Kassapalveluiden palveluajat muuttuvat 30.1.2023 alkaen Iisalmessa, Leppävirralla, Nilsiässä, Suonenjoella ja Varkaudessa

Muutokset koskevat kaikkien muiden konttoreiden kassapalveluita paitsi Kuopion konttoria, jossa palveluajat säilyvät ennallaan. Iisalmen, Leppävirran, Nilsiän, Suonenjoen ja Varkauden konttoreiden kassapalveluiden aukiolopäivät säilyvät ennallaan, mutta palveluaika lyhenee yhdellä tunnilla.

30.1.2023 lähtien OP Pohjois-Savon konttoreiden kassapalveluiden palveluajat ovat:

  • Iisalmi: ma-ti 9.30-14.00
  • Kuopio: ma-ke 9.30-15.00 (säilyy ennallaan)
  • Leppävirta: to-pe 9.30-12.00 ja 13.00-15.00
  • Nilsiä: to-pe 9.30-12.00 ja 13.00-15.00
  • Suonenjoki: ti-ke 9.30-12.00 ja 13.00-15.00
  • Varkaus: ma-ti 9.30-14.00

- Tarjoamme palveluitamme asiakaskysynnän mukaisesti. Valtaosa arjen pankkiasioista hoidetaan korteilla ja OP-mobiililla tai verkkopalvelussa ja konttoreiden kassapalveluita käyttävien asiakkaiden määrä vähenee koko ajan. Asiakkaat toivovat meiltä mahdollisuutta henkilökohtaiseen palveluun kotisohvalta käsin ja tarvittaessa myös henkilökohtaiseen neuvontaa konttorilla. Muutoksen myötä pystymme tarjoamaan asiakkaille enemmän aikaa henkilökohtaiseen palveluun sekä mahdollistamme henkilöstölle tauot, arjen raha-asioista vastaava myyntijohtaja Satu Martikainen sanoo.

Käteistä ja laskujen maksu helposti ilman konttoriasiointia

Asiakkaalle helpointa on nostaa käteistä OP-Visa-kortilla K-ruokakauppojen, R-kioskien, Tokmannin ja Neste-palveluasemien kassoilta sekä käteisautomaateilta ympäri Suomen. OttoPlus.- ja TalletusOtto.-automaateilla voi käteisen nostamisen lisäksi myös tallettaa käteistä.

Laskut voit maksaa e-laskulla, suoramaksulla tai maksupalvelun kautta ilman konttorissa käyntiä. Konttoreiden aulatiloissa on asiakkaan noudettavissa maksukuoria, joissa postimaksu on maksettu valmiiksi. Asiakas voi tipauttaa maksukuoren lähimpään Postin laatikkoon, eikä hänen tarvitse tuoda kuorta konttorille.

- Asiakas voi säästää oman ajan lisäksi rahaa, sillä muiden maksutapojen palvelumaksut ovat edullisemmat kuin laskujen maksaminen kassapalvelussa, jatkaa Martikainen.