Etutukka

Yhteistyökumppaneiden edut

Etutukka ja muita odottamattomia etuja, kun tulet osuuspankin omistaja-asiakkaaksi. Omistajana pääset hyödyntämään kaikille omistaja-asiakkaille suunnattuja, yhteistyökumppaneiden valtakunnallisia etuja ja oman osuuspankkisi paikallisia etuja. Edut kulkevat kätevästi mukanasi ja ovat helposti lunastettavissa OP-mobiilissa. Etuja siellä ja täällä, kun tulet omistaja-asiakkaaksi.

Yhteistyökumppaneiden valtakunnalliset edut

 

 • C More Total -urheilu ja viihdepaketti etuhintaan

  Omistaja-asiakkaana saat C More Total -urheilu- ja viihdepaketin etuhintaan: ensimmäinen kuukausi maksutta ja seuraavat 11 kk 30% alennuksella hintaan 20,95 €/kk (norm. 29,90 €/kk).

  Tutustu ja lunasta C More Total -etu

 • F-Secure TOTAL -tietoturvaetu

  Suojaa tietokoneesi ja tablettisi F-Secure TOTAL -tietoturvapaketilla. Saat palvelun käyttöösi 6 kk maksutta ja ilman sitoumuksia, jonka jälkeen voit tilata sen hintaan 49,90 €/vuosi (norm. 79,90 €).

  Tutustu ja lunasta F-Secure TOTAL -tietoturvaetu

 • SuperPark lippuetu

  Omistaja-asiakkaille Tuplahuvi-lippu kahdelle etuhintaan 26 € tai 20 € puistosta riippuen. Yhteislippu on 24 % edullisempi kuin kaksi yksittäistä päivälippua (à 17 tai 19 €).

  Lunasta etu SuperParkin kassalla näyttämällä OP:n korttia, jossa on maininta omistaja-asiakkuudesta tai näyttämällä OP-mobiilin etunäkymää.

 • Kuhmon Kamarimusiikin lippuetu

  Kuhmossa juhlitaan 50. Kamarimusiikkia 14.-27.7.2019 teemalla Nostalgia. Kun ostat lipun Kuhmon Kamarimusiikkiin, OP tarjoaa sinulle toisen lipun ilmaiseksi.

  Lue lisää edusta ja edun lunastamisesta OP-mobiilista.

Lunasta edut helposti OP-mobiilissa!

 

Yhteistyökumppaneiden edut kulkevat kätevästi mukanasi ja ovat helposti lunastettavissa OP-mobiilissa.

1. Mikäli sinulla ei vielä ole OP-mobiilia puhelimessasi tai tabletissasi, lataa se ensin iOS- tai Android-sovelluskaupasta. Saat sovelluksen käyttöösi OP:n verkkopalvelutunnuksilla. Mikäli olet jo ladannut OP-mobiilin puhelimeesi tai tablettiisi, kirjaudu ensin OP-mobiiliin.

2. Ota sovellus käytöön tai kirjaudu sovellukseen OP:n verkkopalvelutunnuksilla.

3. Mene OP-mobiilissa osioon Muut, valitse Omistajaedut, ja valitse sen jälkeen Edut ja tapahtumat. Löydät osiosta monipuolisesti yhteistyökumppaniemme etuja.