Enemmän etuja, vähemmän töyssyjä taloudessa

Osuuspankin omistaja-asiakkuus tuo vakautta arjen raha-asioihin. Käytössäsi on monipuolisesti pysyviä etuja ja alennuksia, joiden ansiosta maksat vähemmän pankki- ja vakuutuspalveluista. Lisäksi saat nyt nämä määräaikaiset edut taloutesi tueksi:

  1. OP-bonuksia 40 % enemmän kuin normaalisti vuonna 2024
  2. Päivittäiset pankkipalvelut ilman kuukausimaksuja vuoden 2024 loppuun saakka

Edut ovat automaattisesti käytössäsi siinä osuuspankissa, jossa omistaja-asiakkuutesi ja etuun kuuluvat tuotteet ja palvelut ovat. Voit tarkastaa helposti, oletko omistaja-asiakas.

Ylimääräisiä OP-bonuksia

Omistaja-asiakkaana saat OP-bonuksia 40 % enemmän kuin normaalisti vuonna 2024.

Esimerkiksi 100 000 euron asioinnista kertyy normaalisti OP-bonuksia noin 250 euron arvosta vuodessa, mutta tänä vuonna niitä kertyy noin 350 euron arvosta.

Bonuksia kertyy esimerkiksi rahastoista, säästämisen tilileillä olevista varoista ja vakuudellisista lainoista. Kertyneitä bonuksia käytetään muun muassa vakuutusmaksuihin sekä lainojen palvelu- ja toimitusmaksuihin.

Ajantasaisen bonuskertymäsi näet OP-mobiilista: kirjaudu sovellukseen ja seuraa polkua Muut > Omistaja-asiakas > OP-bonukset.

Osuuspankin omistaja-asiakkaat voivat olla rauhassa: mahdollinen uudistus finanssialan bonusten verotuskäytäntöihin ei heikennä omistaja-asiakkaiden saamia taloudellisia etuja.

Päivittäiset pankkipalvelut ilman kuukausimaksuja

Saat henkilöasiakkaan päivittäiset pankkipalvelut ilman kuukausimaksuja 31.12.2024 asti. Saat edun automaattisesti käyttöösi, kun sinulla on omistaja-asiakkuus ja edun piiriin kuuluvia palveluita samasta osuuspankista.

Etuun sisältyy:

  1. Käyttötili
  2. OP:n tunnus ja digipalvelut
  3. Yksi tai useampi kortti 

Etu koskee sekä yksittäisiä tuotteita että päivittäispalvelupaketteja. Sen arvo riippuu käytössäsi olevista tuotteista ja palveluista. Esimerkiksi päivittäispalvelupaketin hinta omistaja-asiakkaille on alkaen 3,95 €/kk ja alle 30-vuotiaalle omistaja-asiakkaalle hinta on alkaen 0 €/kk. Käyttötili on jo nykyisin maksuton omistaja-asiakkaalle siinä osuuspankissa, jossa omistaja-asiakkuus on.

Omistaja-asiakkaana hyödyt monipuolisista eduista ja alennuksista

Omistaja-asiakkaana saat aina parhaat hyödyt pankki- ja vakuutuspalveluista sekä kertyvistä OP-bonuksista. Esimerkiksi Käyttötilillesi kertyy korkoa, sijoitat muita edullisemmin ja saat elämääsi turvaavat vakuutukset tuntuvalla alennuksella. Arkeasi ilahduttavat myös yhteistyökumppaneidemme edut, jotka löydät OP-mobiilista.

Lisätietoa päivittäisten pankkipalveluiden määräaikaisista eduista

Etu on voimassa lokakuusta 2023 joulukuuhun 2024. Jos liityt omistajaksi tänä aikana, saat edun siitä kuukaudesta lähtien, jolloin olet liittynyt omistaja-asiakkaaksi. Laskutuksen ajoituksen takia sinun tulee olla omistaja-asiakas ennen kuukauden 25. päivää. Jos liityt tämän jälkeen, saat edun seuraavasta kuukaudesta alkaen.

Veloitamme omistaja-asiakkaiden palvelumaksut ensisijaisesti OP-bonuksista. Veloitukset tapahtuvat kuukauden jäljessä, joten lokakuussa voit nähdä bonustililläsi syyskuun palvelumaksujen veloituksia. Etu on voimassa lokakuusta 2023 joulukuulle 2024 palvelumaksuissa, joten bonusveloituksia ei tehdä marraskuun 2023 ja tammikuun 2025 välisenä aikana. Bonustilin löydät OP-mobiilista klikkaamalla Muut -> Omistaja-asiakas -> Bonustili tai op.fi verkkopalvelusta kohdasta Päivittäiset raha-asiat.

Kyllä, saat edun myös lisäedun aikana hankittuihin uusiin kortteihin.

Omistaja-asiakkaan edut koskettavat henkilöasiakkaita. Etu on siis voimassa niissä palveluissa, jotka ovat käytössäsi henkilökohtaisessa asioinnissasi (palvelut on linkitetty henkilötunnukseesi). Mikäli yrityksesi asiointi on y-tunnuksella, etu ei ole käytössä tämän asioinnin osalta.

Käyttötili on maksuton omistaja-asiakkaille siinä osuuspankissa, jossa he ovat omistaja-asiakkaita. Jos tilillä on useampi omistaja, se on maksuton vain, jos kaikki tilinomistajat ovat omistaja-asiakkaita siinä osuuspankissa, jossa kyseinen tili on.

Omistaja-asiakkaan OP Gold -kortin hintaetu korvautuu omistaja-asiakkaan päivittäispalvelujen lisäedulla. Omistaja-asiakkaan lisäetuna saat päivittäiset pankkipalvelut ilman kuukausimaksuja ajalla 1.10.2023 – 31.12.2024.

Goldin kuukausimaksuttomuus päättyy 31.12.2024, jonka jälkeen kortista veloitetaan hinnaston mukainen kuukausimaksu.