OP-mobiilista löydät monipuolisia omistaja-asiakkaan etuja.

Yhteistyökumppaneiden edut - lunasta edut OP-mobiilista!

Eturivin paikat ja muita mainioita kotikenttäetuja osuuspankin omistaja-asiakkaille! Omistajana pääset hyödyntämään OP:n yhteistyökumppaneiden valtakunnallisia, sekä oman osuuspankkisi paikallisia etuja. Eturivin edut kulkevat kätevästi mukanasi ja ovat helposti lunastettavissa OP-mobiilista. Jos sinulla ei vielä ole OP-mobiilia käytössäsi, lataa se ensin sovelluskaupasta. 

Lataa OP-mobiili

Yhteistyökumppaneiden valtakunnalliset edut

 • C More Total etuhintaan

  Omistaja-asiakkaana saat C More Totalin etuhintaan: ensimmäinen kuukausi maksutta, jonka jälkeen tilauksen hinta jatkuu väliaikaisesti alennettuun hintaan 12,95 €/kk. C More on alentanut hintoja urheilutapahtumien siirtymisen vuoksi. Edun viimeinen lunastamispäivä on 31.3.2020. 

  Tutustu ja lunasta C More Total -etu

  Lue lisää hinnan alennuksesta

 • F-Secure TOTAL -tietoturvaetu

  Suojaa tietokoneesi ja tablettisi F-Secure TOTAL -tietoturvapaketilla. Saat palvelun käyttöösi 6 kk maksutta ja ilman sitoumuksia, jonka jälkeen voit tilata sen hintaan 49,90 €/vuosi (norm. 79,99 €).

  Tutustu ja lunasta F-Secure TOTAL -tietoturvaetu

 • OP Joukko-ostossa laatutuotteita omistaja-asiakkaan etuhintaan

  Omistaja-asiakkaiden omassa verkkokaupassa, OP Joukko-ostossa julkaistaan uusia kampanjoita useita kertoja vuodessa. OP Joukko-ostossa eri kauppiaat myyvät tunnettuja tuotteita ja palveluita edulliseen omistaja-asiakashintaan. Mitä useampi ostaja tuotteella on, sitä edullisempi on sen hinta.

  Tutustu OP Joukko-ostoon

 • Lippuetu Live Nationin konsertteihin

  Omistaja-asiakkaana olet etuoikeutettu ostamaan lippuja Live Nationin järjestämiin valittuihin konsertteihin! Liput tulevat myyntiin valikoituihin tapahtumiin erikseen ilmoitettavina ajankohtina ja lippuedut voi lunastaa OP-mobiilista. Voit ostaa lippuja alennettuun hintaan ja/tai joko ennen niiden julkista myyntiä tai vaihtoehtoisesti konsertteihin, jotka ovat jo loppuunmyytyjä.

  Lippuedut vaihtelevat konserteittain ja ajankohtaiset edut löytyvät aina OP-mobiilista.

 • Panssarilasi Fonumista etuhintaan

  Suojaa puhelimesi näyttö iskuilta ja naarmuilta panssarilasilla! Omistaja-asiakkaana saat panssarilasin asennettuna puhelimeesi 15 € etuhintaan (normaali hinta 24 €). Saat lunastettua edun Fonumin myymälöissä ympäri Suomen. 

  Lue lisää edusta ja edun lunastamisesta OP-mobiilista. 

Lunasta edut helposti OP-mobiilissa!

 

Yhteistyökumppaneiden edut kulkevat kätevästi mukanasi ja ovat helposti lunastettavissa OP-mobiilissa.

1. Mikäli sinulla ei vielä ole OP-mobiilia puhelimessasi tai tabletissasi, lataa se ensin iOS- tai Android-sovelluskaupasta. Saat sovelluksen käyttöösi OP:n verkkopalvelutunnuksilla. Mikäli olet jo ladannut OP-mobiilin puhelimeesi tai tablettiisi, kirjaudu ensin OP-mobiiliin.

2. Ota sovellus käyttöön tai kirjaudu sovellukseen OP:n verkkopalvelutunnuksilla.

3. Mene OP-mobiilissa osioon Muut, valitse Omistajaedut, ja valitse sen jälkeen Edut ja tapahtumat. Löydät osiosta monipuolisesti yhteistyökumppaniemme etuja.