Yrityksen rahastoratkaisut

Yrityksen kassaan saattaa kertyä yllättävästi ylimääräisiä varoja. Kassavaroista säästäminen on aina hyvä vaihtoehto yrityksen varojen kasvattamiseen ja mahdollisiin investointeihin varautumiseen.

Kassaan kertyneitä varoja ei kannata makuuttaa tilillä. Hyvä, joustava ja tuotto-odotukseltaan parempi vaihtoehto on säästää niitä OPn rahastoihin. Laita siis toimeton raha tekemään työtä puolestasi eli kasvamaan tuottoja.

Rahastoon säästämisen voi aloittaa pienelläkin pääomalla, joten tarjoamamme ratkaisut sopivat yrityksellesi sen koosta riippumatta. Voit koska tahansa muuttaa sijoitettuja summia tai yllättävän investoinnin kohdatessa lunastaa rahasto-osuuksia nopeastikin.

Yhdellä sijoituksella tehokas hajautus

Yhdistelmärahastot ovat yksinkertainen tapa saada yhdellä sijoituksella tehokkaasti hajautettu sijoitussalkku. Ne tarjoavat yrityksellesi helpon ratkaisun kassavarojen ja muun varallisuuden tuottavaan sijoittamiseen.

OPn yhdistelmärahastoista esimerkiksi OP-Varovainen, OP-Maltillinen ja OP-Rohkea sijoittavat maailmanlaajuisesti korko- ja osakemarkkinoille. Laaja hajautus tarjoaa yrityksellesi erinomaisia tuottomahdollisuuksia vaihtelevissa markkinatilanteissa.

Miten aloitan rahastosäästämisen?

Rahastojen ostamista varten yrityksesi tarvitsee OP Säästämisen ja sijoittamisen sopimuksen. Sopimuksen allekirjoittaminen hoituu helposti sopimalla tapaaminen omaan osuuspankkiisi. Lue tarkemmat ohjeet sijoittamisen aloittamisesta täältä.

OP-Varovainen

OP-Varovainen tarjoaa nimensä mukaisesti varovaiselle sijoittajalle korkosijoituksia paremman tuottopotentiaalin. Rahasto on matalariskisin yhdistelmärahastomme ja sopii loistavasti lyhyen ja keskipitkän aikavälin sijoittamiseen.

OP-Maltillinen

OP-Maltillinen on rahasto, jossa osakepaino on korkeampi ja se nostaa rahaston odotettu tuottoa ja samalla myös riskiä. Rahasto tarjoaa yrityksellesi tasapainoisen yhdistelmän tuottopotentiaalia kasvattavia osakkeita sekä suojaa tarjoavia korkosijoituksia.

OP-Rohkea

OP-Rohkea on rahasto, jossa pääosa sijoituksista kohdistuu maailman osakemarkkinoille. Suosittelemme rahastoa, jos haluat sijoittaa tasaisesti pitkällä aikavälillä, tavoittelet hyvää tuottoa ja ymmärrät korkeaan osakepainoon liittyvät riskit.

Tarkempaa tietoa yhdistelmärahastoista saat OPn yhteyshenkilöltäsi.

Tutustu muihin rahastoihimme

Tutustu myös muihin rahastoihimme, erityisesti reaaliomaisuusrahastoihin, joista esimerkiksi kiinteistö- ja metsärahastot antavat hyvää hajautusta monelle sijoittajalle.

Tämä on mainos. Muistathan, että sijoittamiseen liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo voi nousta ja laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman osittain tai kokonaan. Rahastoja hallinnoi OP-Rahastoyhtiö Oy ja salkunhoitajana toimii OP Varainhoito Oy. Seuraavista erikoissijoitusrahastoista veloitetaan normaalit kaupankäyntikulut: OP-Palvelukiinteistöt-, OP-Metsänomistaja-, OP-Vuokratuotto-, OP-Alternative Portfolio- ja OP-Private Equity -erikoissijoitusrahastot.