Nainen ja kortti

Liitä korttiisi Plussa-ominaisuus maksuttomasti

Vähennä lompakossasi olevaa korttimäärää liittämällä OP:n korttiisi K-ryhmän Plussa-ominaisuus. Plussa-ominaisuudella varmistat, että hyödyt kaikista K-Plussa-verkoston eduista ja keräät Plussat aina halutessasi.

Kerää Plussa-rahaa kätevästi OP:n kortillasi! Sinun ei tarvitse enää kantaa mukanasi erillistä Plussa-korttia, vaan Plussa-rahan kerääminen, etujen hyödyntäminen ja maksaminen onnistuvat helposti yhdellä kortilla.

Mikä parasta, voit lisätä Plussa-ominaisuuden maksuttomasti luotollisiin OP-Visa-kortteihin eli Credit/Debit-, Gold- tai Platinum-korttiin sekä OP:n pankkikortteihin (OP-Visa Debit ja OP-Visa Electron).

Plussan lisäys ei vaikuta kortin muihin käyttöominaisuuksiin ja asiakastiedot pysyvät jatkossakin erillään, vaikka yhdellä kortilla on useampi ominaisuus.

Haluatko muuttaa myös korttisi ulkoasua? Voit vaihtaa korttiisi maksutta uuden värin, kun liität Plussa-ominaisuuden korttiisi.

Näin lisäät Plussa-ominaisuuden korttiisi

  1. Kirjaudu OP:n verkkopalveluun
  2. Valitse "Omat kortit" ja listalta kortti, johon haluat liittää ominaisuuden
  3. Valitse K-Plussan kohdalta "Liitä"
  4. Täytä lomake
  5. Valmis! Korttisi saapuu toimitustapasi mukaan kotiisi tai valitsemaasi konttoriin

Voit myös hakea K-Plussa Mastercard -korttia

K-Plussa Mastercard -kortti on kaikkien pankkien asiakkaille tarjottava luottokortti. Se on K-ryhmän kanssa yhteistyössä kehitetty kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti Plussa-ominaisuudella. K-Plussa Mastercard -kortin myöntää OP-Korttiyhtiö Oyj.