Kolme henkeä keskustelee ikkunan ääressä.

Työkykyriskit haltuun

Työkykyriskejä kannattaa tarkastella terveyden, tuottavuuden ja turvallisuuden näkökulmista. Saat OPlta tukea näiden tekijöiden kuntoon saattamiseksi.

Suuryritysten työkykyriskien hallinnassa on usein mukana monta toimijaa, mikä voi vaikeuttaa kokonaisuuden hallintaa. Haluamme tukea tämän haasteen ratkaisemista tarjoamalla yrityksellesi mahdollisuuden pitkäjänteiseen yhteistyöhön OPn kanssa. Kun otat asiantuntijatiimimme osaksi yrityksesi verkostoa, saat henkilökohtaista tukea työkykyriskitekijöiden kuntoon saattamiseksi.

OPn asiantuntijatiimi miettii yhdessä yrityksesi kanssa muun muassa seuraavia työkykyriskeihin liittyviä tärkeitä kysymyksiä:

  • Miten tunnistaa yrityksesi henkilöstön työkyvyn tila?
  • Miten kohdistaa toimenpiteet niitä eniten tarvitseville?
  • Kuinka vaikuttavia eri toimenpiteet ovat?
  • Millaisilla mittareilla vaikuttavuutta todennetaan?
  • Mitä tavoitteita asetetaan ja miten niiden onnistumista seurataan?


Kun tunnistamme yhdessä yrityksesi kanssa työkykyriskeihin liittyvät mittarit ja tavoitteet, pystymme saattamaan terveys-, tuottavuus- ja turvallisuustekijät kuntoon ja ylläpitämään niitä tehokkaasti. Tiivis yhteistyö auttaa molempia osapuolia oppimaan haasteista ja löytämään niihin parhaat mahdolliset ratkaisut.

Otamme vahingot haltuun

Työtapaturman sattuessa tunnistamme nopeasti potentiaaliset vakavat ja pitkäkestoiset vahingot. Vahinkotapahtuman käsittely ohjataan moniammatilliselle tiimillemme, joka tekee tiivistä yhteistyötä yrityksesi edustajien, vahingoittuneen työntekijän sekä työterveyshuollon kanssa. Seuraamme tapausta aktiivisesti ja etsimme ratkaisuja, jotta työntekijä voi palata mahdollisimman nopeasti työkykyisenä takaisin töihin. Pohjola Terveydellä on hoitoketjun tehostamisessa iso rooli.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja saat yrityksesi asiakasvastaavalta. Jos yrityksesi ei ole vielä OPn asiakas, voit jättää meille yhteydenottopyynnön.