OP-Visa Credit/Debit

Nyt on oiva hetki ottaa käyttöön OP-Visa. Sen pankki- ja luotto-ominaisuuksilla maksat joustavasti ja turvallisesti missä vain.

-

 • Visa Credit/Debit tuo joustoa arkeen ja juhlaan

  Maksa heti, kuukauden päästä tai erissä. OP-Visa Credit/Debit -kortin luotto-ominaisuudella saat ostoksillesi keskimäärin 35 päivää korotonta maksuaikaa.

 • Saat turvaa ostoksillesi ja maksamiseen

  Kortin luotto-ominaisuudella on turvallisinta maksaa niin kaupassa, verkossa kuin ulkomailla, sillä luottokorttiyhtiön Ostoturva turvaa ostokset. Omistaja-asiakkaana saat lisäksi 180 päivän tuoteturvavakuutuksen OP-Visalla ostamillesi tuotteille.

 • Parempi Visa-kortti samalla kuukausimaksulla

  Osana omistaja-asiakkaan päivittäispalveluita*, saat OP-Visa Credit/Debit -kortin samalla kuukausimaksulla kuin OP-Visa Electronin tai OP-Visa Debit-kortin.

Maksaminen OP-Visa Credit/Debit -kortilla

 • Maksa debit- tai credit-ominaisuudella. Alle 50 euron ostokset maksat kätevästi lähimaksulla.
 • Luotolla maksaessasi saat keskimäärin 35 päivää korotonta maksuaikaa. Laskun saatuasi valitset maksatko sen kerralla vai käytätkö korttisi luotto-ominaisuutta, eli maksat luottoa pois erissä.
 • Sinulle sopiva luottoraja. Luottoa 2 000 eurosta jopa 20 000 euroa euroon saakka, oman tarpeesi ja maksukykysi mukaan
 • Vähennä korttien määrää lompakossasi. Yhdistä OP-Visa Credit/Debit -korttiisi K-Plussa.
 • Yhdistä korttisi Pivoon tai Apple Payhin ja maksa kätevästi älylaitteella missä oletkin.

Visa Credit/Debit tuo turvaa arkeen

 • Tuoteturva puoleksi vuodeksi. Omistaja-asiakkaana saat 180 päivän Tuoteturvavakuutuksen kaikille OP-Visalla maksetuille ostoksillesi aina 2 000 euroon asti.
 • Visa Secure turvaa verkkomaksut varmistamalla kortinhaltijan henkilöllisyyden. Kun maksat kortilla verkossa, hyväksyt maksun tunnistautumalla mobiiliavaimella tai verkkopankkitunnuksillasi.
 • Luotolla maksaminen on turvallisin vaihtoehto. Luotolla ostamasi tuote tai palvelu on vakuutettu kuluttajasuojalain mukaisella luottokorttiyhtiön Ostoturvalla. Mikäli jokin ostoksessa menee pieleen, voit hakea rahojasi takaisin luottokorttiyhtiöltä. Myös matkanjärjestäjän tai lentoyhtiön mennessä konkurssiin voit hakea rahojasi takaisin.
 • Seuraa Visa-korttisi tapahtumia kätevästi OP-mobiilista, Pivosta ja op.fi-palvelusta.

OP-Visa Credit/Debit -kortin hinta

Kuukausimaksu

*Saat osuuspankin omistaja-asiakkaana päivittäispalvelut eli käyttötilin, OP-verkkopalvelun ja OP-Visa kortin yhteensä 3,95 eurolla kuukaudessa. Omistaja-asiakkailla pankin palvelumaksut veloitetaan ensisijaisesti OP-bonuksista.

Muille asiakkaille OP-Visa Credit/Debit -kortin hinta on 2,95 €/kk tai päivittäispalveluiden hinta 7,95 €/kk.

Alle 26-vuotiaille yksi kortti ja päivittäiset pankkipalvelut ovat maksuttomia.

Luoton kulut

Jos luotolla on korollista velkaa, on luoton korko 3 kuukauden euribor + 8,95 % ja tilinhoitomaksu 3,50 euroa kuukaudessa. 

Hae korttia

Tietoa OP-Visa Credit/Debit -kortin käytöstä ja ominaisuuksista

 

 • Saat osuuspankin omistaja-asiakkaana päivittäispalvelut eli OP-Visa-kortin, käyttötilin ja OP-verkkopalvelun 3,95 eurolla kuukaudessa. Omistaja-asiakkailla pankin palvelumaksut veloitetaan ensisijaisesti OP-bonuksista.
 • Kortin hinta ilman päivittäispalveluita on 2,95 euroa kuukaudessa.
 • Alle 26-vuotiaille yksi kortti ja päivittäiset pankkipalvelut ovat maksuttomia.
 • Korko 3 kuukauden euribor + 8,95 %, kun luotolla on korollista velkaa.
 • Tilinhoitomaksu on 3,50 euroa kuukaudessa, kun luotolla on korollista velkaa.

Todellinen vuosikorko laskettuna 2 000 euron käytössä olevalle luotolle on 14,63 % (6/21), jos käytössä on päivittäispalvelupaketti. Laskelma on tehty olettaen, että kortin kuukausimaksu on 2,06 euroa, tilinhoitomaksu on 3,50 euroa kuukaudessa, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman suuruisena eränä kuukauden välein. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 145,70 euroa.

Todellinen vuosikorko laskettuna 2 000 euron käytössä olevalle luotolle on 15,07 % (6/21), jos käytössä ei ole päivittäispalvelupakettia. Laskelma on tehty olettaen, että kortin kuukausimaksu on 2,95 euroa, tilinhoitomaksu on 3,50 euroa kuukaudessa, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman suuruisena eränä kuukauden välein. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 156,15 euroa.

Lue lisää päivittäisistä pankkipalveluista 

 • Luottoa 2 000 eurosta alkaen jopa 20 000 euroon saakka, limiitti oman tarpeen ja maksukyvyn mukaan.
 • Voit valita veloitetaanko ostoksesi debit-puolelta eli suoraan pankkitililtäsi vai credit-puolelta, jolloin voit hyödyntää kortin maksuaikaa tai käyttää kortin luottoa.
 • Käytössäsi on keskimäärin 35 päivää korotonta maksuaikaa.
 • Voit valita haluamasi eräpäivän neljästä eri vaihtoehdosta: 7., 15., 23., tai kuukauden viimeinen päivä.
 • Voit liittää korttiin Plussa-ominaisuuden.
 • Voit nostaa käteistä K-ruokakauppojen ja Tokmanni-myymälöiden kassoilta.
 • Lähimaksuominaisuudella maksat nopeasti pienet, enintään 50 euron ostokset ilman tunnusluvun näpyttelyä.
 • Seuraat korttisi tapahtumia kätevästi OP-mobiilista, Pivosta sekä op.fi-palvelusta.
 • Voit kerryttää säästöjä joka kerta debit-puolella maksaessasi, kun otat käyttöön Säästölippaan ja säästöön siirron korttimaksusta.

Jos olet omistaja-asiakas, korttiisi sisältyy automaattisesti Tuoteturvavakuutus.

Tuoteturva kattaa OP-Visan credit- ja debit-korttiostokset

Ostoksesi vakuutetaan huolimatta siitä, maksatko ne kortin credit- vai debit-ominaisuudella.

Turvaa kommelluksilta 180 päiväksi (1.11.2021 alkaen 365 päivää OP-Visa Gold ja OP-Visa Platinum-korteilla)

Korttiostokset turvataan puoleksi vuodeksi ostohetkestä kotimaassa, ulkomailla ja verkkokaupoissa.

Maksuton vakuutus vain omistaja-asiakkaalle

Tuoteturva sisältyy vain osuuspankin omistaja-asiakkaan OP-Visa-kortteihin ja niihin liitettyihin rinnakkaiskortteihin.

Tuoteturva suojaa korttiostokset kommelluksilta

Aina välillä sattuu ja tapahtuu, puhelin lipsahtaa kädestä tai kahvit kaatuvat läppärille. Onneksi on Tuoteturva-vakuutus, joka suojaa OP-Visalla tehdyt korttiostokset kommelluksilta. Hyödyt tästä omistaja-asiakkaan vakuutusedusta, kun käytät OP-Visa-korttiasi aktiivisesti ostoksilla.

Tuoteturva on maksuton vakuutus omistaja-asiakkaalle, jolla on käytössään OP-Visa Credit/Debit, OP-Visa Gold, OP-Visa Platinum tai OP-Mastercard -kortti. Edun saa myös näiden korttien rinnakkaiskortin haltija, kun pääkortin omistaja on omistaja-asiakas. Vakuutusta ei voi ostaa erikseen.

Turvaa ostoksesi myös ulkomailla ja verkkokaupoissa

Tuoteturva suojaa OP-Visan credit- ja debit-ominaisuuksilla tehtyjä ostoksia kotimaan lisäksi ulkomailla ja verkkokaupoissa. 

Tuoteturva voi korvata esimerkiksi silloin, kun upouudet silmälasit särkyvät, tuliterä tabletti pudotessaan rikkoontuu tai puhelimen näyttö hajoaa. Omavastuu on 75 euroa ja yksittäisestä esineestä korvataan enintään 2 000 euroa.

Tuoteturva on voimassa vakuutusehtojen osoittamissa tilanteissa kortilla maksetuilla ostoksilla riippumatta siitä, onko ne maksettu suoraan kauppiaalle vai maksunvälittäjän (esim. ApplePay, MobilePay, Curve.com) kautta.

Vakuutusetu omistaja-asiakkaalle

Liittymällä omistaja-asiakkaaksi saat Tuoteturvan lisäksi muun muassa päivittäiset pankkipalvelut edullisesti ja sinulle kertyy rahanarvoisia OP-bonuksia, joilla maksetaan pankkipalvelu- ja vakuutusmaksuja. Voit myös ostaa, myydä ja vaihtaa monia rahastojamme ilman kuluja.

Tuoteturvan myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Mikäli sinulla on kysyttävää Tuoteturvaan liittyen, voit olla suoraan yhteydessä Pohjola Vakuutuksen asiakaspalveluun 0303 0303 (ma-pe klo 8-17).

Tuoteturvan ehdot (1.11.2021 alkaen)

Tuoteturvan tuoteseloste (1.11.2021 alkaen)

Lue lisää Tuoteturvasta

Jos olet maksanut tavarasta tai palvelusta korttisi luotto-ominaisuudella, voit ongelmatilanteissa hakea rahojasi takaisin luottokorttiyhtiöltä. Näin voit tehdä esimerkiksi silloin, jos yritys ei toimita ostosta tai se katoaa kuljetuksen aikana, tuotteessa on virhe, josta yritys ei suostu vastaamaan tai myyjä on mennyt konkurssiin. 

Saat suojaa myös lentoyhtiön tai matkanjärjestäjän konkurssitilanteessa. Voit hakea rahoja takaisin luottokorttiyhtiöltä myös silloin, jos lentoyhtiö tai matkanjärjestäjä peruuttaa matkan eikä korvaa sitä.

Ostoturva on kuluttajansuojalain mukainen turva. Jos myyjä on tehnyt sopimusrikkomuksen, voit esittää tekemääsi ostosta koskevan vaatimuksen eli tehdä reklamaation myyjän sijaan myös luotonantajalle, kun olet maksanut ostoksen kortin luotto-ominaisuudella. Sopimusrikkomuksesta on kyse esimerkiksi yllä mainituissa tilanteissa.

Näin teet reklamaation luottoyhtiölle

Voit hakea OP-Visaa, kun
 
 • olet vähintään 18-vuotias
 • olet OP:n pääasiallinen asiakas
 • sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • sinulla on riittävä maksukyky ja raha-asiat moitteettomasti hoidettuna
 • asut pysyvästi Suomessa.

Jos opiskelet kotimaisessa korkeakoulussa tai yliopistossa, saat luotollisen OP-Visa Credit/Debit -kortin 2 000 euron luottorajalla ilman opintopistevaatimuksia.

Kerää Plussa-rahaa kätevästi OP:n kortillasi. Voit liittää K-Plussa -ominaisuuden korttiisi helposti samalla kun haet korttia.
 • Kortin katoamisen tai väärinkäytöksen varalta OP-Visa-kortille on hyvä asettaa turvarajat.
 • Vuorokausikohtaiset turvarajat voit asettaa käteisnostoille, varmennettaville korttiostoille ja verkkomaksamiselle sekä muille etäostoille. Rajat asetetaan erikseen kortin credit-  ja debit-puolille.
 • Uudet rajat tulevat voimaan saman tien muutettuasi ne OP-mobiilissa tai op.fi:ssä, sekä asiakaspalvelussa sen aukioloaikoina.
 • Suosittelemme sinua muuttamaan turvarajoja aina tarpeesi mukaan.

Huomaathan, että kortin turvarajan lisäksi myös tilillä voi olla käyttöraja, joka rajoittaa korttimaksuja.

Missä turvarajat voi muuttaa?

Turvarajat voi asettaa ja muuttaa helposti op.fi:ssä ja OP-mobiilissa. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme. Turvarajat voidaan muuttaa myös OPn konttorissa.

Maksa Visalla turvallisesti verkossa Visa Secure (aiemmin Verified by Visa)

Kortilla on turvallista maksaa internet- ja muita etäostoksia. Korttiin on liitetty automaattisesti Visa Secure -verkkomaksamispalvelu.

Visa Secure on palvelu, joka lisää verkossa maksamisen turvallisuutta. Palvelussa sekä kauppias että ostaja tunnistetaan luotettavasti. Palveluita käyttävät verkkokaupat tunnistat Visa Secure -logosta.

Yhdistä korttisi Apple Payhin tai Pivoon. Ne ovat maksusovelluksia, joilla voit maksaa niin kaupassa kuin verkossa käyttäen vain omaa älylaitettasi. Et tarvitse maksaessasi korttia tai kortin tietoja.

Apple Payllä ja Pivolla voit maksaa lähimaksuna eli älylaitetta maksupäätteelle vilauttaen myös yli 50 euron ostokset.

Lue lisää mobiilimaksamisesta

 • Voit nostaa korttiostoksen yhteydessä kortillasi käteistä enimmillään 200 euroa.
 • OP-Visa Creditillä nostettaessa kulut ovat kaksi euroa + 2,75 prosenttia noston arvosta.
 • OP-Visa Debit -nostosta ei peritä kuluja.
 • Käteisnostosta tehdään katevarmennus eli rahan nostaminen toimii samalla periaatteella kuin automaateiltakin. Tiliotteellasi näkyy eriteltynä sekä ostos että käteisnosto. Credit-nostot näytetään eriteltyinä myös Visa-laskullasi.

Osuuspankin omistaja-asiakkaalle OP-bonuksia kerryttävät:

 • Säästämisen tileillä olevat rahat

 • Asuntolaina, opintolaina ja vakuudellinen pankkilaina

 • Rahastot ja sijoitussidonnaiset vakuutukset

 • Maksetut vakuutusmaksut, kuten koti- ja ajoneuvovakuutus sekä jatkuva matkavakuutus

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

 

 

Kortin myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj.

Katso myös

OP-Visa Gold

Asuntolaina-asiakkaille 6 kk ilman kuukausimaksua

Tutustu ja hae