Rahastot ja rahastosäästäminen yrityksille

Sijoittamalla ja säästämällä varmistat, että myös yrityksesi varat tekevät töitä. Rahastoihin säästäminen ja sijoittaminen on helppo ja vaivaton tapa tavoitella tuottoja.

Miksi yrityksen varojen sijoittaminen rahastoon kannattaa?

Sijoittamalla kasvatat yrityksesi pääomia ja voit varautua esimerkiksi muutoksiin ja investointeihin. Sijoittaminen turvaa myös yrityksen rahoitusmahdollisuuksia tulevaisuudessa, koska sijoituskohteita voidaan käyttää investointien rahoittamiseen tai lainan vakuutena. 

Kuinka yritys voi aloittaa rahastosäästämisen?

Yritys voi tehdä sijoituksia rahastoon joko kertasijoituksena tai automatisoida kuukausisäästämisen. Kuukausisäästämisen voi aloittaa sopivalla summalla, esimerkiksi 50 €/kk. Säästettävää summaa voit muuttaa tarpeen mukaan.

Mihin rahastoihin yrityksen kannattaa sijoittaa 2024?

Rahastoissa varat sijoitetaan korko- ja osakemarkkinoille, jolloin pitkällä aikavälillä voit odottaa säästämillesi rahoille tuottoa. Tutustu eri rahastoihin ja niiden tuotto-odotuksiin ja valitse yrityksellesi parhaat rahastot säästämiseen ja sijoittamiseen.

Mihin rahastoihin sijoittaa juuri nyt? Kokoamme joka kuukausi asiantuntijoiden rahastoideat, jotta rahastoihin säästäminen ja sijoittaminen olisi vieläkin helpompaa.

Näin säästösi voivat kasvaa – testaa korkoa korolle -laskuria

 

Sijoittamiseen liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo voi nousta ja laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman osittain tai kokonaan. Myös odotettu tuotto voi jäädä saamatta. OP-rahastoja hallinnoi OP-Rahastoyhtiö Oy. Sijoittamisen palvelut tarjoaa osuuspankki.