” ”

Case: Terveysturva auttaa Deemeciä huolehtimaan työntekijöistään ja erottautumaan

Konsulttitoimisto Deemec huolehtii työntekijöistään monin eri tavoin. Vakuutuksista tärkein on Terveysturva, joka auttaa hoitamaan myös vanhoja sairauksia ja vaivoja.

Hyvinkääläinen Deemec on vuonna 2011 perustettu henkilöstön omistama mekaniikkasuunnittelu- ja konsultointitoimisto, jolla on tytäryhtiö Romaniassa. Yrityksen työntekijät työskentelevät muun muassa suurten pörssiyhtiöiden vaativissa suunnittelutehtävissä projekteissa, joissa on aika-ajoin tiukat aikataulut ja deadlinet.

Hyvät henkilöstöedut ovat Deemecille myös erottautumistekijä

– Olemme hyvin matala organisaatio. Koemme, että kun työntekijät pääsevät vaikuttamaan asioihin ja heistä pidetään huolta, se näkyy tyytyväisinä ja tehokkaina työntekijöinä, kertoo toimitusjohtaja Sami Rajala.

Hyvät henkilöstöedut ovat myös erottautumistekijä, sillä kilpailu hyvistä työntekijöistä on kova. Monen yrityksen tarjoaman liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyspalvelun lisäksi vakuutukset ovat tärkeitä Deemecille. Yksi tärkeimmistä on Pohjola Terveysturva.

– Olemme tuoneet sitä voimakkaasti esiin rekrytoinneissa. Koska Terveysturva kattaa myös olemassaolevat sairaudet, moni työntekijä on päässyt tutkituttamaan vaivoja, joita ei olisi ehkä muuten lähteneet tutkituttamaan, kuten polvi- ja selkävaivoja, Rajala kertoo, ja jatkaa:

– Se on etu, jota nuoremmatkin työntekijät osaavat arvostaa. Työntekijän itse maksettava sadan euron omavastuu per vuosi on pieni hinta ottaen huomioon turvan kattavat palvelut. 

Deemecin ydinarvoihin kuuluu aito työntekijöistä välittäminen

Yksi tyytyväisistä työntekijöistä on Deemecin Senior Mechanical Designer Ville Lindstén. Pitkään vaivanneet selkäkivut osoittautuivat magneettikuvauksessa leikkausta vaativaksi.

– Varmaan pari kuukautta on tullut yhteensä sairauspoissaoloja selkävaivojen vuoksi viimeisen 15 vuoden aikana, Lindstén kertoo. – Viime vuoden kesäkuussa hakeuduin tutkimuksiin Terveysturvan kautta ja pääsin heti hoitoon ja magneettikuviin.

Lindsténin selästä löydettiin paha molemminpuolinen välilevynpullistuma selkärangan alimpien nikamien kohdalta ja päätös leikkauksesta syntyi nopeasti.

– Menin aamulla sairaalaan ja kun emäntä tuli illalla hakemaan, kävelin sairaalasta omin jaloin pois, Lindstén kehuu. – Toiminnallisuus on palautunut ja elämänlaatu sen myötä parantunut, hän jatkaa.

Kuukauden sairausloman jälkeen Lindstén palasi töihin eikä selkään liittyviä sairauspoissaoloja ole sen jälkeen ollut.

Hyvän kokemuksen innostamana Lindstén aikoo tutkituttaa seuraavaksi myös kiukuttelevan polvensa ja olkapäänsä, ja on valmis uudelleen leikkauspöydälle, mikäli fysioterapia ei poista vaivoja.

Nainen on huoleton ja juo kahvia, terveysturva.
Terveysturva
Yrityksen sairauskuluvakuutuksella varmistat henkilöstöllesi laadukkaan hoidon ja lyhennät sairauspoissaoloja.

Yrityksen vakuutukset myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Vahingot korvataan lakien ja vakuutusehtojen mukaan.