Omistaja-asiakkaan lisäedut

Omistaja-asiakkaan lisäedut – helpotusta arkesi raha-asioihin

Omistaja-asiakkaana saat lisäetuja syksyllä 2023.

  • Saat päivittäiset pankkipalvelut kuudeksi kuukaudeksi ilman kuukausimaksuja 1.10. lähtien.
  • Käyttötilisi korko nousee 0,25 prosenttiin 1.11. alkaen.
  • Lisäksi maksamme sinulle 30 prosenttia enemmän OP-bonuksia vuonna 2023.

Ellet vielä ole osuuspankin omistaja-asiakas, nyt on erinomainen hetki liittyä!

Saat päivittäiset pankkipalvelut maksutta 1.10.2023 – 31.3.2024

Saat henkilöasiakkaan päivittäiset pankkipalvelut käyttöösi ilman kuukausimaksuja kuuden kuukauden ajaksi 1.10.2023-31.3.2024. Saat edun automaattisesti käyttöösi, kun sinulla on osuuspankin omistaja-asiakkuus ja edun piiriin kuuluvia palveluita samasta osuuspankista. Etuun sisältyy:

  • Käyttötili
  • OP:n tunnus ja digipalvelut
  • Yksi tai useampi kortti (OP Electron, OP Basic, OP Debit, OP Classic, OP Gold, OP Platinum, OP Duo)

Etu koskee sekä yksittäisiä tuotteita että päivittäispalvelupaketteja. Sen arvo riippuu käytössäsi olevista tuotteista ja palveluista. Esimerkiksi päivittäispalvelupaketin hinta omistaja-asiakkaille on alkaen 3,95 €/kk ja alle 30-vuotiaalle omistaja-asiakkaalle alkaen 0 €/kk. Käyttötili on jo nykyisin maksuton omistaja-asiakkaalle siinä osuuspankissa, jossa omistaja-asiakkuus on.

Huomioithan, että palvelumaksujen veloitus tapahtuu aina jälkikäteen. Se tarkoittaa, että lokakuun jälkeenkin sinulta voidaan vielä veloittaa palvelumaksuja aikaisemmilta kuukausilta.

Käyttötilisi korko nousee 1.11.2023 alkaen

Nostamme omistaja-asiakkaiden Käyttötilin koron 0,25 prosenttiin 1.11.2023. Tällä hetkellä talletuskorko on 0,00 prosenttia.

Korkoa saa osuuspankin omistaja-asiakas, jolla on vakioehtoinen Käyttötili ja omistaja-asiakkuus samassa osuuspankissa.

Jos tilillä on useampi omistaja, täytyy kaikkien tilinomistajien olla saman osuuspankin omistaja-asiakkaita.

Koronnosto koskee henkilöasiakkaita.

Sinulle kertyy 30 % enemmän OP-bonuksia vuonna 2023

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat vuoden 2023 ajan 30 % enemmän OP-bonuksia. Ylimääräiset bonukset vähentävät asiointisi kuluja ja tuovat helpotusta arjen raha-asioihin erityisesti silloin, kun hyödynnät palveluitamme laajasti. 

OP-bonuksia kertyy esimerkiksi rahastoista, säästämisen tilileillä olevista varoista ja vakuudellisista lainoista. Kertyneitä OP-bonuksia käytetään muun muassa vakuutusmaksuihin sekä lainojen palvelu- ja toimitusmaksuihin.

Esimerkiksi 100 000 euron asiointi voi kerryttää sinulle OP-bonuksia tänä vuonna jopa 325 euron arvosta.

Usein kysyttyä päivittäisten pankkipalveluiden lisäedusta

Etu on voimassa loka-maaliskuun ajan. Jos liityt omistajaksi tänä aikana, saat edun siitä kuukaudesta lähtien, jolloin olet liittynyt omistaja-asiakkaaksi. Laskutuksen ajoituksen takia sinun tulee olla omistaja-asiakas ennen kuukauden 25. päivää. Jos liityt tämän jälkeen, saat edun seuraavasta kuukaudesta alkaen.

Veloitamme omistaja-asiakkaiden palvelumaksut ensisijaisesti OP-bonuksista. Veloitukset tapahtuvat kuukauden jäljessä, joten lokakuussa voit nähdä bonustililläsi syyskuun palvelumaksujen veloituksia. Etu on voimassa lokakuusta 2023 maaliskuulle 2024 palvelumaksuissa, joten bonusveloituksia ei tehdä marraskuun 2023 ja huhtikuun 2024 välisenä aikana. Bonustilin löydät OP-mobiilista klikkaamalla Muut -> Omistaja-asiakas -> Bonustili tai op.fi verkkopalvelusta kohdasta Päivittäiset raha-asiat.

Kyllä, saat edun myös loka-maaliskuun aikana hankittuihin uusiin kortteihin (OP Electron, OP Basic, OP Debit, OP Classic, OP Gold, OP Platinum, OP Duo).

Omistaja-asiakkaan edut koskettavat henkilöasiakkaita. Etu on siis voimassa niissä palveluissa, jotka ovat käytössäsi henkilökohtaisessa asioinnissasi (palvelut on linkitetty henkilötunnukseesi). Mikäli yrityksesi asiointi on y-tunnuksella, etu ei ole käytössä tämän asioinnin osalta.

Käyttötili on maksuton omistaja-asiakkaille siinä osuuspankissa, jossa he ovat omistaja-asiakkaita. Jos tilillä on useampi omistaja, se on maksuton vain, jos kaikki tilinomistajat ovat omistaja-asiakkaita siinä osuuspankissa, jossa kyseinen tili on.

Omistaja-asiakkaan OP Gold -kortin hintaetukampanjan mukaisesti viimeistään 31.12.2023 haettu Gold-kortti on ensimmäiset kuusi (6) kuukautta kuukausimaksuton.

Päivittäispalvelujen lisäetua ja OP Goldin hintaetua ei voi ketjuttaa. Esimerkiksi, jos uuden OP Gold -korttisi maksuton kuuden kuukauden aika osuu ajalle 1.10.2023 – 31.3.2024, korvautuu kortin hintaetu päivittäispalvelujen lisäedulla. Jos taas hankit uuden OP Gold -kortin ajalla 1.11.–31.12.2023, jatkuu Goldin maksuttomuus 31.3.2024 jälkeen, kunnes kuusi kuukautta uuden Gold-korttisi hankkimisesta on tullut täyteen.