Yrityksen ajoneuvovakuutus autoille ja ajoneuvoille.

Yrityksen ajoneuvovakuutus

Kattavat ajoneuvovakuutukset yrityksesi kaikille autoille ja ajoneuvoille. Jätä tarjouspyyntö ja saat hinnan yrityksen autovakuutukselle.

Räätälöity ajoneuvovakuutus yrityksellesi

Meiltä löytyy juuri sinun tarpeisiisi sopivat vakuutukset niin henkilöautolle, taksille, pakettiautolle kuin muillekin yrityksesi ajoneuvoille. Autamme valitsemaan parhaan autovakuutuksen yrityksellesi.  

Vihreä kortti kätevästi verkosta

Kun sinulla on liikennevakuutus Pohjola Vakuutuksessa, saat tulostettua vihreän kortin eli Green Cardin ajoneuvollesi helposti vakuutusten verkkopalvelusta. 

Välitön apu vahingon sattuessa

Pohjola Vahinkoavusta löydät ohjeet vahinkotilanteeseen ja lähimmät korjaamokumppanit. Pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa sinua auttavat kumppaniemme Pohjola Korjaamomestarit, jotka korjaavat autosi ja tekevät myös vahinkoilmoituksen puolestasi. 

Yrityksen ajoneuvovakuutus – varaudu vahinkoihin pakollisella liikennevakuutuksella ja kaskolla

Liikenteessä tapahtuu päivittäin kolareita ja peräänajoja, eikä henkilövahingoiltakaan aina vältytä. Meiltä saat ajoneuvon lakisääteisen liikennevakuutuksen ja vapaaehtoisen autovakuutuksen eli kaskon yrityksesi henkilö-, paketti- ja kuorma-autoille sekä muille ajoneuvoille.

Yrityksen ajoneuvovakuutus korvaa liikennevahingoista aiheutuneita henkilövahinkoja sekä syyttömän osapuolen vahingot. Yrityksesi ajoneuvon vahinkoihin voit varautua kaskolla. Kasko korvaa ajoneuvon vahinkoja silloin, kun ne ovat kuljettajan omaa syytä tai vahingon syyllisyys on epäselvä.

Ajoneuvovakuutuksella voit vakuuttaa esimerkiksi yrityksesi
  • henkilö-, paketti- ja kuorma-autot
  • perävaunut ja hinattavat laitteet
  • moottorikelkat ja mönkijät
  • työkoneet
  • muut moottoriajoneuvot.

Mitä yrityksen ajoneuvovakuutus sisältää?

Henkilö- ja pakettiautoille tarjoamme seuraavia vakuutusturvia:

Valitse palvelutaso (1/4)

Super­kasko Iso­kasko Osa­kasko Liikenne­vakuutus
Liikennevakuutus Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä
Varkausvakuutus Kyllä Kyllä Kyllä Ei
Palovakuutus Kyllä Kyllä Kyllä Ei
Eläinvakuutus Kyllä Kyllä Kyllä Ei
Oikeusturvavakuutus Kyllä Kyllä Kyllä Ei
Autopalveluvakuutus Kyllä Kyllä Kyllä Ei
Ilkivaltavakuutus Kyllä Kyllä Kyllä Ei
Vaunuvahinkovakuutus Kyllä Kyllä Ei Ei
Keskeytysvakuutus Kyllä Ei Ei Ei

 

Nämä lisäturvavakuutukset saat lisämaksusta valitsemaasi kaskoon:

Valitse vakuutus (1/3)

Super­kasko Iso­kasko Osa­kasko
Lasivakuutus Kyllä Kyllä Kyllä*
Rahoitusvakuutus Kyllä Kyllä Ei
Keskeytysvakuutus Kyllä Kyllä Ei
Petosvakuutus Ei Kyllä Ei
Hinauspalveluvakuutus kuorma-autoille ja linja-autoille Ei Kyllä Kyllä

 

*Linja-auton Osakaskoon lasivakuutusta ei saa lisättyä.

Helppo ja huoleton kattosopimus, kun yritykselläsi on monta autovakuutusta

Jos yritykselläsi on useita ajoneuvovakuutuksia, voi kattosopimus olla helpoin ja edullisin tapa pitää vakuutukset aina ajan tasalla. Kattosopimus eli ajoneuvovakuutusten hoitosopimus tarkoittaa, että huolehdimme yrityksesi ajoneuvovakuutusten ylläpidosta puolestasi.

Voimme esimerkiksi sopia vakuutusten laajuudesta tai automaattisista vakuutusturvan muutoksista ajoneuvojen ikääntyessä. Sopimus tarjoaa ennakoitavuutta vakuutusmaksuihin ja joustavat maksujärjestelyt yrityksesi toiveiden mukaisesti. 

Vuoden aikana joka kymmenes auto joutuu kolariin ja ammattiliikenteessä joka viides. Voit varmistaa yrityksesi autovakuutusten jatkuvan voimassaolon tekemällä kanssamme vakuutusten hoitosopimuksen.

Petri Linna Product Specialist, Pohjola Vakuutus

Ota kasko yrityksesi ajoneuvolle ja valitse yritysajoneuvovakuutusten laajuus tarpeesi mukaan

Kasko on vapaaehtoinen vakuutus yrityksesi ajoneuvolle. Korvaamme yrityksesi ajoneuvon vahinkoja valitsemasi kaskon laajuuden mukaan.

Isokasko tuo turvaa kolaritilanteiden varalle ja sisältää lisäksi kaikki Osakaskon turvat. Osakasko korvaa palo-, eläin-, ilkivalta-, varkaus- ja oikeusturvavahinkoja sekä esimerkiksi hinauskustannuksia. Yrityksen yksityiskäyttöisille henkilöautoille voit valita myös Superkaskon, joka on kattavin yrityksen ajoneuvovakuutus. Saat vakuutuksesta korvausta myös menetetyistä käyttöpäivistä.

Räätälöimme kaskon yrityksellesi tarpeiden mukaan. Yritysajoneuvon kaskon lisäturvista voit saada korvausta esimerkiksi lasin rikkoutumisesta, menetetyistä käyttöpäivistä tai vuokrakäytössä olevan ajoneuvon petoksesta aiheutuneesta menetyksestä.

Vakuutukset autoliikkeille

Ajoneuvokauppaa tekeville yrityksille voidaan myöntää liikennevakuutuslain mukainen liikennevakuutus ryhmävakuutuksena, kun ajoneuvokaupan osuus yrityksen liikevaihdosta on yli 50 %.

Autoliiketuotteita ovat Ryhmäliikennevakuutus sekä Autoliikkeen Iso- ja Osakasko.  

Autoliikkeen Isokaskovakuutus sisältää vaunuvahinko- , palo-, varkaus-, ilkivalta-, eläin-, oikeusturvavakuutuksen, palautusturvan, rahoitusvakuutuksen ja autopalveluvakuutuksen henkilö-, paketti- ja matkailuautoille sekä moottoripyörille. Autoliikkeen osakaskovakuutus sisältää palo-, varkaus-, ilkivalta- ja oikeusturvan.

Pyydä tarjous netistä ja saat hinnan

Käymme mielellämme vakuutustarpeesi läpi ja autamme valitsemaan sopivan autovakuutuksen yrityksellesi. Jätä yhteystietosi alla olevan tarjouspyynnön kautta ja kerromme lisää!

Ulkomailla liikennevahingon korvauskysymykset ratkaistaan yleensä kyseisen maan säännösten mukaan. Tällöin korvaussummat ja -käytännöt saattavat olla riittämättömiä. Suosittelemme, että kuljettajalla ja ajoneuvossa matkustavilla on myös riittävä matkavakuutus.

Pohjoismaiden ulkopuolelle suuntautuville matkoille kannattaa aina ottaa mukaan Green Card, joka todistaa liikennevakuutuksen voimassaolon. Vihreässä kortissa on lueteltu maat, joissa se on voimassa.

Tilaa Green Card

Ennen matkaa kannattaa tarkistaa ajoneuvon varkausturvan voimassaolo ja omavastuut. Pohjoismaiden ulkopuolella ajoneuvoon kohdistuvissa vahingoissa omavastuu on kaksinkertainen.

Venäjällä, Valko-Venäjällä, Ukrainassa tai Moldovassa henkilöauton tai moottoripyörän vakuutusturva on voimassa vain, jos tästä on tehty erillinen sopimus. Jos sopimus on voimassa ja henkilöauto tai moottoripyörä varastetaan jossakin luetelluista maista, omavastuu on 20 prosenttia vahingon määrästä (kuitenkin vähintään 600 euroa).

Jos henkilöauto tai moottoripyörä varastetaan Virossa, Latviassa, Liettuassa tai Puolassa, omavastuu on 20 prosenttia vahingon määrästä (kuitenkin vähintään 600 euroa).

Op.fi-palvelussa hoidat helposti ja turvallisesti yrityksesi vakuutusasiat. Palvelussa voit esimerkiksi

  • ilmoittaa vahingosta ja seurata vahinkoilmoituksesi käsittelyä
  • tulostaa vakuutustodistuksen
  • tilata yritysajoneuvollesi Green Cardin

Näin saat verkkopalvelun käyttöösi:

  • Tee digitaalisen asioinnin sopimus ja nimeä pääkäyttäjät.
  • Pääkäyttäjät lisäävät muut käyttäjät ja käyttöoikeudet verkkopalvelussa.
Mies ajaa taksia asiakas kyydissään tyytyväisenä siitä, että hänellä on taksivakuutus turvanaan.
Taksivakuutus
Saat taksillesi juuri niin kattavan taksivakuutuksen kuin haluat.
Nainen selaa tietokonetta hymyillen, sillä hänellä on työtapaturmavakuutus turvanaan.
Työtapaturmavakuutus
Turvaa työssä tai työmatkalla sattuvien tapaturmien ja työssä aiheutuvien ammattitautien varalle.
Nainen selaa kannettavalla tietokoneellaan tietoja tilanteista, joissa vastuuvakuutus on hyödyksi.
Vastuuvakuutukset
Vastuuvakuutuksilla turvaat yrityksesi korvausvelvollisuuden varalta.

Yrityksen vakuutukset myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Vahingot korvataan lakien ja vakuutusehtojen mukaan.