” ”

Pohjola Riskienhallintapalvelu

Kartoita vaarat kätevästi ja pysy ajan tasalla työpaikkasi työturvallisuudesta.
1

Selkeä raportointi ja helppo seuranta

Samassa palvelussa voit kirjata turvallisuushavaintoja, tunnistaa työolojen vaaroja, arvioida riskejä ja toteuttaa jatkuvaa seurantaa.

2

Turvallisuushavainnot talteen helposti

Henkilöstösi voi ilmoittaa havaintoja vaivattomasti tietokoneella, puhelimella tai tabletilla.

3

Pohjola Vakuutuksen asiakasetu

Kun yritykselläsi on Pohjola Työtapaturma- ja ammattitautivakuutus, saat Riskienhallintapalvelun käyttöösi maksutta.

Vahinkoriskit haltuun Riskienhallintapalvelun avulla

Turvallinen työympäristö edellyttää yhteistyötä ja panostusta turvallisuuteen koko työyhteisössä. Riskienhallintapalvelun avulla koko henkilöstösi voi osallistua työturvallisuuden parantamiseen ilmoittamalla havaitsemistaan turvallisuuspuutteista ja vaaratilanteista työpaikalla.

Havaintojen avulla voit nopeasti reagoida poikkeamiin, tehdä tarvittavat korjaustoimenpiteet ja varmistaa turvallisemman työympäristön. Palvelu tarjoaa myös työvälineen toimenpiteiden toteutumisen seurantaan. Tehdyt havainnot ja tehtävät ovat tietopankki työpaikan turvallisuudesta myös uuden työntekijän perehdyttämisessä.

Kun riskitekijöihin tehdään korjaustoimenpiteitä ripeästi, paranee myös työn laatu ja tuottavuus. Riskienhallintapalvelu auttaa yritystäsi säästämään kustannuksissa, kun vahingot ja henkilöstön poissaolot vähentyvät, toiminnasta tulee sujuvampaa ja aikaa vapautuu olennaiseen. Samalla myös sisäinen tiedonkulku, työssä viihtyminen ja motivaatio paranevat.

Palvelun avulla voit myös toteuttaa vaarojen tunnistamista, riskien arviointia sekä työpaikan jatkuvaa seurantaa, riippuen yrityksesi tarpeista.

 
Havaintojen avulla voit nopeasti reagoida poikkeamiin, tehdä tarvittavat korjaustoimenpiteet ja varmistaa turvallisemman työympäristön.
” ”

Osallista koko henkilöstö riskienhallintaan ja työturvallisuuden parantamiseen

Työntekijöiden ilmoittamien havaintojen myötä saat arvokasta tietoa siitä, mitkä asiat vaikuttavat työn ja työpaikan turvallisuuteen. Mitä useampia havaintoja ympäristöstä saadaan, sitä helpompaa työturvallisuuden kehittäminen työpaikallasi on.

Riskienhallintapalvelussa havainnon ilmoittamisesta on tehty todella helppoa ja vaivatonta. Havainnot voi ilmoittaa tietokoneella, puhelimella tai tabletilla kuka tahansa yrityksesi työntekijä missä tahansa yrityksesi toimipisteessä. Työntekijäsi voi kirjata havaintoja työturvallisuuden tilasta tai lisätä havaintoon liittyviä valokuvia ilman käyttäjätunnuksia palveluun kätevän linkin tai QR-koodin avulla.

Ota palvelumme yrityksesi käyttöön!

Haluatko ennakoida työturvallisuusriskejä entistä tehokkaammin ja varmistaa työn sujuvuus modernin riskienhallintatyökalun avulla?

Mikäli kiinnostuit Riskienhallintapalvelusta, sovi käyttöönotosta oman yhteyshenkilösi kanssa. Teknisissä asioissa voit olla yhteydessä Pohjola Vakuutuksen verkkotukeen 010 253 6198.

Etkö ole vielä Pohjola Vakuutuksen asiakas? Pyydä tarjous yritysvakuutuksista

Ennen työpyyntöjä tuli ja ne tekivät, jotka muistivat. Nyt työturvallisuuden hallinnasta on tullut järjestelmällistä. Digitaalinen Riskienhallintapalvelu myös vähentää päällekkäistä työtä. QR-koodin voi laittaa vaikkapa kahvihuoneen seinälle, jolloin jokainen voi tehdä vaaranpaikkailmoituksen milloin tahansa kännykällään.

Asiakasyrityksen edustaja Escamar Seafood
Nainen selaa tietokonetta hymyillen, sillä hänellä on työtapaturmavakuutus turvanaan.
Työtapaturmavakuutus
Turvaa työssä tai työmatkalla sattuvien tapaturmien ja työssä aiheutuvien ammattitautien varalle.
Mies on palaverissa ja hymyilee tietäen, että hänellä on turvanaan uuden yrittäjän vakuutuspaketti eli Yritysykkönen.
Yritysykkönen
Vakuutuspaketti yrityksen irtaimen omaisuuden, rikkoontumisvahinkojen ja toiminnan turvaksi.
Palvelun tarjoaa Pohjola Vakuutus Oy.