” ”

Varallisuusvastuuvakuutus

Korvaa yrityksen toiminnasta toiselle aiheutuneita varallisuusvahinkoja

Varaudu vahingonkorvausvelvollisuudesta aiheutuvaan riskiin

Varallisuusvastuuvakuutus kattaa yrityksesi tai työntekijäsi toiselle aiheuttamat taloudelliset vahingot, jotka eivät ole yhteydessä henkilö- tai esinevahinkoon.

Ammattilaiset apunasi vahinkotilanteessa

Sillä aikaa kun keskityt ydinliiketoimintaasi, me selvitämme yrityksesi korvausvastuun ja neuvottelemme tarvittaessa vahingon kärsineen kanssa.

Kattaa myös oikeudenkäyntikulut

Vakuutuksesta korvataan asiakkaalle aiheutuneen varallisuusvahingon lisäksi myös korvausvaatimuksen yhteydessä aiheutuvat selvitys- ja oikeudenkäyntikulut.

Kenelle varallisuusvastuuvakuutus on tarkoitettu?

Varallisuusvastuuvakuutus sopii yrityksille, joiden aiheuttamat vahingot ovat pääasiassa puhtaasti taloudellisia vahinkoja. Tällaisia yrityksiä ovat esimerkiksi:

  • asianajo- ja lakiasiaintoimistot
  • tili- ja kirjanpitotoimisto
  • kiinteistönvälittäjät sekä
  • isännöintitoimistot.

Varallisuusvastuuvakuutus antaa vakuutetulle taloudellista suojaa vahingonkorvausvaatimuksilta, jotka johtuvat asiakkaille aiheutetuista taloudellisista vahingoista. Esimerkiksi tilitoimisto voi kirjanpitovirheellään aiheuttaa asiakkaalleen merkittävää taloudellista vahinkoa. Vakuutus korvaa enintään vakuutuskirjaan merkittyyn vakuutusmäärään asti toiselle aiheutettuja varallisuusvahinkoja, jotka eivät liity henkilö- tai esinevahinkoihin.

Miksi kannattaa ottaa varallisuusvastuuvakuutus?

Vastuuvakuutuksen tarkoituksena on kattaa yrityksesi toiminnasta ulkopuolisille syntyvä vahingonkorvausvelvollisuus. Toiminnan vastuuvakuutus on perusvastuuvakuutus, mutta sen ulkopuolelle jäävät taloudelliset vahingot. Jos yrityksen toiminnassa aiheutuvat vahingot ovat pääosin varallisuusvahinkoja, pelkällä toiminnan vastuuvakuutuksella ei saada kovinkaan laajaa vakuutusturvaa tyypillisten vahinkojen varalta.

Varallisuusvastuuvakuutus siis kattaa puhtaan taloudellisen vahingon ja myös sopimuksen perusteella syntyvän vahingonkorvausvelvollisuuden. Toiminnan vastuuvakuutus ja varallisuusvastuuvakuutus yhdessä antavat kattavan vakuutusturvan.

Vahingon sattuessa saat tueksesi Pohjola Vakuutuksen ammattilaiset, jotka selvittävät korvausperusteen olemassaoloa ja vahingon määrää. Yrittäjänä voit keskittyä olennaiseen, kun me neuvottelemme korvauksen vaatijan kanssa. Jos korvauskysymyksestä kuitenkin syntyy oikeudenkäynti, kattaa vastuuvakuutus myös oikeudenkäynnin kustannukset.

Miten otan varallisuusvastuuvakuutuksen yritykselleni?

Jätä yhteystietosi alla olevan painikkeen kautta, niin saat tarjouksen varallisuusvastuuvakuutuksesta. Tarjouksemme ei sido sinua mihinkään.

Pohjola Vakuutuksen asiantuntijoilla on kattava toimialatuntemus ja heiltä saat lisätietoa varallisuusvakuutuksen sisällöstä sekä hinnasta. Räätälöimme myös yrityksesi erityistarpeisiin sopivan vastuuvakuutuksen. Kysy meiltä lisää.

Tarjouspyynnön saatuamme olemme sinuun yhteydessä ja katsomme yhdessä yrityksesi vastuu- ja muut vakuutusasiat kuntoon!

” ”
Vastuuvakuutukset
Vastuuvakuutuksilla turvaat yrityksesi korvausvelvollisuuden varalta.

Op.fi-palvelussa hoidat helposti ja turvallisesti yrityksesi vakuutusasiat. Palvelussa voit esimerkiksi

  • ilmoittaa vahingosta ja seurata vahinkoilmoituksesi käsittelyä
  • tulostaa vakuutustodistuksen
  • tilata yritysajoneuvollesi Green Cardin

Näin saat verkkopalvelun käyttöösi:

  • Tee yrityksen verkkopalvelusopimus ja nimeä pääkäyttäjät.
  • Pääkäyttäjät lisäävät muut käyttäjät ja käyttöoikeudet verkkopalvelussa.

Yrityksen vakuutukset myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Vahingot korvataan lakien ja vakuutusehtojen mukaan.