OP-mobiilin etusivu on uudistunut - voit valita suosikkipalvelut ja seurata bonustilin tapahtumia

OP-mobiilin etusivulle on lisätty uusia asiakkaiden toivomia toiminnallisuuksia sujuvoittamaan asiointia.

Meille on tärkeätä kuunnella asiakkaita ja kehittää palveluita sujuvoittamaan asiointia. Seuraamme aktiivisesti asiakaspalautteita sekä osallistamme asiakkaitamme palveluiden kehittämiseen. 

Isona uudistuksena voit nyt muokata OP-mobiilin etusivua tarpeisiisi sopivaksi suosikkipalveluiden avulla. Suosikeista pääset siirtymään kätevästi etusivulta haluamaasi palveluun. Oletussuosikkeja on yhteensä kuusi kappaletta, palkkatiedot, kaikki laskut, chat, vahinkoilmoitus, omistaja-asiakas, ajanvaraus tai Omistaja Plus -asiakkaille oma yhteyshenkilö.  Yhteensä suosikkeja on valittavissa kaikkiaan kaksitoista kappaletta, joista voit muokata juuri omaa arkeasi helpottavimmat suosikkipalvelut helposti saataville.  Samalla voit muokata etusivulla näkyvien korttien ja tilien määrää sekä järjestystä. 

Omistaja-asiakkailla näkyy bonustili myös etusivulla, mikä mahdollistaa nopean pääsyn bonustilin tapahtumiin ja tuo OP-bonusten hyödyt entistä paremmin esille. Bonustili tilitapahtumineen näkyy niille omistaja-asiakkaille, joilla on vain yksi bonustili ja jotka ovat perhekokonaisuuden omistajia tai osallisia, joille on annettu lupa nähdä OP-bonukset.

Varmista, että laitteellasi on käytössä OP-mobiilin uusin versio (60.0). Uuden version voit ladata puhelimesi sovelluskaupasta.