Yhteistyökumppaneiden tarjoukset löydät OP-mobiilista!

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat yhteistyökumppaneiltamme valtakunnallisia ja paikallisia etuja. Kaikki omistaja-asiakkaan tarjoukset löydät ja lunastat helposti OP-mobiilista. Jos sinulla ei vielä ole OP-mobiilia käytössäsi, lataa se sovelluskaupastasi.

Yhteistyökumppaneiden valtakunnalliset tarjoukset

 • C More -tarjous omistaja-asiakkaille: 4 viikkoa ilmaiseksi!

  Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat C Moren suoratoistopalvelun neljäksi (4) viikoksi maksutta. Maksuttoman jakson jälkeen tilaus jatkuu -30% alennettuun kuukausihintaan enintään 12 kuukautta. Omistaja-asiakas tarjouskoodi on tarkoitettu vain uusille C More -asiakkaille, eikä sitä voi hyödyntää nykyisenä tai palaavana asiakkaana.

  Tutustu ja lunasta etu OP-mobiilin kautta

 • F-Secure TOTAL -tietoturvaetu

  Suojaa tietokoneesi ja tablettisi F-Secure TOTAL -tietoturvapaketilla. Saat palvelun käyttöösi 6 kk maksutta ja ilman sitoumuksia, jonka jälkeen voit tilata sen hintaan 49,90 €/vuosi (norm. 79,99 €).

  Tutustu ja lunasta F-Secure TOTAL -tietoturvaetu

 • Näytönsuojaustuotteet etuhintaan Fonumilta

  Suojaa puhelimesi näyttö iskuilta ja naarmuilta panssarilasilla tai kustomoidulla suojakalvolla. Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat näytönsuojaustuotteista 10 € alennuksen kaikissa Fonumin myymälöissä ympäri Suomen.

  Lue lisää edusta ja edun lunastamisesta OP-mobiilista. 

OP pidättää oikeuden edun ja/tai kampanjan sisällön, hinnan ja keston muutoksiin.

Lunasta omistaja-asiakkaan edut OP-mobiilissa!

 1. Kirjaudu OP-mobiiliin
 2. Valitse OP-mobiilissa oikeasta alalaidasta kohta Muut ja tämän jälkeen valitse Omistaja-asiakas.
 3. Valitsemalla kohdan Edut ja tapahtumat löydät yhteistyökumppaneidemme tarjoamat valtakunnalliset ja paikalliset edut.
 
Jos sinulla ei vielä ole OP-mobiilia käytössäsi, lataa se sovelluskaupastasi. Käyttöönottoa varten tarvitset osuuspankin verkkopalvelutunnukset, älypuhelimen tai tabletin sekä Internet-yhteyden.