Miehet hymyilevät, koska omaisuusvakuutus on kunnossa.

Omaisuusvakuutus

Turvaa yrityksesi kiinteälle ja irtaimelle omaisuudelle.
1

Räätälöity vakuutusturva

Voit vakuuttaa omaisuuden haluamallasi vakuutusturvalla ja valitsemallasi omavastuulla.

2

Keskeytysvakuutuksella lisäturvaa

Omaisuusvahinko voi johtaa liiketoiminnan keskeytymiseen, josta aiheutuvia katemenetyksiä ei korvata omaisuusvakuutuksesta. Keskeytysvakuutus turvaa toiminnan jatkuvuuden.

3

Pohjola Vahinkoapu apunasi 24/7

Vahinkoapu opastaa yritystäsi ja henkilöstöäsi vahingon sattuessa. Saat selkeät toimintaohjeet ja löydät kätevästi esimerkiksi jälkivahinkoja torjuvat yhteistyökumppanimme.

Omaisuuden vakuuttaminen on tärkeä osa yrityksesi riskien hallintaa

Oletko ajatellut, millaisia seurauksia yritystoiminnallesi voisi koitua, jos koneitasi tuhoutuu tulipalossa tai laitteitasi varastetaan? Riskinä on vähintäänkin hetkellinen työnteon hidastuminen ja lisäkustannuksien syntyminen, kun tuhoutunut tai varastettu laite joudutaan korvaamaan uudella.

Yritystoiminnalle tärkeän omaisuuden kokonaisarvo on usein huomattava, ja vahinkotilanteessa toiminnan jatkuminen voi olla uhattuna, mikäli sitä ei ole vakuutettu. Omaisuusvakuutuksilla pystyt hallitsemaan odottamattomia riskejä ja varaudut äkillisiin vahinkoihin, jotka uhkaavat yrityksesi omaisuutta.

Voit ottaa omaisuuden turvaksi laajan Omaisuusriskivakuutuksen tai suppean Yritysvakuutuksen, johon valitset erilaisia turvia yrityksesi tarpeiden mukaan. Näillä voit vakuuttaa yrityksesi koneet, kaluston, laitteet sekä vaihto-omaisuuden. Muistathan huolehtia, että myös muut yritystoimintaan liittyvät vakuuttamistarpeet ovat kartoitettu.

Joustavat yritysvakuutuksemme omaisuutesi turvaksi

Omaisuusvakuutuksemme korvaavat yrityksesi kiinteälle ja irtaimelle omaisuudelle sattuvia äkillisiä ja ennalta arvaamattomia vahinkoja. Näitä voivat olla esimerkiksi palo-, vuoto-, murto-, myrsky-, sähkö- ja rikkoontumisvahingot.

Omaisuusriskivakuutus soveltuu kaikille toimialoille ja yrityksille. Se kattaa kaikki yllä mainitut keskeisimmät omaisuusriskit.

Yritysvakuutus on joustava vakuutuskokonaisuus, jonka etu on räätälöitävyys. Voit valita omaisuuden turvia täysin yrityksesi tarpeiden mukaan, joten halutessasi osa turvista on mahdollista jättää pois.

Vakuutuksiin sisältyy aina:

  • rahat ja arvopaperit
  • piirustukset, arkistot, tiedostot ja ohjelmat
  • yrityksen hallussa oleva asiakkaan omaisuus, joka liittyy välittömästi yrityksen liiketoimintaan
  • työntekijöiden omaisuus, pois lukien rahat ja moottoriajoneuvot tai laitteet
  • rakennuksen vahingot murtautumisen yhteydessä

Omaisuuden ja toiminnan turvat yhdessä paketissa

Suurin osa asiakkaistamme valitsee omaisuuden ja toiminnan vakuutusratkaisukseen Yritysykkösen. Se on yrittäjien tarpeisiin suunniteltu vakuutuspaketti, joilla saat riittävän turvan yrityksesi irtaimelle omaisuudelle sekä toiminnalle.

Yritysykkönen sisältää yrityksen omaisuusvakuutuksen lisäksi myös keskeytys-, vastuu ja oikeusturvavakuutuksen. Se on erityisesti kaupan, palvelualan, ammattiliikenteen ja tuotannollista toimintaa harjoittavien yritysten tarpeisiin suunniteltu paketti. Voit muokata vakuutuspakettia yrityksellesi ja toimialallesi sopivaksi myös vapaaehtoisten lisäturvien avulla. 

Jätä yrityksesi yhteystiedot ja pyydä tarjous, niin asiantuntijamme auttavat löytämään yrityksellesi sopivimman vakuutusratkaisun!

Riskienhallinta lisää yrityksesi turvallisuutta ja toimintavarmuutta

Jokaisessa yrityksessä tulisi toteuttaa jatkuvaa riskien kartoitusta ja seurantaa, joka rakentaa perustan yrityksessä harjoitettavalle päivittäiselle riskienhallintatyölle. Pohjola Riskienhallintapalvelu on digitaalinen työväline yrityksille, joka auttaa tässä. Se on koko henkilöstösi käyttöön tarkoitettu palvelu, joka parantaa tiedon kulkua ja varmistaa turvalliset työolosuhteet. Kysy lisää!

Mikä vaikuttaa yrityksen omaisuusvakuutuksien hintaan?

Vakuutusten hinnoitteluun vaikuttaa esimerkiksi yrityksen toimiala, sijainti, vakuutusmäärä, omavastuu ja tekninen suojaustaso. 

Hinnoitteluun vaikuttaa myös kaikki turvallisuustason parantaminen yrityksessäsi eli yleinen riskienhallintakulttuuri. Vakuutuksen omavastuutaso tulee aina suhteuttaa yrityksesi riskinkantokykyyn. Omavastuun korotus alentaa vakuutusmaksua.

Kaksi miestä puhuvat aiheesta keskeytysvakuutus.
Keskeytysvakuutus
Turvaa yrityksen liiketoiminnan jatkuvuus ja varaudu ylimääräisiin kuluihin myös poikkeustilanteissa.
Nainen selaa kannettavalla tietokoneellaan tietoja tilanteista, joissa vastuuvakuutus on hyödyksi.
Vastuuvakuutukset
Vastuuvakuutuksilla turvaat yrityksesi korvausvelvollisuuden varalta.

Yrityksen vakuutukset myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Vahingot korvataan lakien ja vakuutusehtojen mukaan.