Yrityksen ajoneuvovakuutus_rekka

Yrityksen autovakuutus ja muut yritysajoneuvovakuutukset

Kattavat autovakuutukset yrityksesi kaikille autoille ja ajoneuvoille. Jätä tarjouspyyntö ja saat hinnan yrityksen autovakuutukselle.

Yrityksen autovakuutus tarpeesi mukaan

Saat yrityksesi autoille ja muille ajoneuvoille yksilöllisesti räätälöidyt vakuutukset.

Sujuvaa apua vahingon sattuessa

Kun sinulla on Pohjola autovakuutus yritykselle, saat Vahinkoavusta nopeasti ohjeet vahingon sattuessa. Sen avulla löydät myös helposti lääkäri-, korjaamo ja muut kumppanit.

Tyytyväisimmät asiakkaat

Yritysasiakkaamme ovat tutkitusti Suomen tyytyväisimpiä. (EPSI Rating Vakuutus 2016)

Yrityksen autovakuutus - varaudu vahinkoihin pakollisella liikennevakuutuksella ja yrityskaskolla

Liikenteessä tapahtuu päivittäin kolareita ja peräänajoja, eikä henkilövahingoiltakaan aina vältytä.  Meiltä saat pakollisen yrityksen liikennevakuutuksen ja vapaaehtoisen autovakuutuksen eli kaskon yrityksellesi henkilö-, paketti- ja kuorma-autoille sekä muille ajoneuvoille.

Yrityksen liikennevakuutus korvaa liikennevahingoista aiheutuneita henkilövahinkoja sekä syyttömän osapuolen vahingot. Yrityksesi ajoneuvon vahinkoihin voit varautua kaskolla. Kasko korvaa ajoneuvon vahinkoja silloin, kun ne ovat kuljettajan omaa syytä tai vahingon syyllisyys on epäselvä.

Ajoneuvovakuutuksella voit vakuuttaa esimerkiksi yrityksesi
  • henkilö-, paketti- ja kuorma-autot
  • perävaunut ja hinattavat laitteet
  • moottorikelkat ja mönkijät
  • työkoneet
  • muut moottoriajoneuvot.

Helppo ja huoleton kattosopimus, kun yritykselläsi on monta autovakuutusta

Jos yritykselläsi on useita ajoneuvovakuutuksia, voi kattosopimus olla helpoin ja edullisin tapa pitää vakuutukset aina ajan tasalla. Kattosopimus eli ajoneuvovakuutusten hoitosopimus tarkoittaa, että huolehdimme yrityksesi ajoneuvovakuutusten ylläpidosta puolestasi.

Voimme esimerkiksi sopia vakuutusten laajuudesta tai automaattisista vakuutusturvan muutoksista ajoneuvojen ikääntyessä. Sopimus tarjoaa ennakoitavuutta vakuutusmaksuihin ja joustavat maksujärjestelyt yrityksesi toiveiden mukaisesti. 

Vuoden aikana joka kymmenes auto joutuu kolariin ja ammattiliikenteessä joka viides. Voit varmistaa yrityksesi autovakuutusten jatkuvan voimassaolon tekemällä kanssamme vakuutusten hoitosopimuksen.

Petri Linna Product Specialist, Pohjola Vakuutus

Ota kasko yrityksellesi ja valitse yritysajoneuvovakuutusten laajuus tarpeesi mukaan

Kasko on vapaaehtoinen ajoneuvovakuutus yritykselle. Korvaamme yrityksesi ajoneuvon vahinkoja valitsemasi kaskon laajuuden mukaan.

Isokasko tuo turvaa kolaritilanteiden ja ilkivallan varalle, sekä sisältää kaikki Osakaskon turvat. Osakasko taas korvaa palo-, hirvi-, varkaus- ja oikeusturvavahinkoja sekä esimerkiksi hinauskustannuksia. Yrityksen yksityiskäyttöisille enintään 3-vuotiaille henkilöautoille voit valita myös Superkaskon, joka on kattavin yrityksen autovakuutus. Saat vakuutuksesta korvausta myös menetetyistä käyttöpäivistä. 

Räätälöimme kaskon yrityksellesi tarpeiden mukaan. Yritysajoneuvon kaskon lisäturvista voit saada korvausta esimerkiksi lasin rikkoutumisesta, menetetyistä käyttöpäivistä tai vuokrakäytössä olevan ajoneuvon petoksesta aiheutuneesta menetyksestä.

Käymme mielellämme vakuutustarpeesi läpi ja autamme valitsemaan sopivan autovakuutuksen yrityksellesi. Jätä yhteystietosi alla olevan tarjouspyynnön kautta ja kerromme lisää!

Taksivakuutus yrittäjälle
Taksivakuutus
Saat taksillesi juuri niin kattavan taksivakuutuksen kuin haluat.
Työtapaturmavakuutus_kahvila
Työtapaturmavakuutus
Turvaa työssä tai työmatkalla sattuvien tapaturmien ja työssä aiheutuvien ammattitautien varalle.
Vastuuvakuutus yritykselle_kuva
Vastuuvakuutukset
Vastuuvakuutuksilla turvaat yrityksesi korvausvelvollisuuden varalta.

Ulkomailla liikennevahingon korvauskysymykset ratkaistaan yleensä kyseisen maan säännösten mukaan. Tällöin korvaussummat ja -käytännöt saattavat olla riittämättömiä. Suosittelemme, että kuljettajalla ja ajoneuvossa matkustavilla on myös riittävä matkavakuutus.

Pohjoismaiden ulkopuolelle suuntautuville matkoille kannattaa aina ottaa mukaan Green Card, joka todistaa liikennevakuutuksen voimassaolon. Vihreässä kortissa on lueteltu maat, joissa se on voimassa.

Tilaa Green Card

Ennen matkaa kannattaa tarkistaa ajoneuvon varkausturvan voimassaolo ja omavastuut. Pohjoismaiden ulkopuolella ajoneuvoon kohdistuvissa vahingoissa omavastuu on kaksinkertainen.

Venäjällä, Valko-Venäjällä, Ukrainassa tai Moldovassa henkilöauton tai moottoripyörän vakuutusturva on voimassa vain, jos tästä on tehty erillinen sopimus. Jos sopimus on voimassa ja henkilöauto tai moottoripyörä varastetaan jossakin luetelluista maista, omavastuu on 20 prosenttia vahingon määrästä (kuitenkin vähintään 600 euroa).

Jos henkilöauto tai moottoripyörä varastetaan Virossa, Latviassa, Liettuassa tai Puolassa, omavastuu on 20 prosenttia vahingon määrästä (kuitenkin vähintään 600 euroa).

Op.fi-palvelussa hoidat helposti ja turvallisesti yrityksesi vakuutusasiat. Palvelussa voit esimerkiksi

  • ilmoittaa vahingosta ja seurata vahinkoilmoituksesi käsittelyä
  • tulostaa vakuutustodistuksen
  • tilata yritysajoneuvollesi Green Cardin

Näin saat verkkopalvelun käyttöösi:

  • Tee yrityksen verkkopalvelusopimus ja nimeä pääkäyttäjät.
  • Pääkäyttäjät lisäävät muut käyttäjät ja käyttöoikeudet verkkopalvelussa.

Yrityksen vakuutukset myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Vahingot korvataan lakien ja vakuutusehtojen mukaan.