Osakkeet ja osakesijoittaminen yrityksille

Osakkeet ovat pitkällä aikavälillä tuottavin sijoituskohde ja erinomainen keino saada yrityksesi kassassa olevat varat tuottamaan. Osakkeiden tuotto koostuu arvonnoususta ja osingoista. Mitä suuremmalla riskillä olet valmis sijoittamaan, sitä parempaa tuottoa yrityksesi voi saada osakesijoituksilleen.

Yrityksesi voi käydä kauppaa kotimaisilla ja ulkomaisilla osakemarkkinoilla kätevästi op.fi-palvelussa ja OP-yritysmobiilissa.

Miksi yrityksen varojen sijoittaminen osakkeisiin kannattaa?

Osakkeiden tuotto koostuu arvonnoususta ja osingoista. Mitä suuremmalla riskillä olet valmis sijoittamaan, sitä parempaa tuottoa yrityksesi voi saada osakesijoituksilleen.

Kenelle osakesijoittaminen sopii ja mitä se vaatii?

Osakesijoittaminen sopii sellaiselle, jolla on aikaa ja halua valita yrityksen sijoituskohteet. Osakesijoittaminen vaatii pitkäjänteisyyttä. Osakeostot on hyvä hajauttaa ainakin ajallisesti, toimialoittain ja maantieteellisesti. Vanha sananlasku sanoo, ettei kaikkia munia pidä laittaa samaan koriin. Tämä pätee myös osakesijoittamisessa: omaan osakesalkkuun kannattaa poimia useamman eri yhtiön osakkeita. Näin sijoitukset on paremmin hajautettu, eikä ole vain yhden kortin varassa.

Markkina- ja osakeanalyysit apunasi menestyksekkääseen osakepoimintaan

Osuuspankin asiakkaana sinulla on käytettävissäsi monipuoliset markkina- ja osakeanalyysit ja muut sijoitustyökalut.

Yrityksen osakesijoitusten siirtäminen OP:lle

Voit myös siirtää yrityksen osakesijoitukset toisesta pankista meille. Pyydä nykyiseltä osakevälittäjältäsi osakkeiden hankintahinnat ennen siirtoa ja toimita ne omaan osuuspankkiisi, niin päivitämme ne järjestelmäämme. Arvopapereiden siirrossa toisesta pankista meille tulee 5 arkipäivän katko kaupankäyntiin. Haluatko siirtää arvopapereita toisesta pankista meille? 

Osakesijoittamisen palvelut tarjoaa osuuspankki. Sijoittamiseen liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo voi nousta ja laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman osittain tai kokonaan.