” ”

Case: TPI Control tukee työhyvinvointia kattavilla vakuutuksilla

Työelämän muutos näkyy pirkkalaisen TPI Controlin arjessa digitalisoitumisena ja siinä, miten työntekijöistä huolehditaan. TPI Control haluaa varmistaa työntekijöidensä hyvinvoinnin paitsi työssä myös vapaa-ajalla.

Ari Korhola aloitti kiinteistötekniikan yritys TPI Controlin toimitusjohtajana elokuussa 2018. Tuolloin hän sanoi yrityksen tiedotteessa, että kiinteistöala tarvitsee uusiutumista ja aitoa asiantuntijuutta. Miten tämä näkyy työntekijöiden hyvinvoinnin huomioimisessa?

− Työn ja vapaa-ajan rajat häilyvät, kun tehdään esimerkiksi etätöitä. Hyvinvointi ja jaksaminen on huomioitava monipuolisemmin kuin aikaisemmin. Yhteistyö vakuutusyhtiön kanssa auttaa näkemään asiat sekä työntekijän että työnantajan näkökulmasta, Korhola sanoo.

TPI Control aloitti Pirkkalassa vuonna 1990. Myöhemmin yritys on laajentunut vahvasti muun muassa pääkaupunkiseudulle. TPI Control tekee cleantechiä ja kiertotaloutta käytännössä: asiakkaille tämä näkyy pienentyvänä hiilijalanjälkenä, energiansäästönä ja kustannustehokkuutena. Vuonna 2018 tapahtuneen Aerator-kaupan jälkeen yritys työllistää noin 50 ihmistä.

Yhteistyö vakuutusyhtiön kanssa auttaa myös ennakoimaan läheltä piti -tilanteita ja huolehtimaan työntekijöiden hyvinvoinnista esimerkiksi Terveysturvan kaltaisten vakuutusten avulla.

− Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin ja sillä on myös fyysinen terveysturva. Työntekijämme ovat kokonaisvaltaisesti hyödyntäneet vakuutusten tarjontaa hyvinvoinnin edistämiseksi.

 

Silmälasipäinen nainen nauraa huolettomasti, tietäen että terveysturva ylläpitää työhyvinvointia.
Terveysturva
Yrityksen sairauskuluvakuutuksella varmistat henkilöstöllesi laadukkaan hoidon ja lyhennät sairauspoissaoloja.

Yrityksen vakuutukset myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Vahingot korvataan lakien ja vakuutusehtojen mukaan.