” ”

Taakkavakuutus

Turvaa nostopalveluyrityksesi korvausvelvollisuuden varalta.

Kattava taakkavakuutus nostopalveluyritykselle

Taakkavakuutuksesta korvataan nostettavalle taakalle aiheutuneita vahinkoja.

Räätälöitävä turva

Taakkavakuutus räätälöidään nostokalustosi tarpeen mukaan niin kuorma-autoille, auto – ja mobiilinostureille kuin työkoneillekin. 

Ammattilaiset apunasi

Vahingon sattuessa voit jättää korvausasian hoitamisen meille ja suunnata resurssit ja voimavarat huoletta yrityksesi ydintoimintaan.

Taakkavakuutuksella turvaat yritystoiminnan jatkuvuutta

Nostopalveluyrityksesi voi joutua korvausvastuuseen, jos nostotehtävän yhteydessä nostettavalle taakalle aiheutuu vahinkoja. Korvausvastuu määräytyy voimassa olevan vahingonkorvausoikeuden perusteella. Taakkavakuutus antaa suojaa taakalle aiheutuneen vahingon varalta ja tarjoaa yrityksellesi apua vahingon selvittelyyn.

Taakkavakuutus on tarkoitettu nostopalveluyrityksille kuten nosturipalveluliikkeille, jotka harjoittavat nostotoimintaa auto- ja mobiilinosturilla. Taakkavakuutus voidaan myöntää myös kuormausnosturilla varustetulle kuorma-autolle.

Mitä taakkavakuutuksesta korvataan?

Taakkavakuutuksesta korvataan nostettavalle tavaralle aiheutuneita esinevahinkoja sekä vahingon torjumis- ja rajoittamiskustannuksia. Korvauksen enimmäismäärä määräytyy suurimman yhdellä kertaa nostettavan taakan arvon mukaan.

Vahingon sattuessa liiketoiminnallesi voi aiheutua suurta vahinkoa, jos yrityksesi joutuu itse korvaamaan vahingon ja selvittämään erilaiset vastuu- ja korvauskysymykset.

Kun otat taakkavakuutuksen meiltä, selvitämme puolestasi, onko yrityksesi vastuussa vahingosta ja neuvottelemme korvauksen vaatijan kanssa. Hoidamme ja korvaamme oikeudenkäynnin, jos korvausasia joutuu oikeuskäsittelyyn.

 

Esimerkki korvatusta vahinkotapahtumasta

Nostopalveluyritys nosti autonosturilla rakennustarvikkeita talon katolle. Kuljettaja ei ollut sitonut kuormaa tarpeeksi tiukkaan, jolloin nostettaessa rakennustarvikkeet putosivat maahan ja vaurioituivat käyttökelvottomiksi. Rakennustarvikkeet korvattiin taakkavakuutuksesta päivänarvon mukaan. Korvauksesta vähennettiin omavastuu.

Miten otan taakkavakuutuksen yritykselleni?

Jätä yhteystietosi alla olevan painikkeen kautta, niin saat tarjouksen ja hinnan Taakkavakuutuksesta. Pohjola Vakuutuksen asiantuntijoilla on kattava toimialatuntemus ja heiltä saat lisätietoa vakuutuksen sisällöstä sekä hinnasta. Räätälöimme myös yrityksesi erityistarpeisiin sopivan taakkavakuutuksen.

Tarjouspyynnön saatuamme olemme sinuun yhteydessä ja katsomme yhdessä yrityksesi vakuutusasiat kuntoon!

Yrityksen ajoneuvovakuutus autoille ja ajoneuvoille.
Yrityksen ajoneuvovakuutus
Kattavat autovakuutukset yrityksesi kaikille autoille ja ajoneuvoille.
Kuorma-auton kuljettajat keskustelevat iloisesti kuorma-auton luona tietäen, että heidän kuorma-autovakuutukset ovat kunnossa.
Kuorma-auton vakuutus
Meiltä saat kattavaa turvaa yrityksesi kuorma-autoille sekä asiantuntijamme apua vahinkotilanteisiin.

Yrityksen vakuutukset myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Vahingot korvataan lakien ja vakuutusehtojen mukaan.