OP Private

OP Private yrityksellesi

Kokonaisvaltaista varainhoitoa yrittäjän ja yrityksen parhaaksi
1

Yksilöllinen

Rakennamme sinulle yksilöllisen sijoitusratkaisun, joka vastaa tarpeitasi ja tavoitteitasi. Huomioimme taloudellisen tilanteesi, muutokset elämäntilanteessasi sekä autamme sinua varautumaan tulevaisuuteen. Private Banking -palvelumme sopii ensisijaisesti sinulle, jolla on yli 300 000 euron sijoitusvarallisuus.

2

Huoleton

Teemme asioinnistasi mutkatonta nimeämällä sinulle henkilökohtaisen varainhoitajan, joka toimii kumppaninasi sijoitustesi lisäksi kaikissa talouteesi liittyvissä asioissa. Varainhoitajasi kautta saat yhteyden myös muihin asiantuntijoihin. Käytössäsi ovat monipuoliset digipalvelut, joiden avulla asiointi ja sijoitusten seuranta on helppoa omatoimisesti.

3

Kokonaisvaltainen

Saat meiltä kokonaisvaltaista tukea niin varallisuudenhoidossa kuin pankki- ja vakuutuspalveluissa. Autamme myös verotukseen liittyvissä kysymyksissä, lakiasioissa ja asuntopalveluiden saralla. Tarjoamme tilanteesi sopivat ratkaisut – oli kyse sitten pankkikortista, sijoituslainasta, kotivakuutuksesta tai testamentin laatimisesta.

Kaikki finanssipalvelut käytössäsi saman katon alta

Olemme Suomen suurin finanssiryhmä ja saat kauttamme kätevästi kaikki finanssipalvelut saman katon alta. Saat aina tilanteeseesi sopivat ratkaisut, joissa huomioimme tarpeesi kokonaisvaltaisesti.

OP Private -asiakkaana saat käyttöösi seuraavat edut:

  • Henkilökohtaisen varainhoitajasi aktiivinen yhteydenpito, sijoituskonsultointi ja raportointi.
  • Käytössäsi on laajennettu sijoitusratkaisujen valikoima kuten OP-Private rahastot, yksilölliset sijoitusvakuutuskuoret ja vaihtoehtoiset sijoitukset.
  • Maksuttomat kurssi-, uutis- ja sijoitustutkimukset.
  • Voit käyttää lakipalveluitamme erityiseduin.
  • Saat maksutta käyttöösi kattavat lisäpalvelut sisältävät OP Platinum tai OP Gold -kortin.
  • Oma Private-osio OP-mobiilissa.
  • Laadukkaat asiakastilaisuudet.

Varallisuutesi ansaitsee huolenpitoa. Huomioimalla kokonaistilanteesi ja tarpeesi löydämme juuri sinulle sopivat varainhoidon ratkaisut. Palvelemme sinua aina Helsingistä Utsjoelle.

Jukka Klemetti Senior Varainhoitaja
Varainhoidon palvelut tarjoaa osuuspankki tai OP Varainhoito Oy.