Silmälasipäinen nainen nauraa huolettomasti, tietäen että terveysturva ylläpitää työhyvinvointia.

Terveysturva

Terveysturvalla varmistat itsellesi ja työntekijöillesi laadukkaan hoidon ja sujuvan hoitoketjun.

Hyvä hoito ja nopea työhön paluu

Yrittäjän ja työntekijän terveysvakuutuksen avulla ylläpidät henkilöstön terveyttä ja työhyvinvointia. Lääkärikumppaniemme avulla varmistamme oikea-aikaisen ja laadukkaan sairaanhoidon.

Hoitokuluvakuutus, joka kattaa myös olemassa olevat sairaudet

Voit vakuuttaa työssä olevan henkilöstösi terveydentilasta riippumatta, sillä vakuutus kattaa myös olemassa olevat sairaudet. Se sitouttaa työntekijöitäsi yritykseen ja on myös rekrytointivaltti.

Pohjola Terveysmestari apunasi

Terveysmestarilta saat asiantuntijan arvion oireistasi, omahoito-ohjeet tai ohjauksen sopivaan lääkärihoitoon. Kun sairastut tai loukkaannut tapaturmassa, ota yhteyttä puhelimitse tai chatissa.

Varmista itsellesi ja työntekijöillesi laadukas hoito laajalla Terveysturvavakuutuksella

Terveysturva on vapaaehtoinen yrityksen sairauskuluvakuutus, jolla voit täydentää yrittäjän ja henkilöstön lakisääteistä vakuutusturvaa sekä työterveyshuollon palveluita. Vakuutuksella mahdollistat parhaan mahdollisen hoidon koko henkilöstöllesi. Se kattaa sairastumisen tai loukkaantumisen aiheuttamia tutkimus- ja hoitokuluja Suomessa.

Yrittäjän ja työntekijän työpanos on usein niin tärkeä, että lyhytkin poissaolo aiheuttaa yritykselle merkittäviä kustannuksia. Sujuvaan hoitoketjuun kannattaa siis panostaa. Jos työntekijäsi sairastuu, hän pääsee yrityksen terveysvakuutuksen turvin nopeasti hyvään hoitoon. Työkyky palautuu nopeammin ja sairasloma lyhenee, kun pitkät jonotukset tutkimuksiin ja leikkauksiin voidaan välttää. Vähentyneet sairauspoissaolot tuovat kustannussäästöjä, joten terveysvakuutuksesta yritykselle on hyötyä.

Terveysturva on erinomainen tapa sitouttaa työntekijöitä ja luoda positiivista työnantajamielikuvaa. Vakuutus on myös pääsääntöisesti veroton luontaisetu.

Digitaaliset vakuutus­palvelumme käytössäsi

Kun otat hoitokuluvakuutuksen työntekijöille Pohjola Vakuutuksesta, saat käyttöösi useita digitaalisia palveluita, jotka helpottavat vakuutus­asioidesi hoitamista ja sujuvoittavat työtäsi. Tutustu näihin alla. Lue lisää myös muista digipalveluista yrityksille

Digitaalinen vakuutuskortti

Digitaalinen vakuutus­kortti

Vakuutus­tiedot ja ohjeet helposti työn­tekijälle

Jos työn­tekijä sairastuu tai loukkaantuu, saa hän vakuutus­kortista tiedot mitä työn­antajan vakuutus korvaa ja mihin mennä lääkäriin. Lääkärissä kulut laskutetaan vakuutuksesta, kun korttia näytetään ilmoittautumisen yhteydessä.
Lue lisää Digitaalisesta vakuutuskortista
Pohjola Terveysmestari käytössä Pohjola Vakuutuksen terveysturvan vakuutusasiakkaille

Pohjola Terveys­mestari

Terveys­neuvontaa chatissa ja puhelimitse

Pohjola Terveys­mestari -palvelu tuo terveys­neuvonnan puhelimeesi! Mobiili­sovellus ja puhelin­palvelu ovat käytössäsi veloituksetta, kun henkilö­vakuutukset ovat Pohjola Vakuutuksessa. Saat nopeasti asian­tuntijan arvion oireistasi, omahoito-ohjeet tai ohjauksen sopivaan lääkäri­hoitoon.
Lue lisää Pohjola Terveysmestarista

Yrityksesi tarpeisiin sopiva sairauskuluvakuutus

Yrittäjän ja työntekijöiden terveysvakuutus sopii kaikenlaisille yrityksille koosta riippumatta. Tarjoamme neljää eri vaihtoehtoa, joista voit vapaasti valita tarpeisiisi sopivimman hoitokuluvakuutuksen yrityksesi työntekijöille.

Valitse palvelutaso (1/4)

Perus

Laaja

Ekstra

Super

Täydentää työ­terveys­huolto­sopimustasi        
Myönnetään ilman terveys­tietoja        
Digitaalinen vakuutus­kortti        
Leikkaukset lääkäri­kumppaneillamme        
Leikkauksesta toipumisen vaatima fysio­terapia        
Erikois­lääkärin tutkimukset ja hoidot        
Suora pääsy hoitavalle yleis- tai erikois­lääkärille        
Lääkärin määräämä fysio­terapia        
Hoito­laitos vapaasti valittavissasi        
Lääkkeet        
  • Super Terveysturvassa on kaikista laajin vakuutusturva, joka korvaa tutkimusten, hoitojen, leikkausten sekä kattavan fysioterapian lisäksi myös lääkkeet. Hoitolaitokset ja apteekit laskuttavat kulut suoraan Pohjola Vakuutukselta.
  • Ekstra Terveysturva mahdollistaa pääsyn suoraan yleis- tai erikoislääkärille ilman työterveyshuollossa käyntiä. Vakuutuksen piiriin kuuluvat tutkimukset, hoidot ja leikkaukset. Ekstra Terveysturvassa on vakuutuskausikohtainen omavastuu.
  • Laaja Terveysturva on täydellinen työterveyshuollon sairaanhoitopalveluita täydentävä ratkaisu. Työterveyslääkärin lähetteellä pääset erikoislääkärille lääkärikumppaneillemme. Vakuutus kattaa erikoislääkärin tekemät ja määräämät tutkimukset, hoidot ja leikkaukset. Fysioterapiaa korvataan myös vaihtoehtona leikkaushoidolle polven tai olkapään sairauksissa ja vammoissa. Laajassa Terveysturvassa ei ole omavastuuta.
  • Perus Terveysturvalla voit varautua työkykyä uhkaaviin pitkiin poissaoloihin. Vakuutus korvaa leikkauksien ja nimettyjen vakavien sairauksien aiheuttamia tutkimus- ja hoitokuluja. Leikkausturvasta korvataan lääkärikumppanimme tekemät leikkaukset ja sen välittömät kulut. Vakavan sairauden hoitokuluturva korvaa diagnoosin jälkeen lääkärin määräämiä syövän, sydäninfarktin, aivohalvauksen tai Ms-taudin hoito- ja tutkimuskuluja.

90% lyhytaikaisista poissaoloista johtuu sairauksista eikä tapaturmista. Lisäksi tapaturmavammoista suuri osa on sairausperäisiä, joten yrityksen sairauskuluvakuutuksella varmistat myös niiden tehokkaan hoidon.

Tukea terveyden ja työkyvyn ylläpitoon monipuolisilla terapiapalveluilla

Kelan sairauspoissaolotilastojen mukaan työntekijöiden työkykyä uhkaavat erilaiset tuki- ja liikuntaelin- sekä mielenterveyden sairaudet.

Perus-, Laaja- ja Ekstra Terveysturva tarjoavat ainutlaatuiset terapiamahdollisuudet. Tavoitteenamme on tukea sekä yrittäjän että työntekijän terveyttä ja hyvinvointia sekä edistää toimintakykyä kunkin omien voimavarojen mukaan.

Terveysturva sisältää psykoterapiaa, joka auttaa ennalta ehkäisemään mielenterveyden sairauksia. Vakavan sairauden yhteydessä korvaamme vakuutetulle fysioterapiaa, psykoterapiaa, neuropsykoterapiaa, toimintaterapiaa ja puheterapiaa korkeintaan 20 hoitokertaa kutakin. Polven ja olkapään vammoissa ja sairauksissa korvaamme fysioterapian kuluja leikkaushoidon sijaan.

Työntekijä työmatkalla ylittämässä tietä matkakassin kanssa, joka on turvattu työntekijän lisäksi Matkavakuutuksella.
Yrityksen matkavakuutus
Edullinen tapa varautua yllättäviin vahinkoihin, kun yrityksesi henkilöstö matkustaa maailmalla.

Yrityksen tulee ilmoittaa Terveysturvalla vakuutettujen työntekijöiden tiedot ja niissä tapahtuvat muutokset Pohjola Vakuutukselle.

Haluamme tehdä yrityksesi vakuutusten hallinnoinnista mahdollisimman vaivatonta. Op.fi-palvelun Vakuutukset -osiossa ilmoitat kätevästi Terveysturvalla vakuutettujen muuttuneet tiedot.

Lue lisää sairauskuluvakuutuksen verotuksesta Verohallinnon sivuilta.

Yrityksen vakuutukset myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Vahingot korvataan lakien ja vakuutusehtojen mukaan.