Kaksi korttia sujuvaan arkeen

OP Duo on mainio toinen kortti OP:n Visa-kortin kaveriksi.
Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat OP Duon muita edullisemmin.

 • Saat kahdella kortilla varmuutta arkeen

  Toinen kortti pelastaa pulasta, jos ensisijainen korttisi katoaa tai rikkoutuu yllättäen.

 • Pysyt paremmin kartalla kuluistasi

  Maksa päivittäiset ostokset ensisijaisella kortilla ja käytä toista korttia verkko-ostoksien ja suoratoistopalvelujen maksamiseen. Näet aiempaa selkeämmin, mihin rahasi kuluvat.

 • Seuraa raha-asioitasi helposti

  Löydät korttiesi tapahtumat kätevästi OP-mobiilista ja op.fi-palvelusta, kun molemmat korttisi ovat omasta pankistasi.

 • Varmista toisella kortilla lisää etuja arkeesi

  OP:n Visa-kortteihin kuuluu mainioita etuja, mutta toisen kortin ei silti tarvitse olla pelkkä varakortti. OP Duo -kortin Hintatakuulla saat lisää suojaa itsellesi ja ostoksillesi ja Identiteettiturva tuo suojaa identiteettivarkauksien varalta.

OP DUO

Toinen kortti
parhailla palveluilla

OP:n Mastercard-luottokortti, johon kuuluu Hintatakuu, Identiteettiturva ja omistaja-asiakkaan Tuoteturvavakuutus vuodeksi.

Osuuspankin omistaja-asiakkaalle vain 2 €/kk

OP Duon hinnoittelu Hinta
Osana omistaja-asiakkaan päivittäispalvelupakettia*, kun käytössä on jokin OP:n Visa-kortti (OP Debit, OP Classic tai OP Gold) 2 €/kk
Osana Omistaja Plus -asiakkaan päivittäispalvelupakettia, kun käytössä on OP Gold -kortti 0 €/kk
Ilman päivittäispalvelupakettia tai ilman OP:n Visa-korttia 4 €/kk

*Päivittäispalvelupakettiin kuuluu käyttötili verkkotiliotteella, OP:n digipalvelut ja maksukortti. Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat palvelut edullisemmalla kuukausihinnalla. Omistaja-asiakkaan palvelumaksut veloitetaan ensisijaisesti OP-bonuksista.

Korot ja kulut  
Korko, kun luotolla on korollista velkaa 3 kk euribor + 8,95 %
Tilinhoitomaksu, kun luotolla on korollista velkaa 3,50 €/kk
Paperilaskulisä, kun valittuna on ilmaisen e-laskun sijaan paperilasku 3 €/lasku

Todellinen vuosikorko laskettuna 2 000 euron käytössä olevalle luotolle on 18,28 % (10/22), jos käytössä ei ole päivittäispalvelupakettia tai muita alennuksia. Laskelma on tehty olettaen, että kortin kuukausimaksu on 4,00 euroa, tilinhoitomaksu on 3,50 euroa kuukaudessa, käytössä on maksuton e-lasku ja luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 samansuuruisena eränä kuukauden välein. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 180,11 euroa.

Kortin myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj. Hintatakuun myöntää vakuutusyhtiö Inter Partner Assistance SA / AXA. Identiteettiturvan myöntää Tenerity AB. Tuoteturvan myöntää Pohjola Vakuutus Oy.