Kuvassa näkyvän linja-auton vakuutukset kattavat erilaisia ajoneuvon kuljettamiseen liittyviä vahinkoja.

Linja-auton vakuutukset

Kuljetusalaan liittyy paljon riskejä, mutta me autamme yritystäsi sopivien vakuutusratkaisujen löytämisessä. Saat meiltä kattavan vakuutuksen niin linja-autoille, kuljettajille kuin koko yritykselle.

Varmista linja-autoille ja kuljetettavalle omaisuudelle riittävä vakuutusturva

Haluamme auttaa yritystäsi suojautumaan onnettomuuksilta oikeanlaisella ennaltaehkäisyllä ja vakuutusratkaisuilla. Linja-auto ja siihen kiinteästi asennetut lisävarusteet kuuluvat autovakuutuksen piiriin. Ajoneuvovakuutuksen lisäksi kuljetustoiminta kannattaa suojata Ammattiliikenne-extra -vakuutuksella, joka antaa suojaa esimerkiksi asiakkaiden matkatavaroille sekä muulle kuljetettavalle omaisuudelle sattuvia vahinkoja varten.

Huolehdi yrittäjän ja työntekijöiden terveydestä

Linja-autoalalla toimittaessa kannattaa varautua jo ennalta yllättäviin tapaturmiin, jotta sekä yrittäjä että työntekijät saadaan pidettyä työkykyisenä. Vahingon yllättäessä lakisääteinen työtapaturmavakuutus tuo yrityksesi työntekijöille turvaa, ja nopea hoitoketjumme auttaa arkeen palaamisessa. Yrittäjänä et välttämättä kuulu lakisääteisen vakuuttamisvelvollisuuden piiriin, mutta voit turvata itsesi yrittäjän tapaturmavakuutuksella.

Pakollisen tapaturmavakuutuksen rinnalle voit ottaa vapaaehtoisen hoitokuluvakuutuksen, Terveysturvan. Terveysturva varmistaa nopean hoidon ja töihin palaamisen, johtuupa poissaolo sitten tapaturmasta tai sairaudesta. Linja-autoliiton jäsenenä Terveysturvan hankkiminen on sinulle helppoa, koska saat sen ilman Terveysselvitystä.

Hyödynnä rahoitusratkaisujamme uusissa hankinnoissa

Haluamme tukea yrityksesi liiketoimintaa myös rahoituspalveluita tarjoamalla. OP:n kattavien investointien rahoittamiseen tarkoitettujen ratkaisujen joukosta löydät varmasti sopivat vaihtoehdot uusien linja-autojen ja muiden hankintojen rahoittamiseen. Yleisin tapa uusien linja-autojen rahoittamiseen on osamaksurahoitus. Suosittelemme vaihtoehdoksi myös leasingia, joka on yrityksesi taseen kannalta kevyempi ratkaisu.

Yrityksen ajoneuvovakuutus autoille ja ajoneuvoille.
Yrityksen ajoneuvovakuutus
Kattavat autovakuutukset yrityksesi kaikille autoille ja ajoneuvoille.
Mies ajaa taksia asiakas kyydissään tyytyväisenä siitä, että hänellä on taksivakuutus turvanaan.
Taksivakuutus
Saat taksillesi juuri niin kattavan taksivakuutuksen kuin haluat.

Jos yrityksesi harjoittaa linja-autoliikennettä myös ulkomailla, huolehdi, että vakuutukset ovat voimassa tarvittavissa maissa.

Muista hankkia myös Green Card ja pitää se aina mukana ulkomailla linja-autoa ajettaessa.