Vastuullinen rahoittaminen

Sähköautojen latausasemien kapasiteettia kasvatettu OP:n Vallilan toimitiloissa

OP:n Vallilan toimitilojen parkkihallin sähköautojen latauspisteiden määrää on nostettu kasvaneen kysynnän myötä. Tällä hetkellä parkkihallissa on 38 sähkönlatausasemalla varustettua autopaikkaa. Viimeisin lisäys tehtiin elokuussa 2020, jolloin asennettiin latausasemat 12 parkkipaikkaan. Samalla tehtiin varaus laajennukselle.

- Sähköautojen latausmahdollisuuksien kysyntä on kasvanut koko ajan ja olemme reagoineet siihen hankkimalla lisää latauspisteitä. Laajennusvarauksen myötä voimme ottaa käyttöön jopa 24 latausasemaa lisää nopeallakin aikataululla, kertoo OP Toimitilapalveluiden tekninen palveluasiantuntija Kenneth Falkstedt.

Toimitilojen edustalla on lisäksi neljä sähköauton latausmahdollisuudella varustettua parkkipaikkaa, jotka ovat tarkoitettu esimerkiksi asiakkaille ja muille vierailijoille.

OP:n henkilökunnan leasing-autokannassa hybridiautojen osuus on kaksinkertaistunut viimeisen vuoden aikana. Lisäksi OP kannustaa työntekijöitään kestäviin vaihtoehtoihin työmatkaliikkumisessa ja tarjoaa tähän käytännölliset puitteet. Esimerkiksi Vallilan toimipisteessä työmatkaliikkujia palvelee 900 pyöräpaikkaa, sosiaalitilat suihkuineen, saunoineen sekä pukuhuone- ja säilytystiloineen.