*

Urakoitsijan vastuuvakuutus

Korvaa virheellisestä urakoinnista aiheutuneita vahinkoja

Urakoitsijalta edellytetään vastuuvakuutuksen voimassaoloa

Kaikilla työmaalla toimivilla urakoitsijoilla tulee olla toiminnan vastuuvakuutus.

Ammattilaiset apunasi vahingon sattuessa

Löydät vahinko-ohjeet ja kumppanimme kätevästi Pohjola Vahinkoavusta. Yrittäjänä voit huoletta keskittyä ydinliiketoimintaasi, kun me hoidamme korvausasiaa puolestasi.

Korvaamme myös oikeudenkäyntikulut

Vastuuvakuutuksesta korvataan korvausvaatimuksen yhteydessä aiheutuvat selvityskulut ja oikeudenkäynnin kustannukset.

Kaikki tarvittavat vakuutukset urakointiin

Meiltä saat myös Asuntokauppalain mukaisen rakennusvirhevakuutuksen sekä urakoitsijan asennus- ja rakennustyövakuutuksen, jolla turvaat sekä yrityksesi tekemät työt että näissä tarvittavat koneet ja tarvikkeet.

Mikä on urakoitsijan vastuuvakuutus?

Vaikka yrityksesi toiminta olisi kuinka huolellista, voi yllättäviä vahinkoja sattua. Toimiessasi urakoitsijana, tarvitset perusturvaksesi toiminnan vastuuvakuutuksen. Se on turvanasi silloin, kun yrityksesi toiminnasta syntyy henkilö- tai esinevahinkoja. Pienemmissäkin urakoissa kannattaa huolehtia, että vastuuvakuutuksesi on voimassa.

Toiminnan vastuuvakuutus on yrityksen perusvakuutus. Joillain toimialoilla, varsinkin rakennusalalla, työn teettäjä vaatii todistuksen voimassa olevasta toiminnan vastuuvakuutuksesta ennen töiden aloittamista. Näin varmistetaan, että yrittäjä selviytyy vahingonkorvauslain velvoitteista, mikäli vahinko sattuu.

Jos toimit rakennushankkeen perustajaurakoitsijana tai-osakkaana ja myyt uusia asuntoja kuluttajille, tarvitset rakennusvirhevakuutuksen. Rakennusvirhevakuutus perustuu asuntokauppalakiin ja turvaa yritystäsi suorituskyvyttömyyden varalta.

 

Mitä urakoitsijan vastuuvakuutus korvaa?

Urakoitsijalle sopiva toiminnan vastuuvakuutus korvaa toiselle aiheutettuja henkilö-, esine- ja varallisuusvahinkoja, joista yrityksesi on lain mukaan korvausvastuussa. Yrityksesi korvausvastuu voi liittyä vaikkapa asiakkaan kompastumiseen puutteellisesti suojatulla työmaalla.

Jos vahinko sattuu, Pohjola Vakuutuksen asiantuntijat ovat apunasi. Yrittäjänä voit keskittyä olennaiseen, kun me selvitämme puolestasi yrityksen korvausvastuun ja neuvottelemme korvauksen vaatijan kanssa. Hoidamme tai korvaamme oikeudenkäynnin, jos korvausasia joutuu oikeuskäsittelyyn.

Saat kaikki tarvitsemasi vakuutukset urakointiin

Rakennus- ja asennustoiminnassa tarvitaan toimialaa varten erityisesti suunniteltuja vakuutuksia. Pohjola Vakuutuksen asiantuntijoilla on kattava toimialatuntemus ja riskienhallinnan osaaminen. Heiltä saat lisätietoa urakoitsijan vastuuvakuutuksen sisällöstä sekä hinnasta.

Käymme mielellämme muutkin vakuutustarpeesi läpi ja autamme valitsemaan sopivan vakuutusratkaisun. Jätä yhteystietosi alla olevan tarjouspyynnön kautta, niin olemme pian yhteydessä. Tarjouspyynnön saatuamme olemme sinuun yhteydessä ja katsomme yhdessä yrityksesi vastuu- ja muut vakuutusasiat kuntoon!

Asennus- ja rakennustyövakuutus kuva
Asennus- ja rakennustyövakuutus
Yhdellä vakuutusratkaisulla kattava turva asentamisen ja rakentamisen tarpeisiin.

Yrityksen vakuutukset myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Vahingot korvataan lakien ja vakuutusehtojen mukaan.