Yhteistyökumppaneiden edut löydät OP-mobiilista!

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat yhteistyökumppaneiltamme valtakunnallisia ja paikallisia etuja. Kaikki omistaja-asiakkaan edut löydät ja lunastat helposti OP-mobiilista. Jos sinulla ei vielä ole OP-mobiilia käytössäsi, lataa se sovelluskaupastasi.

Yhteistyökumppaneiden valtakunnalliset edut

 • C More -kesätarjous omistaja-asiakkaille: 6 viikkoa ilmaiseksi!

  Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat C Moren suoratoistopalvelun kuudeksi (6) viikoksi maksutta, kun teet tilauksen 1.7.-15.8.2021 aikana. Maksuttoman jakson jälkeen tilaus jatkuu -30% alennettuun kuukausihintaan enintään 12 kuukautta. Omistaja-asiakas tarjouskoodi on tarkoitettu vain uusille C More -asiakkaille, eikä sitä voi hyödyntää nykyisenä tai palaavana asiakkaana.

  Tutustu ja lunasta etu OP-mobiilin kautta

 • F-Secure TOTAL -tietoturvaetu

  Suojaa tietokoneesi ja tablettisi F-Secure TOTAL -tietoturvapaketilla. Saat palvelun käyttöösi 6 kk maksutta ja ilman sitoumuksia, jonka jälkeen voit tilata sen hintaan 49,90 €/vuosi (norm. 79,99 €).

  Tutustu ja lunasta F-Secure TOTAL -tietoturvaetu

 • Live Nation lippuetu konsertteihin

  Omistaja-asiakkaana saat etuja Live Nationin järjestämiin valittuihin konsertteihin. Voit ostaa lippuja alennettuun hintaan ja/tai joko ennen niiden julkista myyntiä tai vaihtoehtoisesti konsertteihin, jotka ovat jo loppuunmyytyjä. Liput tulevat myyntiin valikoituihin tapahtumiin erikseen ilmoitettavina ajankohtina.

  Lippuedut vaihtelevat konserteittain ja ajankohtaiset edut löytyvät aina OP-mobiilista.

 • Panssarilasi Fonumista etuhintaan

  Suojaa puhelimesi näyttö iskuilta ja naarmuilta panssarilasilla! Omistaja-asiakkaana saat panssarilasin asennettuna puhelimeesi 15 € etuhintaan (normaali hinta 25 €). Saat lunastettua edun Fonumin myymälöissä ympäri Suomen. 

  Lue lisää edusta ja edun lunastamisesta OP-mobiilista. 

OP pidättää oikeuden edun ja/tai kampanjan sisällön, hinnan ja keston muutoksiin.

Lunasta omistaja-asiakkaan edut OP-mobiilissa!

 1. Kirjaudu OP-mobiiliin
 2. Valitse OP-mobiilissa oikeasta alalaidasta kohta Muut ja tämän jälkeen valitse Omistaja-asiakas.
 3. Valitsemalla kohdan Edut ja tapahtumat löydät yhteistyökumppaneidemme tarjoamat valtakunnalliset ja paikalliset edut.
 
Jos sinulla ei vielä ole OP-mobiilia käytössäsi, lataa se sovelluskaupastasi. Käyttöönottoa varten tarvitset osuuspankin verkkopalvelutunnukset, älypuhelimen tai tabletin sekä Internet-yhteyden.