Eturivin edut osuuspankin omistaja-asiakkaille.

Yhteistyökumppaneiden edut - lunasta edut OP-mobiilista!

Eturivin paikat ja muita mainioita kotikenttäetuja osuuspankin omistaja-asiakkaille! Omistajana pääset hyödyntämään OP:n yhteistyökumppaneiden valtakunnallisia, sekä oman osuuspankkisi paikallisia etuja. Eturivin edut kulkevat kätevästi mukanasi ja ovat helposti lunastettavissa OP-mobiilista. Jos sinulla ei vielä ole OP-mobiilia käytössäsi, lataa se ensin sovelluskaupasta. 

Yhteistyökumppaneiden valtakunnalliset edut

 

 • C More Total -urheilu ja viihdepaketti etuhintaan

  Omistaja-asiakkaana saat C More Total -urheilu- ja viihdepaketin etuhintaan: ensimmäinen kuukausi maksutta ja seuraavat 11 kk 30% alennuksella hintaan 20,95 €/kk (norm. 29,90 €/kk).

  Tutustu ja lunasta C More Total -etu

 • F-Secure TOTAL -tietoturvaetu

  Suojaa tietokoneesi ja tablettisi F-Secure TOTAL -tietoturvapaketilla. Saat palvelun käyttöösi 6 kk maksutta ja ilman sitoumuksia, jonka jälkeen voit tilata sen hintaan 49,90 €/vuosi (norm. 79,90 €).

  Tutustu ja lunasta F-Secure TOTAL -tietoturvaetu

 • OP Joukko-ostossa laatutuotteita omistaja-asiakkaan etuhintaan

  Omistaja-asiakkaiden omassa verkkokaupassa, OP Joukko-ostossa julkaistaan uusia kampanjoita useita kertoja vuodessa. OP Joukko-ostossa eri kauppiaat myyvät tunnettuja tuotteita ja palveluita edulliseen omistaja-asiakashintaan. Mitä useampi ostaja tuotteella on, sitä edullisempi on sen hinta.

  Tutustu OP Joukko-ostoon

 • Lippuetu Live Nationin konsertteihin

  Omistaja-asiakkaana olet etuoikeutettu ostamaan lippuja Live Nationin järjestämiin valittuihin konsertteihin! Liput tulevat myyntiin valikoituihin tapahtumiin erikseen ilmoitettavina ajankohtina ja lippuedut voi lunastaa OP-mobiilista. Voit ostaa lippuja alennettuun hintaan ja/tai joko ennen niiden julkista myyntiä tai vaihtoehtoisesti konsertteihin, jotka ovat jo loppuunmyytyjä.

  Lippuedut vaihtelevat konserteittain ja ajankohtaiset edut löytyvät aina OP-mobiilista.

 • DriveNow-kaupunkiauton maksuton kokeilu

  DriveNow on pääkaupunkiseudulla toimiva yhteiskäyttöautopalvelu, jossa maksat vain käyttämästäsi ajasta: voit vuokrata auton minuuteiksi, tunneiksi tai päiväksi. Osuuspankin omistaja-asiakkaana voit nyt rekisteröityä maksutta palvelun käyttäjäksi (norm. 30 €) ja saat 15 euron arvosta ilmaista ajoaikaa ensimmäistä ajokertaa varten. 

  Lunasta etu kätevästi OP-mobiilissa.

 • Panssarilasi Fonumista etuhintaan

  Suojaa puhelimesi näyttö iskuilta ja naarmuilta panssarilasilla! Omistaja-asiakkaana saat panssarilasin asennettuna puhelimeesi 15 € etuhintaan (normaali hinta 24 €). Saat lunastettua edun Fonumin myymälöissä ympäri Suomen. 

  Lue lisää edusta ja edun lunastamisesta OP-mobiilista. 

 • Hyvinvointipalvelu Yogaian jäsenyys puoleen hintaan 

  Yogaia on verkossa toimiva hyvinvointipalvelu, jonka valikoimassa on kehonhuolto-, jooga-, pilates-, syvävenyttely-, ja kahvakuulatunteja. 

  Omistaja-asiakkaana saat Yogaian kuukauden jäsenyyden puoleen hintaan 10,00 €/kk (norm. 19,99 €/kk) ja saat pääsyn kaikille tunneille – niin livelähetyksinä kuin tallenteinakin. Lisäksi ensimmäiset kaksi viikkoa ovat ilmaisia! Jos perut jäsenyyden kokeilujakson aikana, maksua ei veloiteta. Jäsenyys jatkuu automaattisesti jos sitä ei erikseen peruta. 

  Lue lisää edusta ja edun lunastamisesta OP-mobiilista. 

Lunasta edut helposti OP-mobiilissa!

 

Yhteistyökumppaneiden edut kulkevat kätevästi mukanasi ja ovat helposti lunastettavissa OP-mobiilissa.

1. Mikäli sinulla ei vielä ole OP-mobiilia puhelimessasi tai tabletissasi, lataa se ensin iOS- tai Android-sovelluskaupasta. Saat sovelluksen käyttöösi OP:n verkkopalvelutunnuksilla. Mikäli olet jo ladannut OP-mobiilin puhelimeesi tai tablettiisi, kirjaudu ensin OP-mobiiliin.

2. Ota sovellus käyttöön tai kirjaudu sovellukseen OP:n verkkopalvelutunnuksilla.

3. Mene OP-mobiilissa osioon Muut, valitse Omistajaedut, ja valitse sen jälkeen Edut ja tapahtumat. Löydät osiosta monipuolisesti yhteistyökumppaniemme etuja.