Riskienhallinta

Vakuutusyhtiönä haluamme auttaa tunnistamaan liiketoimintaasi liittyviä riskejä sekä tarjota keinoja niiden hallintaan.  Kun tunnistamme niin positiiviset kuin negatiivisetkin riskit, voimme auttaa yritystäsi sekä minimoimaan riskien haitalliset vaikutukset että hyödyntämään mahdollisuudet ottaa oikeanlaisia riskejä.

Riskikartoitukset ja -arvioinnit toimivat työkaluina ja liiketoiminnan tukena riskien ennaltaehkäisemiseksi. Vakuutuksilla voit turvata yrityksesi omaisuuteen, toimintaan tai henkilöstöön liittyviä riskejä.

Olemme yrityksesi tukena, jotta voit huoletta keskittyä olennaiseen. Tartumme riskeihin, turvaamme liiketoimintasi ja autamme yritystäsi sekä henkilöstöäsi vahingon sattuessa. Tarjoamme yrityksellesi asiantuntemustamme sekä nykyaikaisia työkaluja riskien parempaan hallintaan. Yrityksesi toimintaa on turvallista kehittää ja laajentaa, kun riskienhallinnan suunnitelmat ovat selvillä ajoissa. 

 

Tutustu yritystoiminnan riskeihin

 

 

Riskienhallinnan työkaluja

 

Valjasta työntekijäsi tekemään turvallisuushavaintoja puhelimillaan. Palvelun avulla hallinnoit yhdessä paikassa yrityksesi riskejä ja toimenpiteitä niiden korjaamiseksi.
Tällä palvelulla kartoitamme liiketoimintaasi liittyviä keskeisiä riskejä sekä sitä, miten yrityksesi hoitaa riskienhallintaa. Tuloksena saat turvaraportin sekä ohjeita riskienhallinnan
kehittämiseksi. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Sattuiko peltikolari tai jokin isompi vahinko? Vahinkoapu on selainpohjainen, maksuton palvelu, josta saat neuvoa juuri silloin kuin avuntarve on suurin.

Tutustu > vahinkoapu.pohjola.fi/yrityksille