Nainen haravoi lehtiä pihalla talkoovakuutus turvanaan.

Talkoovakuutus

Turvaa asunto- tai kiinteistöyhtiön tai yrityksen talkootöihin osallistuvat henkilöt.

Turvaa taloyhtiön talkootöihin

Talkoovakuutuksesta korvataan asunto- tai kiinteistöyhtiön asukkaille sekä talkoisiin osallistuneille henkilöille talkoiden yhteydessä sattuneet tapaturmavahingot.

Yrityksen tilanteeseen sopiva talkoovakuutus

Voit vakuuttaa talkootöihin osallistuvat henkilöt joko kiinteistövakuutuksen lisäturvana tai ryhmätapaturmavakuutuksella. Asiantuntijamme osaavat valita juuri tarpeeseesi sopivan vaihtoehdon. 

Pohjola Vahinkoapu apunasi 24/7

Vahinkoapu opastaa yritystäsi ja henkilöstöäsi vahingon sattuessa. Saat selkeät toimintaohjeet ja löydät kätevästi esimerkiksi jälkivahinkoja torjuvat yhteistyökumppanimme.

Talkoovakuutus kiinteistövakuutuksen lisäturvana

Voit saada talkoovakuutuksen kiinteistövakuutuksen lisäturvana, jolloin talkoovakuutuksesta korvataan asunto- tai kiinteistöyhtiön asukkaille sekä talkoisiin osallistuneille henkilöille talkoiden yhteydessä sattuneet tapaturmavahingot.

Lisäturva on voimassa niissä asunto- ja kiinteistöyhtiön rakennuksen tai piha-alueen kunnostustehtävissä, jotka tehdään etukäteen ja yhteisesti sovituilla talonmiesvuoroilla tai yhteisillä kunnossapitotalkoilla.

Talkoovakuutus antaa turvaa tapaturmaisesti aiheutuneiden henkilövahinkojen varalle, joita voivat olla esimerkiksi pensaiden leikkuutyössä sattunut vahinko tai tikkailta putoaminen. Laajassa talkoovakuutuksessa ei ole omavastuuta.

Vakuutus ei korvaa omaisuusvahinkoja eikä ulkopuoliselle aiheutettuja vahinkoja. Taloyhtiön omaisuusvahinkojen ja korvausvelvollisuuden varalle on erilliset taloyhtiön vakuutukset.

Talkoovakuutus ryhmätapaturmavakuutuksena

Talkoovakuutus voidaan tehdä myös ryhmätapaturmavakuutuksena turvaamaan esimerkiksi talkootöinä toteutettavia lyhytaikaisia rakennus-, korjaus- ja maalaustöitä tai muita yrityksen talkoita. Ryhmätapaturmavakuutuksella turvaat myös asuin- tai kiinteistöyhtiön yhteisiin talkootöihin ja talonmiesvuoroihin osallistuvat henkilöt. 

Ryhmätapaturmavakuutuksen voit hankkia rekisteröidylle yritykselle, yhteisölle tai muulle Y-tunnuksen omaavalle toimijalle. Ryhmätapaturmavakuutuksella turvaat talkoolaiset tapaturmien varalta. 

Henkilöasiakkaan talkoovakuutus

Meiltä saat talkoovakuutuksen myös henkilöasiakkaana. Henkilöasiakkaiden talkoovakuutus on tarkoitettu turvaamaan sinua vakuutuksenottajana osallistuessasi esimerkiksi remontti- tai pihatalkoisiin. Talkoovakuutus on osa henkilöasiakkaan ryhmätapaturmavakuutusta ja voidaan myöntää määräaikaisena yhdelle tai useammalle vakuutettavalle. 

Yritysasiakkaille tehtävä laaja talkoovakuutus ja ryhmätapaturmavakuutus turvaavat asunto- tai kiinteistöyhtiön asukkaat esimerkiksi kiinteistön hoitoon liittyvissä töissä sekä talkooväelle talkootöissä sattuvien tapaturmien varalta. Vakuutus kattaa siis laajemman ryhmän.

Mikä vaikuttaa yrityksen talkoovakuutuksen hintaan?

Talkoovakuutuksen hintaan vaikuttaa sovittavan vakuutuksen tyyppi, eli onko yrityksesi tilanteeseen sopivin laaja talkoovakuutus kiinteistövakuutuksen lisäturvana vai moniin eri käyttötarpeisiin sopiva ryhmätapaturmavakuutus.

Hintaan voi vaikuttaa myös esimerkiksi vakuutuksen enimmäiskorvausmäärä, voimassaoloaika sekä vakuutettavien henkilöiden lukumäärä. 

Osaavat asiantuntijamme käyvät mielellään yrityksesi tarpeen läpi ja auttavat valitsemaan sopivan vakuutusratkaisun. Pyydä tarjous ja saat hinnan talkoovakuutukselle!

Kaksi miestä nauravat ulkona huolettomasti tietäen, että yrityksen vapaa-ajan tapaturmavakuutus tuo turvaa vapaa-ajalla ja etätöissä.
Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
Vakuuta henkilöstösi vapaa-ajan tapaturmilta
Nainen ja mies juovat kahvia ulkona ja keskustelevat kiinteistövakuutuksesta, joka toimii yrityksen ja taloyhtiön omaisuuden turvana.
Kiinteistövakuutus
Kaikenlaisille rakennuksille sopiva vakuutus.
Kuvassa näkyy nainen porttikongissa
Taloyhtiön vakuutukset
Turvaa taloyhtiösi omaisuusvahinkojen ja korvausvelvollisuuden varalta.

Yrityksen vakuutukset myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Vahingot korvataan lakien ja vakuutusehtojen mukaan.