” ”

Huolintavakuutus

Kattaa PSYM-määräysten mukaista vastuuta.

Huolitsijan turva

Huolintavakuutuksesta korvataan esine- tai varallisuusvahinko, josta yrityksesi on korvausvastuussa Pohjoismaisen Speditööriliiton yleisten määräysten (PSYM) mukaan.

Sopiva vakuutus yrityksellesi

Vakuutus räätälöidään tarpeidesi mukaan ja tarvittaessa esimerkiksi rahdinkuljettajan vastuu katetaan Tiekuljetusvakuutuksella.

Ammattilaiset apunasi

Kun varmistamme yhdessä yrityksellesi sopivan huolintaturvan tason, voit keskittyä yritystoimintasi jatkamiseen normaalisti myös vahinkotilanteessa.

Vastuuvakuutus huolitsijoille

Huolintavastuuvakuutus sopii yrityksellesi, jos toimintaasi sisältyy tavaran huolintaa, kuljetusta ja varastointia. Huolitsijan toimeksiantoon voi kuulua erilaisia tavaran kuljetukseen liittyviä tehtäviä kuten:

  • tavaran kuljetus, varastointi, lastaus, purkaus ja tullaus
  • toimeksiantajan avustaminen vienti- ja tullausasiakirjojen laadinnassa
  • neuvonta kuljetus- ja jakelukysymyksissä.

Huolitsijan korvausvastuu määräytyy asiakkaan kanssa tehdyn sopimuksen perusteella. Huolitsijan vakuutus kattaa Pohjoismaisen Speditööriliiton yleisten määräysten mukaisen korvausvastuun.

Määräykset rajoittavat huolitsijan vastuuta sekä laajuudeltaan että määrältään, mutta vahingon sattuessa se voi nousta merkittäviin summiin. Jos toimit huolitsijana, sinun on tärkeää ottaa vastuuvakuutus, joka kattaa käsiteltävälle tavaralle aiheutuvat vahingot.

Mitä huolintavakuutus korvaa?

Huolintavakuutus korvaa

  • esine- tai varallisuusvahingon, josta yrityksesi on korvausvastuussa,
  • ylimääräisiä kustannuksia, jotka aiheutuvat tavaran väärään paikkaan lähettämisestä,
  • vahingon torjumis- ja rajoittamiskustannuksia sekä
  • mahdolliset oikeudenkäyntikustannukset.

Vahingon sattuessa liiketoiminnallesi voi aiheutua suurta haittaa, jos yrityksesi joutuu itse korvaamaan vahingon ja selvittämään erilaiset vastuu- ja korvauskysymykset. Me selvitämme puolestasi, onko yrityksesi vastuussa ja neuvottelemme korvauksen vaatijan kanssa. Hoidamme ja korvaamme oikeudenkäynnin, jos korvausasia joutuu oikeuskäsittelyyn.

Ahtausvakuutus antaa turvaa ahtaustyötä harjoittavalle yritykselle

Jos harjoitat ahtaustoimintaa satamissa, lentokentillä tai muilla suljetuilla alueilla, voit kattaa yrityksesi korvausvastuun ahtausvakuutuksella. Ahtausvakuutuksesta korvataan esine- ja viivästymisvahinko, josta yrityksesi on sopimuksen mukaan korvausvelvollinen. Lisäksi ahtausvakuutus kattaa vahingon torjumiskustannuksia sekä oikeudenkäyntikulut.

Pohjola Vakuutuksen asiantuntijoilla on kattava toimialatuntemus ja heiltä saat lisätietoa vakuutuksien sisällöistä sekä hinnoista. Jätä yhteystietosi alla olevan painikkeen kautta, niin saat tarjouksen ja hinnan tarvitsemillesi yritysvakuutuksille!

” ”
Ajoneuvovakuutus yritykselle
Kattavat autovakuutukset yrityksesi kaikille autoille ja ajoneuvoille. Lue lisää yrityksen liikennevakuutuksesta ja kaskosta.
” ”
Ammattiliikenne-extra
Helppo tapa varautua taksi-, bussi- tai muiden ammattiliikenneyritysten yleisimpiin riskeihin.

Yrityksen vakuutukset myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Vahingot korvataan lakien ja vakuutusehtojen mukaan.