Kaksi miestä nauravat ulkona huolettomasti tietäen, että yrityksen vapaa-ajan tapaturmavakuutus tuo turvaa vapaa-ajalla ja etätöissä.

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus työntekijöille

Pohjola Ryhmätapaturmavakuutus on kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus henkilöstösi turvaksi.

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus antaa laajan turvan vapaa-ajalle ja etätyöhön

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus korvaa esimerkiksi kaatumiset ja liukastumiset pihatöissä ja lenkkipoluilla. Se antaa lisäturvaa myös etätyötä tekeville työntekijöillesi.

Laadukas hoito ja nopea työhön paluu

Lääkärikumppaniemme avulla varmistamme asiantuntevan ja laadukkaan hoidon. Tapaturman sattuessa työntekijäsi pääsee nopeasti hoitoon ja kuntoutumaan.

Monien käyttötarkoituksien vakuutus

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus sopii moniin eri käyttötarpeisiin ja on räätälöitävissä tarpeesi mukaan. Voit ottaa vakuutuksen koko henkilöstöllesi, sovitulle ryhmälle tai yksilöllisenä vakuutuksena nimetylle henkilölle.

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus antaa laajan turvan vapaa-ajalle ja etätyöhön

Tapaturmia sattuu yleisimmin vapaa-ajalla tutuissa paikoissa kuten kotona tai vaikka lenkkipolulla. Liukastumiset, kaatumiset ja muut vapaa-ajan loukkaantumiset aiheuttavat suuren osan myös poissaoloista yrityksissä.

Jos työntekijäsi loukkaantuu esimerkiksi etätyössä, pihaa haravoidessa tai vapaaehtoistyössä on tärkeää, että hän saa sujuvasti tarvitsemansa hoidon. Vakuutuksen turvin työntekijäsi pääsee nopeasti hoitoon lääkärikumppanillemme ja toipuu takaisin arjen askareisiin ja työhön. Kun toipuminen tapahtuu mahdollisimman joutuisasti, loukkaantuneen henkilön poissaolot ja niiden kustannukset vähenevät.

Työnantajana tai tilaisuuksien järjestäjänä sinun kannattaa laajentaa työntekijöiden ja talkootyöhön osallistuvien henkilöiden henkilöturvaa tapaturmien varalle ja ottaa vapaa-ajan tapaturmavakuutus työntekijälle.

On hyvä huomioida, että lakisääteinen työ­tapaturma­vakuutus on voimassa etätyössä vain työhön liittyvässä toiminnassa. Taukojen tai ruokailun aikana sattunutta tapaturmaa ei korvata. Vapaa-ajan tapaturmavakuutus täydentää lakisääteistä turvaa.

Monien käyttötarkoituksien vapaa-ajan vakuutus

Ryhmätapaturmavakuutus on vapaa-ajan tapaturmavakuutus työntekijälle, joka sopii moniin eri käyttötarpeisiin ja on räätälöitävissä tarpeesi mukaan.

Voit ottaa vakuutuksen koko henkilöstöllesi, sovitulle ryhmälle tai yksilöllisenä vakuutuksena nimetylle henkilölle vapaa-ajalle tai täysaikaisesti, jolloin turva on voimassa 24/7.

Se on myös erinomainen lisäturva niille yrityksesi henkilöille, jotka tekevät etätyötä. Työtapaturma- ja ammattitautivakuutus korvaa etätyössä vain välittömästi työhön liittyvän toiminnan. Vapaaehtoisilla vakuutuksilla voit laajentaa työntekijöidesi etätyöpäivän vakuutusturvaa. 

Henkilöstösi lisäksi voit vakuuttaa yrityksesi vierailijoita, talkootyöntekijöitä tai leireille, retkille ja harrastustoimintaan osallistujia. Vapaa-ajan vakuutus voidaan tehdä yhdelle tai useammalle vakuutettavalle jatkuvana tai määräaikaisena sopimuksena, esimerkiksi tietylle ajalle tai tiettyä tapahtumaa varten. Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksemme sopii myös kouluille, oppilaitoksille ja päiväkodeille.

Mitä vapaa-ajan tapaturmavakuutus korvaa?

Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen vakuutusturvat ja -määrät ovat valittavissa joustavasti yrityksesi tarpeiden mukaan.Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen eri turvista korvataan nämä kulut:

  • Tapaturmavamman sairaanhoitokulut korvataan Hoitoturvasta.
  • Ansionmenetys työkyvyttömyysajalta korvataan Päivärahaturvasta.
  • Vamman aiheuttamasta pysyvästä haitasta maksetaan korvaus Invaliditeettiturvasta.
  • Tapaturmaisesta kuolemasta maksetaan vakuutetun omaisille kertakorvaus.

 

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus työntekijälle on voimassa kaikkialla maailmassa, joten se korvaa myös ulkomailla sattuneiden tapaturmien hoitokuluja.

Vakuutus on voimassa kuntoliikunnassa, mutta osaan turvista liittyy urheilurajoitus. Se koskee kilpaurheilua, sen harjoit­telua sekä tiettyjä riskialttiita harrastuksia. Vakuutusturva on kuitenkin laajennettavissa. Kysy meiltä lisää. 

Voit täydentää työntekijäsi vapaa-ajan turvaa vaihtoehtoisesti työtapaturmavakuutuksen laajennuksella.

Tarjoamme tapaturmavakuutuksen myös yksityishenkilöille. Löydät meiltä sopivan tapaturmavakuutuksen kaikkiin elämän vaiheisiin. 

Digitaaliset vakuutus­palvelumme käytössäsi

Kun otat hoitokuluvakuutuksen työntekijöille Pohjola Vakuutuksesta, saat käyttöösi useita digitaalisia palveluita, jotka helpottavat vakuutus­asioidesi hoitamista ja sujuvoittavat työtäsi. Tutustu alla oleviin ja lue lisää myös muista maksuttomista digi­palveluista yrityksille!

Työntekijän vakuutuskortti

Työntekijän vakuutus­kortti

Vakuutus­tiedot ja ohjeet helposti työn­tekijälle
Jos työn­tekijä sairastuu tai loukkaantuu, saa hän vakuutus­kortista tiedot mitä työn­antajan vakuutus korvaa ja mihin mennä lääkäriin. Lääkärissä kulut laskutetaan vakuutuksesta, kun korttia näytetään ilmoittautumisen yhteydessä.

Lue lisää Työntekijän vakuutuskortista 

Mikä vaikuttaa vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen hintaan?

Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi vakuutukseen valitsemasi turvat, vakuutusmäärät ja omavastuu. Myös voimassaolon laajuus ja mahdollinen urheilulaajennus vaikuttavat hintaan.

Lisäksi vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen hinnoittelussa huomioidaan henkilöiden tai tapahtumien lukumäärä sekä vakuutettavien ikä. Jätä yhteydenottopyyntö ja saat tarkemmat lisätiedot sekä hinnan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta henkilöstöllesi!

Nainen selaa tietokonetta hymyillen, sillä hänellä on työtapaturmavakuutus turvanaan.
Työtapaturmavakuutus
Turvaa työssä tai työmatkalla sattuvien tapaturmien ja työssä aiheutuvien ammattitautien varalle.
Työntekijäin ryhmähenkivakuutus yritykselle
Työntekijäin ryhmähenkivakuutus
Työnantajan työntekijöilleen ottama henkivakuutus, jonka kustannuksista työnantaja vastaa ja, joka perustuu työehtosopimuksiin.
Nainen etätöissä yrittäjän tapaturmavakuutus turvana.
Yrittäjän tapaturmavakuutus
Pääset nopeasti hyvään hoitoon ja voit keskittyä paranemiseen ilman huolta lääkärikuluista.

Yrityksen vakuutukset myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Vahingot korvataan lakien ja vakuutusehtojen mukaan.