Henkilöriskit

Yrityksen toimintaan sisältyy erilaisia henkilöriskejä toimialasta riippuen. Yrittäjänä voit parhaiten suojautua henkilöriskeiltä, kun kartoitat riskejä aktiivisesti ja varaudut niihin ennaltaehkäisevästi. Siten voit vähentää vahinkoja ja vahingon sattuessa sen seurauksia yrityksesi toimintaan. Henkilöriskien arvioinnissa kannattaa lähteä liikkeelle näistä:

  • Miten huolehdit henkilöstösi turvallisuudesta, vakuuttamisesta ja hyvinvoinnista?
  • Mitä yrityksesi on tehnyt turvallisuuden varmistamiseksi?
  • Miten työterveyshuolto on järjestetty?

 

Työolojen turvallisuus on jokaisen asia ja se saavutetaan yhteistyön tuloksena. Työssä oleviin haittoihin ja vaaroihin puuttuminen ja niiden ennaltaehkäisy turvaa yritystoimintasi jatkuvuutta. On myös tärkeää, että muistat huolehtia työajan tarvittavista vakuutusturvista. Tältä sivulta löydät hyödyllistä tietoa henkilöriskien vähentämiseksi, tutustu!

 

Turvallinen työympäristö

 

 

Henkilöstön työkyky ja työhyvinvointi

 

Digitaalinen vakuutuskortti auttaa, jos työntekijä sairastuu tai loukkaantuu. Palvelun avulla saat henkilöstöllesi tiedon voimassaolevasta vakuutusturvasta sekä ohjeita, kuinka toimia sairauden tai tapaturman sattuessa. Digitaalista vakuutuskorttia näyttämällä lääkäriasiointi sujuu helposti Pohjola Vakuutuksen lääkärikumppaneilla.
Mies näppäilemässä kassakonetta kahvilassa, jossa yrittäjän vastuuvakuutus on hoidettu.
Yrittäjän sairausvakuutus
Turvaa yrittäjän sairastumisen ja loukkaantumisen varalle
Silmälasipäinen nainen nauraa huolettomasti, tietäen että terveysturva ylläpitää työhyvinvointia.
Terveysturva
Yrityksen sairauskuluvakuutuksella varmistat henkilöstöllesi laadukkaan hoidon ja lyhennät sairauspoissaoloja.