Yritysten matkustajavahinkojen vahinkoilmoitus on uudistettu

Uusi ja helppokäyttöinen matkustajavahinkojen vahinkoilmoitus on osa suurempaa yritysvakuutusten verkkopalveluiden uudistusta.

Matkustajavahinkojen eli

  • matkasairauksien ja -tapaturmien sekä
  • matkan peruuntumisen,
  • matkan keskeytymisen,
  • matkan odottamisen ja
  • matkalta myöhästymisen

korvauksia voit nyt hakea uudella vahinkoilmoituksella kirjautumalla op.fi-palveluun pankkitunnuksillasi. Muistathan, että voit jatkaa matkalla alkaneen sairauden tai vamman hoitoa Pohjola Sairaalassa ja muilla Pohjola Vakuutuksen ja A-Vakuutuksen lääkärikumppaneilla.

Pohjola Vahinkoavusta saat ohjeet ja matkakohteesi lähimmän lääkärikumppanin yhteystiedot helposti.

Myös Ryhmätapaturmavakuutuksen ja ajoneuvovahinkojen vahinkoilmoitukset on uudistettu aiemmin tänä vuonna. Matkatavaravahinkojen vahinkoilmoitusta ei ole uudistettu vielä tässä vaiheessa. Kaikki yritysten vahinkoilmoitukset löytyvät kirjautumalla op.fi-palveluun.

Muita syyskuussa tulevia uudistuksia

Vahingot-sivulla näkyvien yrityksen vahinkojen katselu muuttuu helpommaksi, kun näet kaikkien eri vahinkolajien vahingot kerralla tai voit suodattaa niitä eri tietojen perustella.

Jos yrityksesi henkilökunta on vakuutettu Terveysturvalla, näet nyt vakuutettujen henkilöiden nimiluettelon Terveysturvan vakuutuserittelyllä. Voit lisätä ja poistaa vakuutettuja helposti op.fi:ssä.

Yrityksillä käytössä olleen Riskienhallintamenetelmän käyttö päättyy syyskuussa. Jos yritykselläsi on Pohjola Vakuutuksen työtapaturma- ja ammattitautivakuutus, saat maksutta käyttöön uuden Pohjola Riskienhallintapalvelun. Sen avulla kartoitat vaarat kätevästi ja pysyt ajan tasalla työpaikkasi työturvallisuudesta.

Voit käyttää op.fi:ssä niitä yritysvakuutuspalveluita, joihin sinulle on annettu oikeudet.

 

Jos sinulla on kysyttävää vakuutuksista tai verkkopalvelusta, voit soittaa puhelinpalveluumme 0303 0303* (avoinna arkisin klo 8-18).

*Puheluhinta: kotimaisista matkapuhelinliittymistä ja kiinteän verkon lankaliittymistä 0,0835 e/puhelu sekä 0,12 e/min (hinta sisältää ALV:n).