Maariankadun konttori

Tervetuloa asioimaan!

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden helposti saman katon alta. Toimimme Turun, Kaarinan, Liedon, Naantalin, Paraisten, Raision, Ruskon ja Vehmaan kuntien alueella. Kattavien mobiili- ja verkkopalveluiden lisäksi palvelemme kuudessa palvelupisteessä (Turku Puutori, Kaarina, Naantali, Parainen, Raisio ja Vehmaa).

Ratkaisuja elämäsi finanssitarpeisiin

OP Turun Seutu on asiakkaidensa omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Olemme yksi OP Ryhmän suurimmista osuuspankeista. Tervetuloa asioimaan!

 • Päivittäiset raha-asiat
 • Lainat ja muut rahoitusratkaisut elämäsi tarpeisiin
 • Säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut
 • Pohjola Vakuutuksen palvelut sinun, läheistesi ja omaisuutesi turvaksi
 • Yksilölliset varallisuudenhoitopalvelut OP Privatesta
 • Lakipalvelut moniin henkilökohtaisiin ja perheesi tarpeisiin
 • OP Koti Turun Seudun kiinteistönvälityspalvelut
 • Kaiken kattavat palvelut yrityksille ja yhteisöille

Ihan tässä lähellä

Paikallisena pankkina olemme lähellä sinua kaikissa elämäsi tilanteissa. Haluamme kohdata sinut missä ja milloin sinulle sopii – palvelupisteissämme, mobiilissa, verkossa tai puhelimessa.

Varaa aika neuvotteluun täältä tai soita p. 0100 0500.

Palvelemme sinua kahdeksan kunnan alueella noin 224 finanssialan ammattilaisen voimin. Asiakasmäärämme on 141 000, joista omistaja-asiakkaita on 98 000 (2023).

Voit lähettää meille turvallisesti viestin, kun kirjaudut sisään op.fi-palveluun tai OP-mobiiliin. Jos sinulla ei ole tunnuksia OP:n palveluihin, voit lähettää meille myös sähköpostia. Pankin sähköpostiosoite on turun.seudun(a)op.fi ja asiantuntijoiden osoitteet ovat muodossa etunimi.sukunimi(a)op.fi. Muista lähettää sähköposti aina turvallisesti salattuna.​

Lähetä salattu sähköposti.

Bonuksia sinun asioinnistasi

Olemme omistaja-asiakkaittemme omistama pankki, jonka arvopohjan muodostavat ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen.

Osuustoiminnallisena yrityksenä omistaja-asiakkaamme hyötyvät ­asiakkuudestaan. Vuonna 2023 OP Turun Seudun omistaja-asiakkaille kertyi bonuksia 11,7 miljoonan euron arvosta. Kertyneitä bonuksia voit käyttää mm. palvelumaksuihin, vakuutuksiin sekä lakipalveluiden ja OP Kodin palkkioihin.OP haluaa tukea asiakkaitaan vuonna 2024 maksamalla OP:n palvelujen käytöstä 40 % enemmän OP-bonuksia.

Vastuullisia kohtaamisia

Perustehtävämme mukaisesti kuljemme mukana asiakkaidemme arjessa edistäen heidän sekä koko toimialueemme taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.

Toimimme eettisesti kestävästi ja vastuullisesti. Tämä näkyy päivittäisissä asiakaskohtaamisissa, vastuullisissa päätöksissä sekä pitkäjänteisessä osallistumisessamme elinvoimaisen Turun seudun kehittämiseen.

Yhteistyötä Turun seudun parhaaksi

Paikallisia hankkeita ja yhteistyökumppaneita tukemalla haluamme kantaa vastuuta asiakkaidemme ja koko toimialueen hyvinvoinnista, tästä muutama esimerkki:

 • Olemme Yrityskylä Varsinais-Suomen ala- ja yläkoulun virallinen pankki. Yrityskylä on kansainvälisestikin palkittu oppimiskokonaisuus, joka tarjoaa 6. ja 9. luokkalaisille myönteisiä kokemuksia työelämästä, taloudesta ja yhteiskunnasta.
 • Olemme jo usean vuoden ajan tarjonneet Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kautta 50 nuorelle mahdollisuuden päästä kesätöihin toimialueemme yhdistyksiin OP Turun Seudun tuella.
 • Opastamme senioreita sähköisten palvelujen hallinnassa järjestämällä Varmuutta verkkoon -valmennuksia.
 • Olemme mukana tukemassa SPR Varsinais-Suomen InAction-ensiapukoulutuksia yläasteikäisille nuorille.

Tutustu OP Turun Seudun vastuullisuustyöhön tarkemmin oheisesta linkistä.