OP Tampereelta tänä vuonna ennätysmäärä lahjoituksia paikallisille yhdistyksille, järjestöille ja seuroille

OP Tampereen Hyvä työ -lahjoituskampanja tulee tänä syksynä suurempana kuin koskaan, kun yhdistyksille on jaossa ennätykselliset 40 000 euroa. Kun mukaan lasketaan vuoden alussa tehty lahjoitus vähävaraisten lasten ja nuorten harrastustoimintaan, on OP Tampere lahjoittanut tämän vuoden aikana yhteensä 90 000 euroa paikallisille kolmannen sektorin toimijoille.

Tänään käynnistyneessä OP Tampereen Hyvä työ -lahjoituskampanjassa on jaossa ennätykselliset 40 000 euroa. Perinteikkäällä Hyvä työ -lahjoituksella OP Tampere tukee toimialueensa yhdistyksiä, järjestöjä ja seuroja, jotka pyyteettömällä toiminnallaan tukevat ja ilahduttavat pirkanmaalaista elämää ja arkea. Hyvä työ -lahjoitusta voi hakea yhdistys, järjestö, seura tai muu kolmannen sektorin toimija, jonka kotipaikka on pankin toimialueella.
 
– Hyvä työ -lahjoitukset ovat yhteiskuntavastuullisen työmme keskiössä, ja ovat olleet sitä jo yli 15 vuoden ajan. Yhteisöllisyys, vertaistuki ja auttamisenhalu tarvitsevat aina euroja ja toivomme, että saamme myös tänä syksynä monipuolisesti hakemuksia eri puolilta toimialuettamme, kertoo OP Tampereen toimitusjohtaja Jani Vilpponen.
 
Hyvä työ -lahjoitushaku järjestetään aina vuosittain ja viime syksynä lahjoituksia jaettiin yhteensä 20 000 eurolla aina mielenterveystyöstä pelastuskoiratoimintaan asti – tänä syksynä lahjoituksia on jaossa kaksinkertainen määrä. 
 
– Perustehtävämme on edistää omistaja-asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia, joten meille on selvää, että liiketoimintamme erinomaisen tuloksen tulee näkyä myös tekemässämme vastuullisuustyössä. Näin olemmekin tuplanneet Hyvä työ -lahjoitussumman tälle vuodelle, kertoo Vilpponen.
 
Vuonna 2023 OP Tampere onkin jakanut ennätysmäärän lahjoituksia paikallisille kolmannen sektorin toimijoille, kun tuplatun Hyvä työ -lahjoitussumman lisäksi vuoden alussa pankki lahjoitti 50 000 euroa vähävaraisten lasten ja nuorten harrastustoimintaan.
 

Hyvä työ -lahjoitus 2023

Hyvä työ -lahjoituksen hakulomake löytyy OP Tampereen verkkosivuilta op.fi/tampere/hyvatyo. Lahjoitushaku on avoinna 18.9.–15.10. Lahjoitusta voivat hakea pankin toimialueella, eli Tampereella, Nokialla, Ylöjärvellä, Hämeenkyrössä, Karkussa, Pirkkalassa, Lempäälässä, Vesilahdessa ja Akaan Viialassa, toimivat yleishyödylliset yhdistykset, järjestöt, seurat ja muut kolmannen sektorin toimijat.
 
Lahjoituksen saajat päätetään marraskuussa ja valinnat perustuvat OP Tampereen vastuullisuusohjelmaan, arvoihin ja Kaikkien aikojen tekoja -kyselyn tuloksiin. Kyselyssä omistaja-asiakkaat saavat äänestää tulevaisuuden vastuullisuusteoista ja se on avoinna 18.9–29.10. Lahjoituskohteiden valintaan osallistuvat myös OP Tampereen hallinto, omistaja-asiakkaista koostuva edustajisto sekä aktiivisista henkilö- ja yritysasiakkaista koostuva asiakasfoorumi.
 
Lisätiedot:
 
Tarja Sara, johtaja, viestintä ja ihmiset, puh. 010 254 6213