” ”

Case: Kokemuksia vakuutusten keskittämisestä: Kartingtilaisuus.fi

Kartingtilaisuuksia järjestävä yritys pääsi aloittamaan toimintansa ripeästi osittain siksi, että Pohjola Vakuutuksen, Ilmarisen ja OP:n palvelut sai kätevästi yhdeltä luukulta ja yritysvakuutusten keskittäminen onnistui vaivattomasti. OP-yritysmobiilin avulla yrityksen laskutus hoituu silloin, kun yrittäjille parhaiten sopii.

Toisinaan yrityksen perustamisessa ei kannata aikailla. Kartingin Suomen mestari Aleksi Tuukkanen sai Arto Sainion kanssa idean uudesta yrityksestä kahvila Torpanrannassa Helsingin Munkkiniemessä. Kokeneiden autourheilijoiden ajatuksena oli perustaa yritys, jossa asiakkaat pääsisivät kokemaan sen, millaista on ajaa kunnon mikroautoilla. 

Kun yritysidea on kuuma, yrityksen perustamisen on sujuttava mutkattomasti.

Lue lisää vinkkejä yrityksen perustamiseen op.fi:stä

Kartingtilaisuus.fi pääsi aloittamaan toimintansa parissa viikossa. Yhtenä merkittävänä tekijänä oli se, että kaikki yritysvakuutukset sai keskitettyä ja pankkiasiat hoituivat yhdeltä luukulta: vakuutukset Pohjola Vakuutukselta, työeläkevakuutukset Ilmariselta ja pankkiasiat OP:lta. 

Lue lisää yrittäjän pakollisista ja vapaaehtoisista vakuutuksista

– Tietyt vakuutukset, kuten työntekijöiden eläkevakuutus, on oltava kunnossa jo ennen kuin hommaa aletaan pyörittää. Olen erittäin tyytyväinen tuotteisiin ja asiakaspalveluun, jonka ansiosta pystyimme käynnistämään toiminnan nopeasti, yrittäjä Aleksi Tuukkanen kertoo. 

Kartingtilaisuus.fin autoilla pääsee ajamaan Vihdin kartingradalla.

Asiakkaina on yrityksiä ja kaveriporukoita aloittelijoista konkareihin. Kalustona on toistakymmentä nopeaa Rotax Max 125 -kartingautoa. Radalla voi paitsi ajaa myös saada valmennusta kokeneilta kartingkuljettajilta. Henkilökunnalla on kymmenien vuosien kokemus ja lukuisia kartingin arvokisamitaleja SM-, EM- ja MM-kisoista. 

Tuukkaselle ja Sainiolle Kartingtilaisuus.fi on yksi yritys monen muun joukossa. Koska kyseessä ei ole heidän pääelinkeinonsa, osaava henkilökunta on avainasemassa. 

– Hyvän ja kokeneen henkilökunnan ansiosta tunnen ja tiedän asioiden hoituvan, vaikka en olisikaan paikalla. Asiakkaille osaaminen näkyy aitona moottoriurheilukokemuksena. 

Myös kokenut kumppani vakuutus- ja pankkiasioissa sujuvoittaa yrittäjän arkea. 

– Tilini ja osa vakuutuksistani on aina ollut OP:lla ja Pohjola Vakuutuksessa. Valinta oli helppo, sillä palvelut ovat toimineet aina. Arvostan erityisesti sitä, että meihin ollaan aktiivisesti yhteydessä, kun jokin asia muuttuu.

Näin yrittäjä voi keskittyä olennaiseen. Tuukkasen molemmat vanhemmat ovat yrittäjiä, joten yrittäjyys on hänelle tuttua. Oppia hän on saanut myös pitkältä autourheilu-uraltaan.  

– Yrittäjyydessä ja autourheilussa on paljon samaa. Mitään ei saa ilmaiseksi, vaan itsestä on pistettävä kaikki likoon. 

Asiantuntija-avun lisäksi digitaaliset palvelut helpottavat yrityksen pyörittämistä ja säästävät aikaa.

OP-yritysmobiilin avulla voin hoitaa esimerkiksi laskutuksen missä ja milloin tahansa. Yritysmobiilin kautta saan kirjanpitoaineistot helposti käyttöön ja pystyn lähettämään ne heti kirjanpitäjälle.

Kolme henkilöä ulkona tyytyväisinä työntekijöinä työeläkevakuutettuina.
TyEL eli lakisääteinen työeläkevakuutus työntekijälle
TyEL-vakuutus on yksi yrittäjän pakollisista vakuutuksista.
Aloittava yrittäjä on tyytyväinen saatuaan uuden yrityksensä vakuutukset kuntoon.
Aloittavan yrityksen vakuutukset
Mitkä ovat aloittavan yrityksen tärkeimmät vakuutukset? Tutustu ja jätä yhteydenottopyyntö!
Yrityksen vakuutukset myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Vahingot korvataan lakien ja vakuutusehtojen mukaan. YEL- ja TyEL-vakuutuksen myöntää Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen.