002_OP_Kortit_lifestyle_final_hires

3 syytä hankkia 2 korttia 1 pankista

Kahdella kortilla arki on sujuvaa ja talous pysyy helpommin hallinnassa. Lue, miksi kortit kannattaa hankkia samasta pankista.

1. Raha-asioiden seuraaminen on helppoa, kun molemmat korttisi ovat omasta pankistasi

Kun sinulla on kaksi korttia omasta pankistasi, näet niillä tehdyt maksutapahtumat helposti OP-mobiilista tai op.fi-palvelusta. Pysyt aina ajan tasalla raha-asioistasi ja siitä paljonko olet korttejasi käyttänyt.

Kätevä tapa on jakaa esimerkiksi toistuvaistilaukset, kuten Netflix tai Spotify, sekä verkko-ostokset yhdelle kortille ja päivittäiset ruokaostokset toiselle.

Samaan tapaan voit erotella esimerkiksi omat ja perheen yhteiset kulut eri korteille. Näin pysyt paremmin kartalla siitä, mihin rahasi kuluvat ja erotat helposti, jos kortille ilmestyy ylimääräisiä tapahtumia. 

 

2. Toinen kortti pelastaa odottamattomissa tilanteissa

Taskussa on hyvä olla varalla toinen kortti, johon voit turvautua yllättävissä tilanteissa. Jos tavallisesti käyttämäsi kortti ei toimi vaikkapa kaupan kassalla, se katoaa tai varastetaan, on varakortista iso apu.

Myös matkoilla on hyvä olla mukana kaksi korttia. Esimerkiksi hotellin varaamiseen tai autonvuokraamiseen tarvitaan usein luotollinen kortti. Monissa hotelleissa ja vuokraamoissa luottokortilta tehdään katevaraus vierailun tai vuokrauksen ajaksi eli kortin käyttövara on sen aikaa pienempi. Siksi matkanaikaisiin menoihin on hyvä olla kaksi korttia, joista ainakin toinen on luotollinen.

 

3. Tee verkko-ostokset turvallisimmin luottokortilla

Verkossa tekemäsi ostokset on järkevintä keskittää toiselle luotolliselle kortille. Verkko-ostosten seuranta helpottuu huomattavasti, kun tapahtumat eivät sekoitu muihin päivittäisiin ostoksiin. Pysyt myös palautuksista helpommin kärryillä.

Jos tilaamasi tuote on virheellinen tai katoaa kuljetuksen aikana, voit saada korvauksen luottokorttiyhtiöltä. Voit saada korvauksen myös verkkokaupan joutuessa konkurssiin.

Tutustu OP:n parhaisiin luottokortteihin

OP-Duo on oiva kortti Visan rinnalle

Suosittelemme OP:n Visa-korttien kylkeen OP-Duo -korttia. Se on kansainvälinen ja turvallinen Mastercard luottokortti. OP-Duolla maksat aina luotolla, myös lähimaksulla, ja omistaja-asiakkaana ostoksesi on turvattu vuodeksi tuoteturvavakuutuksella. Yhdessä Visa ja Mastercard kattavat koko maailman.

Kun sinulla on jokin OP-Visa-tuoteperheen korteista osana omistaja-asiakkaan päivittäisiä pankkipalveluita, saat OP-DUO -kortin 2,00 eurolla kuussa.

Tutustu OP Duo -korttiin

Kortit myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj.

Henkilö tekee luottorajan korotushakemusta puhelimella OP-mobiilissa.
Näin muutat luottokortin luottorajaa itse maksutta
Luottorajan nostaminen onnistuu kätevästi ja ilmaiseksi op.fi-palvelussa tai OP-mobiilissa.
Mikä on luottokortti eli credit card?
Otatko hyödyt irti luottokortistasi ja käytätkö sitä fiksusti? Lue miten credit-kortti toimii.