palvelut saman katon alta – niin varallisuudenhoidon, pankki- ja vakuutusasiat kuin monipuoliset henkilöstön hyvinvointiin, terveyteen ja sitouttamiseen liittyvät palvelut.

  • Kassanhallinta-, maksuliikenne- ja rahoituspalvelut
  • Henkilökohtainen varainhoitaja
  • Markkina-analyysit ja sijoituskatsaukset
  • Yrityksen lainopilliset palvelut ja veropalvelut
  • Henkilöstön hyvinvointiin, tuottavuuteen ja turvallisuuteen liittyvät palvelut
  • OP-Kiinteistökeskuksen palvelut
  • OP-Visa Platinum -maksukortti, joka sisältää mm. PriorityPassin, Concierge-palvelut, matkavakuutuksen ja matkan peruuntumisturvan
  • Oma OP Private -sivusto OP-mobiilissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä lähimpään osuuspankkiin tai soita meille numeroon 0800 02441.

Varainhoidon palvelut tarjoaa Osuuspankki tai OP Varainhoito Oy.