Maksuliikkeen API-ratkaisulla hyödyt reaaliaikaisesta maksamisesta.

OP Maksuliikkeen API-ratkaisulla kiinni reaaliaikamaksujen hyötyihin

API-ratkaisujemme avulla yritykset voivat luoda yhteyden pankkiin omista sovelluksistaan turvallisesti ja reaaliaikaisesti, sekä valtuuttaa palveluntarjoajansa tai ohjelmistotoimittajansa hoitamaan maksuliikettään.

Maksuliikkeen ohjelmointirajapintojen eli APIen avulla yritykset voivat käynnistää maksuja ja hakea tilitietoja suoraan omista järjestelmistään nykyaikaisella tavalla. OP Maksuliikkeen API-ratkaisut ovat kasvava tuoteperhe yritysten reaaliaikaisen ja konekielisen maksuliikenteen tarpeisiin.

JSON-tiedostomuotoon ja koneelliseen tunnistautumiseen pohjautuvat rajapinnat on helppo integroida niin pankkiyhteysohjelmistoihin kuin myös toiminnanohjausjärjestelmiin tai muihin keskeisiin operatiivisiin järjestelmiin. OP Maksuliikkeen API-ratkaisujen käytössä yritysasiakas tunnistetaan koneellisesti MTLS-varmenteilla ja OAuth-tunnuksilla.

Löydät OP:n API-tuotteiden rajapintakuvaukset OP Developer -sivustolta. Rajapintakuvaukset sisältävät ohjeet myös sandbox-testaamiseen. Tunnistat yrityksille suunnatut maksuliikkeen API-tuotteet OP Corporate -nimestä.

Tutustu API-tuotteisiimme

Palveluntarjoajan valtuuttaminen maksuliikkeen API-ratkaisuissa

Yritysasiakkaamme voivat valtuuttaa palveluntarjoajansa ja aineistonhoitajansa hoitamaan maksuliikettään myös API-ratkaisujen avulla. Rekisteröitymällä palveluntarjoajaksi OP API Adminissa yrityksesi saa käyttöön palveluntarjoajan rajapinnat, joilla valtuuksien käsittely ja asiakkaiden maksuliikkeen hallinta on yhä helpompaa.

Tutustu OP Maksuliikkeen API-ratkaisuiden palveluntarjoajavaltuutukseen >