” ”

Työkyky ja terveys

Tunnista ennalta työkykyyn ja turvallisuuteen sekä työyhteisön toimivuuteen liittyvät tekijät. Mikä vaikuttaa yrityksesi työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen? Selvitä tilannetta ja kehitä työtä sekä työoloja jatkuvasti.

Kun mietit henkilöstöllesi tarvittavat turvat etukäteen, voit itse keskittyä yrityksesi liiketoimintaan. Huolehdi myös omasta jaksamisestasi ja vakuutusturvastasi. Vapaaehtoisilla vakuutuksilla turvaat oman ja yrityksesi talouden sekä sitoutat henkilöstöäsi.

Panosta työterveyshuoltoon

Uskomme ennaltaehkäisevään työterveyshuoltoon. Varmista, että työterveyshuoltokumppanisi tukee yritystäsi työkyvyn hallinnassa. Voit täydentää lakisääteistä työterveyshuoltoa vapaaehtoisilla henkilövakuutuksillamme.

Nopeasti takaisin töihin

Erilaiset sairaudet ja vammat voivat aiheuttaa työkyvylle merkittävää ja pysyvää haittaa. Vakuutusratkaisuillamme varmistat nopean hoitoonpääsyn. Vapaaehtoisilla henkilövakuutuksillamme laajennat henkilöstösi turvaa myös sairaustapauksiin ja vapaa-ajan tapaturmiin.

Nopea hoitoonpääsy edesauttaa toipumista ja työhön paluuta. Sujuvan hoitopolun ja nopean työhönpaluun varmistamiseksi suosittelemme hakeutumaan aina hoitoon suoraan lääkärikumppanillemme.

Yrittäjän terveys ja jaksaminen

Yrittäjän oma hyvinvointi jää usein yritystoiminnan jalkoihin. Pitkät työpäivät kuormittavat ja stressi yritystoiminnasta painaa mieltä. Älä yliarvioi omaa jaksamistasi ja aliarvioi omaa vakuutustarvettasi.

Yrittäjien tapaturmavakuutus on tarkoitettu yrittäjille ja ammatinharjoittajille, jotka jäävät lakisääteisen tapaturmavakuutuksen ulkopuolelle. Vakuutus antaa turvaa myös ammattitautien varalta. Huolehdi, että YEL-vuosityöansio on oikealla tasolla.

Silmälasipäinen nainen nauraa huolettomasti, tietäen että terveysturva ylläpitää työhyvinvointia.
Terveysturva
Yrityksen sairauskuluvakuutuksella varmistat henkilöstöllesi laadukkaan hoidon ja lyhennät sairauspoissaoloja.
Mies näppäilemässä kassakonetta kahvilassa, jossa yrittäjän vastuuvakuutus on hoidettu.
Yrittäjän sairausvakuutus
Turvaa yrittäjän sairastumisen ja loukkaantumisen varalle
Nainen laittaa pyöräilykypärää päähänsä ja on huoleton, koska hänellä on työtapaturmavakuutus.
Työtapaturmavakuutus
Turvaa työssä tai työmatkalla sattuvien tapaturmien ja työssä aiheutuvien ammattitautien varalle.