Hyvä työ lahjoitus

20 000 eurolla Hyvä työ -lahjoituksia toimialueen yhdistyksille

Yhteisöllisyys, vertaistuki ja auttamisenhalu tarvitsevat myös euroja. Vuonna 2022 OP Tampere lahjoittaa 20 000 eurolla Hyvä työ -lahjoituksia yhdistyksille, seuroille tai järjestöille, jotka omalla pyyteettömällä toiminnallaan tukevat ja ilahduttavat pirkanmaalaista elämää.

Lahjoitusta voivat hakea OP Tampereen toimialueella toimivat yleishyödylliset yhdistykset 1.–30.9.2022. Hyvä työ -lahjoitukset myönnetään kohteille, jotka sopivat OP:n arvomaailmaan: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen. Yhdistys voi hakea lahjoitusta alla olevalla hakulomakkeella.

Lahjoitusten kohdevalinnat tehdään OP Tampereen toimesta lokakuun aikana. Valinnassa kuullaan myös osuuskunnallisen OP Tampereen hallintoa, edustajistoa ja omistaja-asiakkaita. Hyvä työ -lahjoitukset ovat tärkeä osa OP Tampereen vastuullisuustyötä, ja niitä on jaettu jo yli 10 vuoden ajan.
Vuonna 2021 Hyvä työ -lahjoituksin tuettiin hoivakodeissa asuville ikäihmisille elämyksiä mahdollistavaa Arvokas vanhuus Arva ry:tä, nuorille ympäristötoimintaa järjestävää Luonto-Liiton Hämeen piirin Ekokipinä-hanketta, toiminnallista kuntoutusta tarjoavan Silta-Valmennusyhdistyksen Silta Gymiä, koulurauhaa edistävää Tampereen vanhemmat ry:tä sekä moottoreista kiinnostuneiden lasten ja nuorten tuunauspajaa, Lempäälän Werstasta.
Hyvä työ -kampanjasta tiedotamme www-sivuillamme op.fi/tampere ja sosiaalisen median kanavillamme Facebookissa www.facebook.com/optampere ja Instagramissa @optampere.