Kotimainen, kattava ja palkittu sijoitustutkimus - OP Analyysi

Mitä pitäisi nyt ostaa tai myydä? Etsitkö nousevia osaketähtiä? Mitkä ovat parhaimmat osingonmaksajat? Entä mitä yhtiötä kannattaisi nyt välttää? Arvostettu ja riippumaton kotimainen osaketutkimuksemme on palveluksessasi. Kymmenen arvostettua ja palkittua asiantuntijaamme antavat osakesuosituksia ja tavoitehintoja noin 80 pörssiyhtiöstä.

Osaketutkimus sisältyy OP:n osakesijoittajan peruspalveluihin. Suomen laajimpiin kuuluvaa OP Analyysi analysoi, määrittää tavoitehinnat sekä sijoitussuositukset noin 80 suomalaiselle pörssiyhtiölle.

OP Analyysin verkkopalvelussa:

  • Voit helposti lajitella ja vertailla tutkittuja yhtiöitä suositusten tai erilaisten tunnuslukujen perusteella.
  • Saat kattavat analyysit makrotalouden, eri toimialojen ja yksittäisten yhtiöiden kehityksestä, sekä päivittäisen aamukatsauksen.
  • Saat kerran kuukaudessa markkinoihin laajemmin kantaa ottavat strategiakommentit sekä kaksi kertaa vuodessa koko markkinaa koskevan kattavan näkemyksen, sijoitusstrategian.
  • Saat erilaisia listauksia sijoituspäätösten tueksi: esimerkiksi OP:n Parhaat osake ja ETF -ideat ja TOP 10 -osinkoyhtiöt.


Sijoitustutkimuksesta ja palvelun tuottamisesta vastaa OP:ssa kokenut ja palkittu analyytikkoryhmä.

Esimerkkejä OP Analyysin tuotteista:

 

"Siirry palveluun" -linkistä pääset suoraan OP Analyysin etusivulle. Pääsy edellyttää kirjautumista op.fi-verkkopalveluun sekä analyysimaksua (sisältyy säästäjän ja sijoittajan palvelupakettiin).

Osakesijoittamisen palvelut tarjoaa Osuuspankki.