OP Visa Gold

4 järkisyytä käyttää luottokorttia

Otatko hyödyt irti OP:n korteista? Luottokortilla maksaminen on turvallista, erityisesti netissä ja matkalla.

1. Maksaminen netissä on turvallista luottokortilla  

Luottokortilla maksat turvallisesti missä vain, myös netissä.  Jos esimerkiksi et koskaan saa nettikaupasta tilaamaasi tavaraa tai se on virheellinen voit saada korvauksen luottokorttiyhtiöltä. Samaa pätee matkojen maksamiseen. 
 
Jos maksat luottokortilla netissä lentolippusi ja lentoyhtiö menee konkurssiin ennen matkaa, korvaa luottokorttiyhtiö lentolippujesi hinnan. 
 
Visa Secure (ennen Verified by Visa) tai Mastercard Identity Check (ennen Mastercard SecureCode) -todentamispalveluiden avulla maksat netissä turvallisesti. Niiden käyttäminen vastaa allekirjoitusta. Palvelut todentavat luotettavasti niin sinut, kuin nettikaupankin eli molemmat kaupanteon osapuolet.
 
Verkossa maksat turvallisesti myös Pivolla. Se on älypuhelimeen ladattava helppokäyttöinen maksusovellus. Kun maksat Pivolla verkkokaupassa, voit valita veloitettavaksi maksuvälineeksi luottokorttisi, eikä sinun tarvitsee erikseen antaa luottokorttitietojasi verkkokaupalle. Pivolla voit maksaa jo tuhansissa verkkokaupoissa. 
 
 

2. Saat maksuttoman vakuutuksen kortilla maksetuille tuotteille  

 
OP:n kortteihin sisältyy omistaja-asiakkaille Tuoteturvavakuutus. Se vakuuttaa ostoksesi puolen vuoden ajaksi. 
 
Tuoteturva korvaa esimerkiksi silloin, kun upouudet silmälasit särkyvät tai tuliterä tabletti pudotessaan rikkoontuu. Omavastuu on 75 euroa ja yksittäisestä esineestä korvataan enintään 2 000 euroa. Tuoteturva on voimassa, kun maksat hankintasi OP-Visalla, OP-Visa Goldilla, OP-Visa Platinumilla tai OP-Mastercardilla.
 
 

3. Reissussa luottokortti on turvallisempi valinta kuin käteinen

 
Käteisen varastaminen on helpompaa kuin kortin ja PIN-koodin, eikä käteistä pystytä useinkaan helposti jäljittämään. Jos korttisi huolellisesta käytöstä huolimatta varastetaan ja olet ilmoittanut sen välittömästi varastetuksi, et joudu itse korvaamaan mahdollisia väärinkäytöksiä. 
 
Matkalla hotellin varaus tai auton vuokraus voi myös usein olla mahdotonta ilman luottokorttia. 
 
Matkalla käteistä kannattaa nostaa luottokortilla automaatista. Se on usein edullisempaa kuin valuutan vaihtaminen.  
 
Kun maksat ulkomailla kortilla, valitse aina paikallinen valuutta euron sijaan. Silloin vaihtokurssin määrittää oman pankkisi, eikä valuuttakurssi aiheuta ikäviä yllätyksiä.
 
 

4. Luottokortilla saat joustoa arkeen


Luottokortti on fiksu ja helppo tapa hoitaa yllättävät eurosyöpöt. Saat luottokorttisi luotolle 35 päivää korotonta maksuaikaa. Sen jälkeen voit maksaa koko luoton pois kerralla tai jakaa maksut sinulle sopiviin osiin. Maksusuunnitelmaa voit kätevästi muuttaa op.fi:ssä tai OP-mobiilissa.

Voit koska tahansa siirtää luottoa tilillesi op.fi:ssä tai OP-mobiilissa ja hoitaa vaikkapa yllättävät laskut ajallaan.

Kun taskussasi on OP:n luottokortti voit ostaa mistä haluat ja ottaa hyödyt irti parhaista tarjouksista. Silloin et ole sidottu liikkeiden tarjoamiin luottoihin.

Kun liität luottokorttisi maksusovellus Pivoon, voit käyttää korttisi luotto-ominaisuutta myös lähimaksuissa. 

Tutustu Pivoon

 

Pidä luottokortti elämäntilanteesi tasalla – nosta luottorajaa tai päivitä kortti 

Usein voi olla fiksua päivittää luottokorttityyppiä tai nostaa luottorajaa. Molemmat hommat hoidat helposti itse op:fi:ssä. Esimerkiksi OP-Visa Gold voi olla hyvä vaihtoehto, jos matkustat paljon. 

Tutustu OP-Visa Goldiin ja hae korttia 

Tee luottorajan korotus op.fi:ssä 

Tuoteturva-vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Kortit myöntää OP-Korttiyhtiö Oyj.