Eturivi

Yhteistyökumppaneiden edut - lunasta edut OP-mobiilista!

Eturivin paikat ja muita mainioita kotikenttäetuja osuuspankin omistaja-asiakkaille! Omistajana pääset hyödyntämään OP:n yhteistyökumppaneiden valtakunnallisia, sekä oman osuuspankkisi paikallisia etuja. Eturivin edut kulkevat kätevästi mukanasi ja ovat helposti lunastettavissa OP-mobiilista. Jos sinulla ei vielä ole OP-mobiilia käytössäsi, lataa se ensin sovelluskaupasta. 

Yhteistyökumppaneiden valtakunnalliset edut

 

 • C More Total -urheilu ja viihdepaketti etuhintaan

  Omistaja-asiakkaana saat C More Total -urheilu- ja viihdepaketin etuhintaan: ensimmäinen kuukausi maksutta ja seuraavat 11 kk 30% alennuksella hintaan 20,95 €/kk (norm. 29,90 €/kk).

  Tutustu ja lunasta C More Total -etu

 • F-Secure TOTAL -tietoturvaetu

  Suojaa tietokoneesi ja tablettisi F-Secure TOTAL -tietoturvapaketilla. Saat palvelun käyttöösi 6 kk maksutta ja ilman sitoumuksia, jonka jälkeen voit tilata sen hintaan 49,90 €/vuosi (norm. 79,90 €).

  Tutustu ja lunasta F-Secure TOTAL -tietoturvaetu

 • Kuhmon Kamarimusiikin lippuetu

  Kuhmossa juhlitaan 50. Kamarimusiikkia 14.-27.7.2019 teemalla Nostalgia. Kun ostat lipun Kuhmon Kamarimusiikkiin, OP tarjoaa sinulle toisen lipun ilmaiseksi.

  Lue lisää edusta ja edun lunastamisesta OP-mobiilista.

 • Lippuetu Jälkiä-taidenäyttelyyn Savonlinnassa

  OP Ryhmän Taidesäätiön teoksista koottu Jälkiä-taidenäyttely saapuu Savonlinnan Riihisaareen kesäksi. Taidesäätiön kuvataidetta ja veistoksia sisältävä näyttely on esillä Savonlinnan Riihisaaressa 12.6.-8.9.2019 ma-su klo 10-17. Omistaja-asiakkaalle lippu taidenäyttelyyn etuhintaan 5 € (norm. 8€).

  Lunasta etu museon lipunmyynnissä näyttämällä OP:n maksukorttia, jossa on maininta omistaja-asiakkuudesta tai OP-mobiilin etunäkymää.

 • Lippuetu Live Nationin konsertteihin

  Omistaja-asiakkaana olet etuoikeutettu ostamaan lippuja Live Nationin järjestämiin valittuihin konsertteihin! Liput tulevat myyntiin valikoituihin tapahtumiin erikseen ilmoitettavina ajankohtina ja lippuedut voi lunastaa OP-mobiilista. Voit ostaa lippuja alennettuun hintaan ja/tai joko ennen niiden julkista myyntiä tai vaihtoehtoisesti konsertteihin, jotka ovat jo loppuunmyytyjä.

  Lippuedut vaihtelevat konserteittain ja ajankohtaiset edut löytyvät aina OP-mobiilista.

 • DriveNow-kaupunkiauton maksuton kokeilu

  DriveNow on pääkaupunkiseudulla toimiva yhteiskäyttöautopalvelu, jossa maksat vain käyttämästäsi ajasta: voit vuokrata auton minuuteiksi, tunneiksi tai päiväksi. Osuuspankin omistaja-asiakkaana voit nyt rekisteröityä maksutta palvelun käyttäjäksi (norm. 30 €) ja saat 30 minuuttia ilmaista ajoaikaa ensimmäistä ajokertaa varten. 

  Lunasta etu kätevästi OP-mobiilissa.

 • Panssarilasi Fonumista etuhintaan

  Suojaa puhelimesi näyttö iskuilta ja naarmuilta panssarilasilla! Omistaja-asiakkaana saat panssarilasin asennettuna puhelimeesi 15 € etuhintaan (normaali hinta 24 €). Saat lunastettua edun Fonumin myymälöissä ympäri Suomen. 

  Lue lisää edusta ja edun lunastamisesta OP-mobiilista. 

Lunasta edut helposti OP-mobiilissa!

 

Yhteistyökumppaneiden edut kulkevat kätevästi mukanasi ja ovat helposti lunastettavissa OP-mobiilissa.

1. Mikäli sinulla ei vielä ole OP-mobiilia puhelimessasi tai tabletissasi, lataa se ensin iOS- tai Android-sovelluskaupasta. Saat sovelluksen käyttöösi OP:n verkkopalvelutunnuksilla. Mikäli olet jo ladannut OP-mobiilin puhelimeesi tai tablettiisi, kirjaudu ensin OP-mobiiliin.

2. Ota sovellus käytöön tai kirjaudu sovellukseen OP:n verkkopalvelutunnuksilla.

3. Mene OP-mobiilissa osioon Muut, valitse Omistajaedut, ja valitse sen jälkeen Edut ja tapahtumat. Löydät osiosta monipuolisesti yhteistyökumppaniemme etuja.